Болі в суглобі.

КАК это делать :)

Moderators: Mayo, Модераторы

jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Болі в суглобі.

Post by jessi_werton »

Останнім часом я почав помічати, після репетицій легкий дискомфорт(тільки у лівій нозі) в ділянці де стопа переходить уже в ногу, а іноді коли репетиція довга (4год. і більше) легкий але ниючий біль. Підскажіть хто можете що я роблю не так, перепробував різні варіації розстановки хай хета, та посадки, дискомфорт, і біль не пропав, нога не вигнута, згин коліна теж нормальний, посадка зручна правда дещо завищенна, дробнік трошки нище за ноги.
Підскажіть шо ж не так. Буду вдячний
Шаман - первый в мире барабанщик!!!!!
Andy Gone
Главный редактор

Re: Болі в суглобі.

Post by Andy Gone »

то може у висоті і проблема? Можливо, ти постійно спираєшся на ліву ногу, от вона і стомлюється. А посадка висока - п*ятка не на підлозі, суглоб перевантажений. Може таке бути?

Я, наприклад, взагалі не розумію як це малий барабан може бути нижче колін. А рім-шот як? він же по колінах піде а не по ободу :)
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

Andy Gone wrote:то може у висоті і проблема? Можливо, ти постійно спираєшся на ліву ногу, от вона і стомлюється. А посадка висока - п*ятка не на підлозі, суглоб перевантажений. Може таке бути?

Я, наприклад, взагалі не розумію як це малий барабан може бути нижче колін. А рім-шот як? він же по колінах піде а не по ободу :)

я маю наувазі, що коли нога жме на педаль на ББ то вона якби випригує трошки вище малого барабана(при грі хіл ап) а на хет буває що спираюсь причому, чомусь п'ятка постійно в повітрі, можливо в тому проблема?
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Очевидно. Якась така поза, що нога не відпочиває.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Marco
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by Marco »

Andy Gone wrote: Я, наприклад, взагалі не розумію як це малий барабан може бути нижче колін. А рім-шот як? він же по колінах піде а не по ободу :)
Отож. Я колись так мобільник розбив собі (але фіг - Сіменси не дохнуть, мамця його ще досі юзає :)). Захотів спробувати - а як це люди так грають? Коротше кажучи, кишеня була глибока, я засандалив випадково задницею палки по телефону.
https://shivathedestructor.bandcamp.com/

Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

А ше коли активно граю на кардані, то потім, навіть чую сильний біль, може це просто хронічний вивих?
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Може, а може розтягнення - тут уже до лікаря треба звертатися.
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

Можливо, але я знаю шо він скаже, він скаже обмежити навантаження, шо найменше на місяць. А мені того дуже не хочеться.(
doctor_Ku
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by doctor_Ku »

jessi_werton wrote:Можливо, але я знаю шо він скаже, він скаже обмежити навантаження, шо найменше на місяць. А мені того дуже не хочеться.(
А надо бы, дорогой товарищ. Запущенные травмы потом будут мулять полжизни (причем лучшую половину :roll: тьху-тьху) К врачу всё равно нужно, по крайней мере он может исключить проблемы со здоровьем конечностей и можешь тогда смело экспериментировать с посадкой за установкой, искать правильное (для себя) положение.
intelldrummer.com
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

+1

Не запускай. Потом восстанавливаться можно и 6 месяцев, и больше.
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

Напевно таки завтра сходжу, в травматологію, і треба буде просто трохи зменшети навантаження на ліву ногу. Але, блін, тут таке діло 8 місяців грав з такою посадкою, тепер такий прикол. Тепер потрібно буде процес настройки посадки починати з початку!!! Ото засада.
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

Напевно таки завтра сходжу, в травматологію, і треба буде просто трохи зменшети навантаження на ліву ногу. Але, блін, тут таке діло 8 місяців грав з такою посадкою, тепер такий прикол. Тепер потрібно буде процес настройки посадки починати з початку!!! Ото засада.
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

Ну, от сходив до лікаря, діагноз мене не здивував, розтягнення якогось там м'яза, тепер місяць без гри! Отак от!
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

еще хорошо отделался
jessi_werton
Постоянно на этом сайте

Post by jessi_werton »

Причому, щеб пару репетицій і вопше б пів року не гравби! Ото засада
Post Reply