Дабл біт і спина.
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
Дабл біт і спина.
Заюзав пошук, але не знайшов того, що цікавить
Саме питання виглядає так - хто як тримає спину при грі на кардані у більш менш швидких темпах, наприклад 16-ми у 140 темпі? В інеті одні пишуть, що при грі на кардані спина має триматися перпендикулярно до стільця, тобто сидіти потрібно рівно, інші пишуть шо пофіг як, аби самому було нормально. Помітив, що коли сижу за ударкою, то спина згорблена і відповідно важче грати ногам. Хто що може сказати з практики?)

Re: Дабл біт і спина.
я думаю, что если у тебя нет никаких проблем с позвоночником (типа лордоз, кифоз, скалиоз), то тебе будет легче спину держать прямо (или градусов на 5 нагнувшись вперед, но ровно). А если пока не выходит так, то все дело в ногах. Со временем и упаржнениями работа ног меньше будет зависеть от спины, которая в свою очередь станет только опорой.
а по моему спину держать надо ровно. я например когда замечу что горблюсь и выровняю спину сразу замечаю что удобней играть. мне кажеться, это очень важно правильная посадка, ровная спина, правильное расположение ж... на стуле)
"Без музыки жизнь была бы ошибкой"
(с) Фридрих Ницше
(с) Фридрих Ницше
У Дерека Родди было про это в книжке и в видеошколе
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
- Tarantooll
- Барабанщик тут уже давно ;)
Когда ровно сидишь - это эффектнее 

- 6a6ycbka
- на drummer.org.ua я живу
Когда горбишься - за альтами не видно тебя 

надо стараться сидеть как можно ровнее
Шановні!
Як ви собі це уявляєте?
Розумію, що то був жарт, але для чого розводити зайву "водичку"?
Барабанщик під час гри на ударній установці повинен дотримуватися правильної постави (чи то пак - "посадки", anyway ви розумієте, про що я;) ) з таких причин:
1. - правильна "посадка" НЕ шкодить здоров'ю
2. - правильна "посадка" забезпечує необхідну свободу (правильніше сказати б: не обмежує свободу рухів)
PS: (Під правильною посадкою розуміємо таку позу: стегна паралельні підлозі, спину тримаємо рівно і не горбимося, не забуваємо тримати й голову рівно. Причому це все не повинно викликати дискомфорту і зайвого напруження, мусить бути природний тонус м'язів. І головне - максимально можлива розслабленість.)
не претендую на повноту розкриття теми - можливо є ще думки
))
Як ви собі це уявляєте?
Наче як під лінійку-рейку? І хіба в ефектності справа?Voron wrote:надо стараться сидеть как можно ровнее

Розумію, що то був жарт, але для чого розводити зайву "водичку"?
Барабанщик під час гри на ударній установці повинен дотримуватися правильної постави (чи то пак - "посадки", anyway ви розумієте, про що я;) ) з таких причин:
1. - правильна "посадка" НЕ шкодить здоров'ю
2. - правильна "посадка" забезпечує необхідну свободу (правильніше сказати б: не обмежує свободу рухів)
PS: (Під правильною посадкою розуміємо таку позу: стегна паралельні підлозі, спину тримаємо рівно і не горбимося, не забуваємо тримати й голову рівно. Причому це все не повинно викликати дискомфорту і зайвого напруження, мусить бути природний тонус м'язів. І головне - максимально можлива розслабленість.)
не претендую на повноту розкриття теми - можливо є ще думки

какой нафик жарт?

дякую за відповідіVoron wrote:какой нафик жарт?![]()