Paiste PST5 Rock hihat vs Meinl Classic powerful hihat

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

Punk
Барабанщик тут уже давно ;)

Paiste PST5 Rock hihat vs Meinl Classic powerful hihat

Post by Punk »

Народ прошу допомоги! Я стою перед нелегким вибором... Шо брати: Paiste PST5 Rock hi-hat 14", чи Meinl Classic powerful hi-hat 14"??
мені головне дізнатися у тих, хто слухав не їхню субєктивну думку, а то чи сильно відрізняється характер звучання в цих двох тарілках, чи мейнл звучить сухіше за пайст?Мені треба жирний, яскравий і сипучий хет. Во.Хто чув обидві тарілки прошу висловити свою думку.
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

Мені з цих більше Майнли подобаються, тільки для твоїх цілей ще кращий варіант Майнл Ракер, ну не про то мова та й їх вже з виробництва зняли.
Сласікс павер хет не такий сипучий, але якщо взяти медіум, то з поставленою задачею справиться на ура. Грав недавно на ПСТ5 і мене ЗОВСІМ не заперло - дзвінкий він задуже для мене.
Image
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

Ну і рекомендую брати медіум хет, це з власного досвіду....
Я тепер напевно буду продавати свої Амун павер саундвейв по причині їх тупості.....і великої гучності.
Image
Punk

Post by Punk »

Baracuda BAZ wrote:Ну і рекомендую брати медіум хет, це з власного досвіду....
Я тепер напевно буду продавати свої Амун павер саундвейв по причині їх тупості.....і великої гучності.
а скільки хочеш за них???
KOT

Post by KOT »

Чувак, если надумаешь брать ПСТ5, то медиум хет брать даже не думай - он неудачный - надо брать Рок - этот звучит булёво)
Я когда себе выбирал - согласен был на любой, но Эрик мне посоветовал Рок - я внял его рекомендацию, а совсем недавно имел возможность поиграть на ПСТ5 медиум хет - даже не идет в сравнение с роковым!!!
Image
Image
Image
AmaDeus

Post by AmaDeus »

+1 к последнему оратору. Медиум хэт покуривает.
Image
Image
Punk

Post by Punk »

AmaDeus wrote:+1 к последнему оратору. Медиум хэт покуривает.
я теж так думаю... але ніде не можу дістати того хета... немає його ніде
KOT

Post by KOT »

Он хоть и стоит тех же денег, но уровень на много ниже - лучше выждать!!!
Image
Image
Image
Punk

Post by Punk »

=YUSTAS= wrote:Он хоть и стоит тех же денег, но уровень на много ниже - лучше выждать!!!
.... так і роблю... :(
Тадеуш

Post by Тадеуш »

Baracuda BAZ wrote:Мені з цих більше Майнли подобаються, тільки для твоїх цілей ще кращий варіант Майнл Ракер, ну не про то мова та й їх вже з виробництва зняли.
Сласікс павер хет не такий сипучий, але якщо взяти медіум, то з поставленою задачею справиться на ура. Грав недавно на ПСТ5 і мене ЗОВСІМ не заперло - дзвінкий він задуже для мене.
А як на мене,то краще САБИАНА не бувае.по сипучости неме ривних.(ХС-20-600гр.))
Punk

Post by Punk »

VAZIK wrote:
Baracuda BAZ wrote:Мені з цих більше Майнли подобаються, тільки для твоїх цілей ще кращий варіант Майнл Ракер, ну не про то мова та й їх вже з виробництва зняли.
А як на мене,то краще САБИАНА не бувае.по сипучости неме ривних.(ХС-20-600гр.))
мдя.... ти певно ПАЙСТіВ не чув... Сабін ХС-20 взагалі з В20 бронзи зроблені. А Так прорізає і сипле як я хочу - В8 або В12. Але на останнього грошей немає...
AmaDeus

Post by AmaDeus »

Punk wrote:мдя.... ти певно ПАЙСТіВ не чув... Сабін ХС-20 взагалі з В20 бронзи зроблені. А Так прорізає і сипле як я хочу - В8 або В12. Але на останнього грошей немає...
А В12 - це хто? Майнль? Чи ще хтось є?
Image
Image
Vilka
Родился с палками в руках

Post by Vilka »

Если хочеш сыпучий хет, то пейст не бери, у меня такой, очень сильно звенит, шото спокойное тяжело играть(по сравнению с более сыпучими и "поющими" хетами) .
Ычь - Ачь
Image
Punk

Post by Punk »

AmaDeus wrote:
Punk wrote:мдя.... ти певно ПАЙСТіВ не чув... Сабін ХС-20 взагалі з В20 бронзи зроблені. А Так прорізає і сипле як я хочу - В8 або В12. Але на останнього грошей немає...
А В12 - це хто? Майнль? Чи ще хтось є?
ну да! То ж їхній фірмовий сплав серії Soundcaster - звучить ідеально збалансовано між верхами В8 та серединою В20
Тадеуш

Post by Тадеуш »

шо тогда говорить про ННХ,НН..(Руде,Сигнататур))лажа полная..
Post Reply