Paiste PST5 Rock hihat vs Meinl Classic powerful hihat
Moderators: unklemoses, Модераторы
Paiste PST5 Rock hihat vs Meinl Classic powerful hihat
Народ прошу допомоги! Я стою перед нелегким вибором... Шо брати: Paiste PST5 Rock hi-hat 14", чи Meinl Classic powerful hi-hat 14"??
мені головне дізнатися у тих, хто слухав не їхню субєктивну думку, а то чи сильно відрізняється характер звучання в цих двох тарілках, чи мейнл звучить сухіше за пайст?Мені треба жирний, яскравий і сипучий хет. Во.Хто чув обидві тарілки прошу висловити свою думку.
мені головне дізнатися у тих, хто слухав не їхню субєктивну думку, а то чи сильно відрізняється характер звучання в цих двох тарілках, чи мейнл звучить сухіше за пайст?Мені треба жирний, яскравий і сипучий хет. Во.Хто чув обидві тарілки прошу висловити свою думку.
- Baracuda BAZ
- Барабанщик тут уже давно ;)
Мені з цих більше Майнли подобаються, тільки для твоїх цілей ще кращий варіант Майнл Ракер, ну не про то мова та й їх вже з виробництва зняли.
Сласікс павер хет не такий сипучий, але якщо взяти медіум, то з поставленою задачею справиться на ура. Грав недавно на ПСТ5 і мене ЗОВСІМ не заперло - дзвінкий він задуже для мене.
Сласікс павер хет не такий сипучий, але якщо взяти медіум, то з поставленою задачею справиться на ура. Грав недавно на ПСТ5 і мене ЗОВСІМ не заперло - дзвінкий він задуже для мене.

- Baracuda BAZ
- Барабанщик тут уже давно ;)
Чувак, если надумаешь брать ПСТ5, то медиум хет брать даже не думай - он неудачный - надо брать Рок - этот звучит булёво)
Я когда себе выбирал - согласен был на любой, но Эрик мне посоветовал Рок - я внял его рекомендацию, а совсем недавно имел возможность поиграть на ПСТ5 медиум хет - даже не идет в сравнение с роковым!!!
Я когда себе выбирал - согласен был на любой, но Эрик мне посоветовал Рок - я внял его рекомендацию, а совсем недавно имел возможность поиграть на ПСТ5 медиум хет - даже не идет в сравнение с роковым!!!
А як на мене,то краще САБИАНА не бувае.по сипучости неме ривних.(ХС-20-600гр.))Baracuda BAZ wrote:Мені з цих більше Майнли подобаються, тільки для твоїх цілей ще кращий варіант Майнл Ракер, ну не про то мова та й їх вже з виробництва зняли.
мдя.... ти певно ПАЙСТіВ не чув... Сабін ХС-20 взагалі з В20 бронзи зроблені. А Так прорізає і сипле як я хочу - В8 або В12. Але на останнього грошей немає...VAZIK wrote:А як на мене,то краще САБИАНА не бувае.по сипучости неме ривних.(ХС-20-600гр.))Baracuda BAZ wrote:Мені з цих більше Майнли подобаються, тільки для твоїх цілей ще кращий варіант Майнл Ракер, ну не про то мова та й їх вже з виробництва зняли.
ну да! То ж їхній фірмовий сплав серії Soundcaster - звучить ідеально збалансовано між верхами В8 та серединою В20AmaDeus wrote:А В12 - це хто? Майнль? Чи ще хтось є?Punk wrote:мдя.... ти певно ПАЙСТіВ не чув... Сабін ХС-20 взагалі з В20 бронзи зроблені. А Так прорізає і сипле як я хочу - В8 або В12. Але на останнього грошей немає...