Шановні драмери! Прошу підскажіть. У мене поліроль для тарілок Dunlop 65 polish&cleaner. Чи мже він зашкодити тарілці, якшо ним часто чистити її?І взагалі чи можна тарілку чистити щодня такими засобами?Тарілки - Пайст ПСТ5.А ще. Проблема така. На одній рєп-базі тарілочка трохи вимастилась якимось мазутом. І зараз не можу відчистити її нічим. навіть той клінер не допомагає. Підскажіть шо можна зробити, шоб блистіла , і шоб не зіпсувалось покриття. Азотної кислоти не пропонувати - тарілка дорога для мене
это средство от такого не поможет. я им пользуюсь после игры дабы снять отпечатки пальцев, следы от игры и т.д. одно время у меня этого средства не было и немного загулял крэш и хэт, типа окислился крапаль. через месяц купил спрей, посидел 5 минут - всё сошло.
не думаю, что стоит чистить тарелки каждый день (зачем?), но раз в неделю - можно. я думаю это средство не навредит, но на тарелках с brilliant finish надписи стирает быстрей чем на natural!
Punk wrote:Шановні драмери! Прошу підскажіть. У мене поліроль для тарілок Dunlop 65 polish&cleaner. Чи мже він зашкодити тарілці, якшо ним часто чистити її?І взагалі чи можна тарілку чистити щодня такими засобами?Тарілки - Пайст ПСТ5.А ще. Проблема така. На одній рєп-базі тарілочка трохи вимастилась якимось мазутом. І зараз не можу відчистити її нічим. навіть той клінер не допомагає. Підскажіть шо можна зробити, шоб блистіла , і шоб не зіпсувалось покриття. Азотної кислоти не пропонувати - тарілка дорога для мене
Короче, не знаю как некоторые. Но мой креш XS20 16 Medium-Thin от этого Dunlop превратился в какое то говно. Чистел и не часто. И правильно. Но результат на лицо! Я не говорю, что тарелка суперская! Может и от самого качества тарелки,но результат на лицо!..
InGVaR wrote:Короче, не знаю как некоторые. Но мой креш XS20 16 Medium-Thin от этого Dunlop превратился в какое то говно. Чистел и не часто. И правильно. Но результат на лицо! Я не говорю, что тарелка суперская! Может и от самого качества тарелки,но результат на лицо!..
та доречі і в мене той данлоп залишає якісь темні нерівномірні сліди...викину го нах.