Недавно наша група надумала мутити пінсні в акустичному варянті,
Виникло це ізза того шо не всі бари і кафе де наш запрошують грати мають апаратуру.
ну і просто ізза того щоб ми могли грати наші пісні не тільки на музбазах ну і вдома
і щоб не опинитись за бортом я подумав докупити муз інструмент який міг підіграти акустичні гітарі
Породи побажання та інше пишіть тут буду вдячний
Шо брати під акустичну гітару?
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
- Marco
- Барабанщик тут уже давно ;)
Re: Шо брати під акустичну гітару?
Мова йде про драм-машину?
https://shivathedestructor.bandcamp.com/
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
бонги можешь попробовать
или рабочий + щетки, тоже неплохой вариант
или рабочий + щетки, тоже неплохой вариант
неа мова йде про інструменти типу бонгів , джамбе і так далі
пісні на репах граєм в стилі панк-рок
які краще я думаю бонги не підійдуть бо створюють якийсь як то сказати,, колорит,,
потрібно було шось таке шоб доповнювало гітару а не брало на себе всю увагу
пісні на репах граєм в стилі панк-рок
які краще я думаю бонги не підійдуть бо створюють якийсь як то сказати,, колорит,,
потрібно було шось таке шоб доповнювало гітару а не брало на себе всю увагу
Я використовував шейкери і тамбурин.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
я обратил бы внимание на кахон http://www.drumspeech.com/articles.php?id=537
ну или реально: малый+щетки+разные щетки и руты. Если о малом, то поищи видео Джо Джо. Он много прикольных вещей играет на только малом.
ну или реально: малый+щетки+разные щетки и руты. Если о малом, то поищи видео Джо Джо. Он много прикольных вещей играет на только малом.
лучше быть, чем казатся