Жесткие кейсы для железа [Жорсткий кейс Meinl в Києві??]

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

Baracuda BAZ
Барабанщик тут уже давно ;)

Жесткие кейсы для железа [Жорсткий кейс Meinl в Києві??]

Post by Baracuda BAZ »

Запитання - чимона в Києві десь купити/замовити жорсткий кейс Meinl .??
В нас у львові оф диллером Майнла є Акрополіс. АЛЕ вони самі шиють чохли в т.ч. і на тарелі, тому і не возять фірмові, щоб не створювати собі конкуренцію. Підкажіть, хто володіє інфою чи мона і скільки то буде коштувати.
Image
Alex Zhukov
Ковбой ритма

Re: Жорсткий кейс Meinl в Києві??

Post by Alex Zhukov »

У Києві можна достати тільки Сабіан для тарілок.
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Ну чому тiльки Сабiан? I Гатор. Тiльки Акрополiс у Києв? - це фiлiя львовського, так що САБЖ не дiстанеш.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Baracuda BAZ
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by Baracuda BAZ »

Дякую, тіко херня якась получаєцця.....
лана, піду на днях замовлю з бундесів напряму.
Я Майлом затоварився і хочеться вже в фірмавий кейс то всьо запхати (як в естетік едюкешна, той сюди приїжджав і я кейс обмацав)
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Повір, фірма - це не принципово (тим більше коли йдеться про кейс :) Аби якість була найкраща.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Chelentano
Меценат

Post by Chelentano »

Andy Gone wrote:Ну чому тiльки Сабiан? I Гатор. Тiльки Акрополiс у Києв? - це фiлiя львовського, так що САБЖ не дiстанеш.
Ну чому ж тільки Сабьян та Гатор... Можна ще і Зільджан! :wink:
Image
Влад_
на drummer.org.ua я живу

Post by Влад_ »

Рекомендую не заморачивается на "фирме". Есть в Киеве человек (женщина), обшивает всю музыкальную тусовку (включая барабанщиков). Качество и цены - супер. Сам у нее шил чехлы на свой сэт. Договоришься о встрече, приедешь пощупаешь, дашь нужные размеры ну и т. д.
BudetDrummer
Директор рассылки

Post by BudetDrummer »

Влад_ wrote:Рекомендую не заморачивается на "фирме". Есть в Киеве человек (женщина), обшивает всю музыкальную тусовку (включая барабанщиков). Качество и цены - супер. Сам у нее шил чехлы на свой сэт. Договоришься о встрече, приедешь пощупаешь, дашь нужные размеры ну и т. д.
Контакты кинь...сюда или в ПМ.
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Chelentano wrote:
Andy Gone wrote:Ну чому тiльки Сабiан? I Гатор. Тiльки Акрополiс у Києв? - це фiлiя львовського, так що САБЖ не дiстанеш.
Не сміши, ви привезете жорсткі кейси Зилжн, коли рак на горі пердне :lol:
Chelentano
Меценат

Post by Chelentano »

Andy Gone wrote:
Chelentano wrote:
Не сміши, ви привезете жорсткі кейси Зилжн, коли рак на горі пердне :lol:
Зроби замовлення - тоды ы подивимось! :wink: Може ы рак пердне!!!
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Chelentano wrote:Зроби замовлення - тоды ы подивимось! :wink: Може ы рак пердне!!!
Спочатку треба подивитися який він, а тоді робити замовлення. От Гатор і Сабіан я можу подивитися і помацати. А як я замовлю, а він мені не сподобається? А скільки він коштуватиме? І т. д.

Мається на увазі цей

Image
Chelentano
Меценат

Post by Chelentano »

Andy Gone wrote:
Chelentano wrote:Зроби замовлення - тоды ы подивимось! :wink: Може ы рак пердне!!!
Спочатку треба подивитися який він, а тоді робити замовлення. От Гатор і Сабіан я можу подивитися і помацати. А як я замовлю, а він мені не сподобається? А скільки він коштуватиме? І т. д.

Мається на увазі цей

Image
Повністю із тобою згоден... Замовляти не побачивши безглуздо. Можешь відвідати сайт Зільджіан. Десь він там є!
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Chelentano, ця фотка саме з сайта Зілжн. Але на їх сайті я не можу поміряти, чи влізуть в нього мої тарілки, включаючи 20" райд + 20" чайна, причому не абияк, а так, шоб їх можна було безпечно транспортувати, тобто жорсткий кейс повинен виконувати своє призначення.

Так що я можу замовити, але тільки з можливістю помацати і вже потім вирішувати, купувати чи ні. По-моєму, це також очевидно.
Chelentano
Меценат

Post by Chelentano »

Andy Gone wrote:Chelentano, ця фотка саме з сайта Зілжн. Але на їх сайті я не можу поміряти, чи влізуть в нього мої тарілки, включаючи 20" райд + 20" чайна, причому не абияк, а так, шоб їх можна було безпечно транспортувати, тобто жорсткий кейс повинен виконувати своє призначення.

Так що я можу замовити, але тільки з можливістю помацати і вже потім вирішувати, купувати чи ні. По-моєму, це також очевидно.
Ну тогда есть повод привезти один для "интересующихся" "на пробу"! :wink:
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Не могу не подколоть - есть повод привезти "хоть один для интересующихся" - далеко не одну единицу товара, которого от вас годами не дождешься :( ;)

Сначала цену узнай, будет ли она в разумных пределах.
Post Reply