Можно из личного опыта или опыта знакомых.
Тот же самый вопрос, кстати, и о курении.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
Алкоголь затормаживает моторику, реакцию и т.д.! Категорически не приемлю выпивку на репетиции!Full Throttle wrote:Наскольно сильно употребление алкоголя влияет на способность/возмозность человека играть на барабанах? Сильно ли что-то меняется от того, что человек периодически/часто употребляет спиртное?
Тот же самый вопрос, кстати, и о курении.![]()
Full Throttle wrote:Наскольно сильно употребление алкоголя влияет на способность/возмозность человека играть на барабанах? Сильно ли что-то меняется от того, что человек периодически/часто употребляет спиртное?
Тот же самый вопрос, кстати, и о курении.![]()
P@R@Zit wrote:Почему девушки любят больше барабаньщиков, а не басистов?
Потому что 2 палки лучше, чем 4ре струны!
Вот блин, спёр мою фразу...плагеятчикFull Throttle wrote:P@R@Zit wrote:Почему девушки любят больше барабаньщиков, а не басистов?
Потому что 2 палки лучше, чем 4ре струны!![]()
![]()
Зачетная подпись!
Перед выступлением 50 грамм ещё ни кому не помешали, для драммера так тем более - дополнительный разогрев и раслабление в мышцах.Marco wrote:Мій варіянт - "Випити можна, але перед виступом - ні!".
Штука от у чому. Алкоголь - цікава штука. І для барабанщика тут є специфіка.
Печіночка продукує таку штуку, як алкогольдегідрогеназу. Ця хрень нейтралізує дію гормонів. Але коли людина випиває, алкоголоьдегідрогеназа йде на нейтралізацю не гормонів, а спирту. Відповідно, гормони починають бушувати. І якщо тобі було добре в момент прийому алкголю - буде ще краще. Якщо настрій не дуже - буде гірше. А барабанщик в поганому настрої - фігова затія.
Далі. Після вживання алкоголю прискорюється серцебиття й частота дихання. Відповідно, випаровується більше вологи, що означає спрагу. А як можна сконцентруватися на грі, коли сушить? Важкувато.
Про координацію рухів я мовчу. Барабанщик, чиї руки й ноги його не слухаються, добра не зробить.
Алкоголь впливає на сприйняття реальності, що внашому випадку може призвести до того, що темп може раптом виявитися зовсім іншим і т.д.
Але!
Перед репетицією, коли нема такої віповідальності за виконання, як на концерті, можна дозволити собі трошки випити. У кожного "трошки" своє, тому будьте уважні. Це може допомогти розслабитися, що для драмера немаловажливо.
Відомо, що ритмічні малюнки здатні ввести в стан, близький до медитації. Також відомо, що в стані медитації й подібних до нього рівень природного алкоголю в крові зростає. Тому драмер бухає в процесі гри не беручи в рот ні краплі спиртногоТож просто грайте, і буде вам щастя
Неееет это не твоя фраза!!!!Tarantooll wrote:Вот блин, спёр мою фразу...плагеятчикFull Throttle wrote:P@R@Zit wrote:Почему девушки любят больше барабаньщиков, а не басистов?
Потому что 2 палки лучше, чем 4ре струны!![]()
![]()
Зачетная подпись!
Нет, дело конечно для каждого индивидуальное, я бы больше предпочёл кофе и чуточку коньяшки в него, кому то чай, сок, раньше вообще на молоке сидел. А то что коньяк (бренди) что-то там тормозит....ну....."если ты в себе не уверен, так вообще не выходи" (с)Marco wrote:2АцкійПаучара
Ти знаєш, мені відомий випадок з чуваком, який вирішив стрибнути з парашутом і по дорозі до неньки-землі вицмулити 100 грам горілки. Попри те, що він половину розлив, приземлився він бухий удрова. Чому? Та ті ж гормони. Коктейль із адреналіну й горілки - дуже небезпечна штука. От перед концертом перехвилюєшся, бахнеш 50 грам, а ефект буде як від 250. Комусь і 250 - не доза, а комусь кірдик. Це треба бути бувалим барабанщиком![]()
Між іншим, бренді (багато хто помилково називає його коньяк) не можна перед виступом взагалі пити. Там щось таке хитрозроблене, що тільки ти почнеш займатися творчою діяльністю, починає штрити неміряно. Я серйозно. Відшукаю джерело з підтвердженням - відпишу.
Тогда ты точно гомеопатическими препаратами брезгуешь шо ппц.Andy Gone wrote:Ребята, алкоголь - яд, без всяких там "если". Да, он дает кратковременное удовольствие, но отрицательные последствия перевешивают в разы. Все рассуждения по поводу "немножко" - полнейшая глупость. Послушайте себя: "нельзя выпить 250 грамм яду, от него плохо. Вот 50 грамм можно, от этого не так плохо". Это все равно что сказать "я не могу выпить литр ртути, я от этого умру. Поэтому я проглочу только капельку..." Выпили бы вы капельку ртути? Бред. Не пейте яд, и плохо не будет совсем.