Ударные на Реп.Базе

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Dmee3
Починаючий Експерт...

Re: Ударные на Реп.Базе

Post by Dmee3 »

Andy Gone wrote:Взагалі ДДрум рулить по всьому (при нинішній ціні), але були проблеми з витривалістю. Я певний, що вони були або будуть виріщені, але не знаю, наскільки вони вирішені зараз (бо хардвар апдейтився), і якщо вирішені - то треба брати установку саме з поновленою фурнітурою.

Або не ризикувати і брати таму, але вона гірша по звуку.

Або брати мапекс, але тут я просто не знаю чи він витривалий - поки немає статистичних даних :)

а що за проблеми з витривалістю? ніколи не чув щоб ДДрам мав поганий хардвер, навпаки, 400й хардвер субєктивно крутіший за роад про по всім пунктам
Image
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Мені ні один хардвар ДДрум не подобається більше роада, тому це діло смаку.

Проблеми були не по стійках, а по лагах.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Andy Gone wrote:Мені ні один хардвар ДДрум не подобається більше роада, тому це діло смаку.

Проблеми були не по стійках, а по лагах.

якщо можна трохи детальніше про проблему)
Image
Image
Marco
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by Marco »

Ага, було б добре.

Я фактично звузив коло до ДДрам і Тама, при чому ДДрам поки що лідирує в моїх симпатіях :)
https://shivathedestructor.bandcamp.com/

Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

У тому і проблема, що детальніше інформації нема - тільки почуття :)

Почуття базуються головним чином на тому, що у Тами вже давно відпрацьовано, а ДДрам ще у стадії виправлення дрібніх технічніх питань. При цьому цілком можливо, що з ДДрам проблем не буде. До того ж, кріплення томів (Омнібол) у Тами помруть швидко. Але підозрюю, що у ДДрам теж, бо деякі вандали їх дуже затискають :)

Тамавський хардвар (стійки) як на мене однозначно кращий (зручніший) по конструкції, але то таке.

Все вищезгадане - на правах ІМХО :)
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Marco

Post by Marco »

Таваріщь Енді, Ви мене азадачілі :)Усе резонно й логічно - Тама давно "обкатала" свою техніку, ДДрам поки що цим займається. "Дитячі хвороби" цілком можуть проявитися в найбільш незручний момент.

Щось Санчеса тут не чуть поки :D

Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Hi-Gain

Post by Hi-Gain »

Marco wrote:Таваріщь Енді, Ви мене азадачілі :)Усе резонно й логічно - Тама давно "обкатала" свою техніку, ДДрам поки що цим займається. "Дитячі хвороби" цілком можуть проявитися в найбільш незручний момент.

Щось Санчеса тут не чуть поки :D
Та я читаю проста захожу, всё по делу, чо тут каментить :lol: Была проблема с лагами, в новых кухнях которые заехали и продаются счас она решена. Больше ничего не замечал. :)
Image
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

О, ну вот я и говорю, что если ДДрам брать, то надо убеждаться что это уже с новыми лагами. А так, если говорить о самих барабанах (не хардваре), то ДДрам однозначно лучше.
FunkyA

Post by FunkyA »

Marco wrote:Я от думаю, що Мапекс, Сонор і Ямаха пролітають у плані надійності й звукових властивостей. Є протилежні думки?
Я от думаю, що Мапекс, Сонор і Ямаха пролітають у плані надійності й звукових властивостей. Є протилежні думки?
Есть....)

Я не думаю что Марех пролетает (если нормальная серия) . Два года М-Birch в прокате. И всё с ней замечательно)) .. это постоянно разбираешь, собираешь, таскаешь туда сюда...

у самого Про-М, тоже всё отлично. И надёжно и звучит..)
Never give up
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

FunkyA wrote:
Marco wrote:Я от думаю, що Мапекс, Сонор і Ямаха пролітають у плані надійності й звукових властивостей. Є протилежні думки?
Я от думаю, що Мапекс, Сонор і Ямаха пролітають у плані надійності й звукових властивостей. Є протилежні думки?
Есть....)

Я не думаю что Марех пролетает (если нормальная серия) . Два года М-Birch в прокате. И всё с ней замечательно)) .. это постоянно разбираешь, собираешь, таскаешь туда сюда...

и стоит)
Image
Image
Marco

Post by Marco »

FunkyA wrote: Я не думаю что Марех пролетает (если нормальная серия) . Два года М-Birch в прокате. И всё с ней замечательно)) .. это постоянно разбираешь, собираешь, таскаешь туда сюда...

Що, М-Birch і Pro-M, які дорожчі й за DDrum, і за Tama, звучать ліпше, і відчутно надійніші :?: Мєня тєрзают смутниє самнєнія...

FunkyA

Post by FunkyA »

Що, М-Birch і Pro-M, які дорожчі й за DDrum, і за Tama, звучать ліпше, і відчутно надійніші Мєня тєрзают смутниє самнєнія...
...Ты с ними работал?? ))) ...ты на них репетировал, давал концерты, записывался?... Что тебе о них известно? ...)

Вот, если брать допустим тот же ДДрам, я например слышал уже 4 негативных отзыва об этих барабанах, при чём от людей, которые с ними работают, и о звучание инструмента и о качестве хардваера отзывались мягко говоря не очень.
При этом, когда сам столкнулся с этими барабанами, был приятно удивлён.( но правда частично)

С ТАМА и так наверное всё понятно. Хорошие барабаны.) хороший хард, внушают доверие. Но лично для меня они "скучноваты"( это я про суперстар).

Если бы мне нужно было покупать инструмент сегодня и у меня было бы около 4-5 тыс на барабаны. То в нынеших условиях я бы купил конечно же ДДрам.
Never give up
Marco

Post by Marco »

Чувак, не закипай, я не претендую на істину в останній інстанції. Крім того, якщо ти помітив, я питаю в тебе про те,
чи М-Birch і Pro-M, які дорожчі й за DDrum, і за Tama, звучать ліпше, і відчутно надійніші
. Я побачив людину, яка в Мапексах шарить більше за мене, тож в цієї людини (в тебе) й питаю 8) . Я намагаюся розібратися, що буде ліпше. Так шо давай дружить:)

Marco

Post by Marco »

Ну шо, клієнт сазрєваєт на ДДрам.

Може є якісь загальні побажання? Ну там щодо звукоізляції, комбарів, моніторів, метроном брать/не брать, бару з охолоджувальними напоями, симпатичних адміністраторок в бікіні :D ?

Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Marco wrote:Ну шо, клієнт сазрєваєт на ДДрам.

Може є якісь загальні побажання? Ну там щодо звукоізляції, комбарів, моніторів, метроном брать/не брать, бару з охолоджувальними напоями, симпатичних адміністраторок в бікіні :D ?
звукоізоляція то дуже важливо, мені сподобалась ідея загороджування барабанера прозорою пластиковою стінкою і визвучування бочки в всі монітори, дуже зручно....

комбарі тут складніше, але для малого приміщення дуже класно ідуть стеки, навіть той же ланей за 700 баксів із головою можна взяти..
теж саме стосується басу, краще 4*10" ніж 1*15", навіть гарний в невеликому приміщенні буде гудіти і тут навіть ізоляція не врятує....
монітор для барабанера обовязково...
метроном теж, він же коштує понти, а річ гарна....
Кондиціонер - обігрівач обовязково, інакше влітку взагалі жопа....
напої теж втему, але за гроші (зрозуміло) і з забороною їх вживати в самій кімнаті для репетицій, зіпсують апарат...
напої краще продавати в кімнаті для відпочинку з гарним диванчиком)
Image
Image
Post Reply