DTXtreme III наконец то!!!

Электронные ударные установки, сэмплеры, библиотеки сэмплов и пр.

Moderator: Модераторы

ZubastiK
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: DTXtreme III наконец то!!!

Post by ZubastiK »

Хм, интересно, а кто же основной дилер? По-моему Джаз-клуб и есть основной. Они ж писали про канала поставки из Европы насколько я понял....
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

та все равно все гребут на одном складе))) официальный он только потому что Ямаха их таковыми признала...
шо джем шо джаз клуб что другие магазины гребут всю ямаху на одном складе...
Image
Image
daztrigger

Post by daztrigger »

я, якщо чесно, то просто в шоці... :shock: :shock: :shock:
яким чином укр. діллер ставить ціну яка вища MSRP для Европи більш ніж на 4000 гр????
спеціально подивився на сайт найдорощого британського діллера - ціна 4004 євро, що десь приблизно = 28,600.00 гривень! і це найдорожчий, і британський!!!!!!!! при тому що MSRP складає 5068 євро!!!! http://www.musik-produktiv.co.uk/yamaha ... ecial.aspx

тепер що таке MSRP: http://en.wikipedia.org/wiki/Suggested_retail_price

тобто це ціна, яку виробник рекомендує для збуту своєму діллерові, але не ціна за якою діллер купує той чи інший товар!!! всі діллери в Європі купують ямаху з одного складу, то чому британці, де податків платять найбільше з майже усіх європейских країн, отримують дешевшу ямаху ніж в Україні, в якій не платяться і половину податків середньостатистичного британця???

от вам і відповідь на питання чому в Києві більше машин представницького класу ніж, наприклад в Торонто... чому ціни на харчування більше ніж в Монако, а ціни на житло більш ніж в Нью Йорку...
Last edited by daztrigger on 06 Aug 2008 03:48, edited 1 time in total.
daztrigger

Post by daztrigger »

доречі, мій модуль ще не прийшов... хоча обіцяли травень-червень...
але хороша новина, що він вже на території Канади :D
тож пртягом наступних "пару днів" він вже буде у мене!!!

після остаточних тестувань напишу звіт з аудіо семплами...

P.S. вибачаюсь за можливі помилкі, бо на новій клавіатурі немаю наших букв, друкую по пам'яті :D
Flanger
Постоянно на этом сайте

Post by Flanger »

daztrigger - где пропадал? :roll: Как тока поюзаешь модуль - пиши.Распирает!Чего они туда напихали?Как говорится - куда уж лучше... :D
Жись коротка, искуство вечно!
daztrigger

Post by daztrigger »

Flanger wrote:daztrigger - где пропадал? :roll: Как тока поюзаешь модуль - пиши.Распирает!Чего они туда напихали?Как говорится - куда уж лучше... :D
прпадав по роботі... (пробач в мене немає русского язика на компі... :? карочє вчи укр мову :D )

модуль просто шикарний... тільки шкодую, що купив BFD2... я кожні вихідні граю на ньому в магазині, тому вже дещо протестував. перше і основне, це якість семплів! ямаха пішла вірною дорогою - хочеш акустичний звук, треба писати акустику... вони засемплували свої власні барабани по тому самому принципу, що і всі найпопулярніші емулятори (EZdrummer, BFD, тощо... ) просто реальний звук барабану на різних динамічних рівнях, а потім ці семпли збириються в динамічну послідовність звуків, які видає пед - від найтихішого до найгучнішого... вражаюча реалістичність та якість!!! взагалі, якщо дуже захоплюєшся, то таке враження, що сидиш в про-студії і граєш на супер відстроєнних барабанах...

це тільки перші враження... основний аналіз, після отримання модуля!

що до хардверу, то мени страшенно сподобався басс пед!!! таке відчуття, як від хорошого 22" із спущенним пластиком... моноліт!!! як би сильно по ньому не грав, стоїть як вкопаний, навіть не поворухнеться!
daztrigger

Post by daztrigger »

Всім шалом!
нарешті приїхав мій модуль!!!!!
перші враження - бомба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! якість акустичних звуків просто завал!!! про електронні і взагалі годі казати... не можу відірватись вже 2 дні!!! в настройки я поки не лазив... але вже на цьому етапі ясно, що з реалістичністю проблем зовсім не буде. Зібрана повна коллекція всіх моделей ямахі, також чимало підписних серій (є фанк сет де точно присутній малий Гарібальді)
Райди -супер реалістичні, що до крешів , то мені треба поміняти їх на 3-зонні педи, бо є невелика проблема, в мене один креш 1-зонний, а один 2-зонний, а в новому модулі всі педи 3-зонні, і звукі на крешах розкиданні дещо інакше...
Томи звучать з чудовим сустейном, токож додали до них звуки пружини від малого, карочє, все так як мусить бути!!!

до мінусів на данному етапі можна віднести досить слабкий рівень виходу для наушників, але це поправляеться, якщо є окремий мікшер, або комбік...

ну це от власне і є чудо техніки (іще з "целочкою" на дісплеї)
Image

зверніть увагу, де зроблено модуль...дрібничка, а приємно :D

Image
ZubastiK

Post by ZubastiK »

Недоверили китайца такое собирать :mrgreen: . Поздравляю, мне еще о такой штуке мечтать и мечтать)))
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

daztrigger - СУПЕР, вітаю!!
дуже цікавить акустичні звучки, які ямаха реалізувала.
Як натішишся і побавишся, запиши і виклади для нас заслинених))
Image
daztrigger

Post by daztrigger »

Дуже дякую хлопці!!!
так, при ногоді обов'язково запишу семпли!!!!
Филыч
Постоянно на этом сайте

Post by Филыч »

ZubastiK wrote:Недоверили китайца такое собирать :mrgreen: . Поздравляю, мне еще о такой штуке мечтать и мечтать)))
Неподскажешь где щя "машу" собирают? :)
Украинский разбираю кое - как .на нем разговаривать и писать не умею....
ZubastiK

Post by ZubastiK »

Дазтриггер же фотки вывесил, модуль сделан в Японии :opa:
Post Reply