Різьбу нарізати буде важко, бо там різьба не дуже стандартна. Але можна регулювати рухливість тарілки тим, як далеко ти закручуєш нижню гайку. Або можна купити інший замок для хета - є досить недорогі варіанти
ZubastiK wrote:Хм, я дроп клатч уже давно купил, а оффтопа развели
чому ж ти раніше цього не порадив?
Поясни, будь ласка, що таке дроп-клатч? Це той же замок для хетових тарілок, тільки із такою фігнею, яка фіксує хет у закритому стані?
а я щойно відірвався від ударки - побавившися трохи із гумовими шайбами таки вдалося нормально закріпити нижню тарілку та щоб вона і рухалася нормально, і не торкалася верхньої у відкритому положенні))
2Mefesto, именно такая. Большое спасибо Алексу Жукову. купил у него Перловский. Мне сам замок был нужен, а тут подвернулся именно дроп клатч за хорошую цену
ZubastiK wrote:Сейчас играю на хэте Hohner. Сам зажим верхней тарелки хэта просто никакой. Гайка откручивается постоянно. Где можно купить относительно недорогой и качественный зажим? Если несложно, то линк на прайс и цену))
я знаю и играю на перл и зажым перл в музторге мин. 80 гр.
а если выложыш кють больше то мож взять за 120 зажым хета с откидом верхней крышки ну там короче система супер пупер!!! кстате на таком АМАТОРИ играет!!!ггг
Действительно недорого . И в использовании очень даже ничего. Единственный был момент, что на дряную Хохнеровкую стойку он был великоват, так что пришлось импровизировать