Є така сума (300$) і стоїть вибір між Zildjian Avedis та Paiste 2002
Потрібен рок-креш 18. В тих моделях такі серії є, ціна не дуже відрізняється: зіли 270, а пейсти 240.
Пейсти чув у них на сайті, ну а Аведісів не чув. Просто хочеться взяти раз і більш-менш нормальне, шоб не жалів потім.
Шо порадите?
Шукай,- і ТИ знайдеш, стукай,- і ТОБІ відкриють, купляй тарілки мрії,- і отримуй задоволення...
NazaROCK wrote:Є така сума (300$) і стоїть вибір між Zildjian Avedis та Paiste 2002
Потрібен рок-креш 18. В тих моделях такі серії є, ціна не дуже відрізняється: зіли 270, а пейсти 240.
Пейсти чув у них на сайті, ну а Аведісів не чув. Просто хочеться взяти раз і більш-менш нормальне, шоб не жалів потім.
Шо порадите?
Zildjian Avedis Rock 18 реально дубовая тарелка, купил неслушая, пришлось продать потом...
NazaROCK wrote:Є така сума (300$) і стоїть вибір між Zildjian Avedis та Paiste 2002
Шо порадите?
Zildjian Avedis Rock 18 реально дубовая тарелка, купил неслушая, пришлось продать потом...
У нас відкрився новий музичний магазин, який являється офіційним дилером Мейнлів. Так от, мені пропонували купляти sound caster crash'18 за 1500грн. Шо робити ?
З Аведісів я вже збився, бо для хард-року краще А або Z
А може і краще вже Paiste Rude?
Я ...ть конкретно розгубився, всі пропонують, бо кожен хоче заробити і розхвалюють свою продукцію на всі 100
Кому вірити? Та напевно форумцям, котрі принаймні грали на якійсь із ТИХ СЕРІЙ
HELP!!!
Шукай,- і ТИ знайдеш, стукай,- і ТОБІ відкриють, купляй тарілки мрії,- і отримуй задоволення...
Нажаль Майнл цей офіційний дистрибутор (Акрополіс) продає дуже дорого. Sound Caster - це серія з 12% бронзи, у мене така чайна. Щодо крешу, на мою думку Sound Caster програє 2002-му, але Sound Caster більш музикальний. От Аведіс 18" рок креш - дуже вже низька і темна тарілка, мені не подобається, бо щоб вона розкрилася як креш, треба дуже лупити.