slaid wrote:2 roots а тобі зручно так альти?
чи ти їх із за висоти пороздвигав?
Є один маленький мінус при росташуванні альтів Том-холдери не дають певної свободи!!!Якщо ставити їх ближче один до одного-вони створююють кут(відносно пластів) при якому грати просто неможливо До того-ж по альтам я теж граю рим-шотами(іноді)
Насправді вже звик,але експерементувати продовжую!Зараз,наприклад,правий альт нижче лівого,при цьому відстань між ними зменьшилася Може є ще ідеї-я з радістю вислухаю
Ddrum Dominion Ash\\\ Paiste PST5/// Pearl Eliminator 2002С
Иногда помогает перевернуть бочку наоборот (чтобы дырка в ней под томхолдер стала дальше от барабанщика).
Переверни бочку и попробуй, не сможешь ли ты установить томы комфортнее с томхолдером в таком положении. Если да - пласты на бочке, очевидно, надо тоже поменять местами
Ну если ты повернешь бочку наоборот, то ударный пластик окажется спереди, а педаль будет бить в резонансный пластик. А это не есть хорошо Поэтому бочку поверни, проверь, получается ли настроить томхолдер более удобно, И ЕСЛИ ДА, то тогда и пласты местами поменяй.
2 roots ще попробуй підняти том холдер вище якщо є змога тоді альти стануть блище один до одного (прицьому наклони їх так щоб кут залишився при ударі такий щоб у тебе виходив рімшот))))
ще питання з тим як ти сидиш...
якщо сидиш низько то однозначно це сильно впливає на те як виставляти томи....висота ,так як проводилося опитування приблизно 50 см від підлоги тобто ідеально(мені по крайній мірі так) так щоб
ноги від попи до колін були паралельно підлозі ))))))
slaid wrote:2 roots ще попробуй підняти том холдер вище якщо є змога тоді альти стануть блище один до одного (прицьому наклони їх так щоб кут залишився при ударі такий щоб у тебе виходив рімшот))))
ще питання з тим як ти сидиш...
якщо сидиш низько то однозначно це сильно впливає на те як виставляти томи....висота ,так як проводилося опитування приблизно 50 см від підлоги тобто ідеально(мені по крайній мірі так) так щоб
ноги від попи до колін були паралельно підлозі ))))))
Томхолдери в моєму випадку кріпляться в пази і якщо я їх підніму надійність конструкції може стати під загрозою Але я всеодно спробую На жаль сиджу я поки-що на учнівському стільці,та експерементувати з висотою посадки не маю можливоті До того-ж я звик
Усім велике дякую за допомогу
Здається ця тема плавно переходить в тему під назвою "Росташування барабаншика на робочому місці"
Andy Gone wrote:
Ну если ты повернешь бочку наоборот, то ударный пластик окажется спереди, а педаль будет бить в резонансный пластик. А это не есть хорошо Поэтому бочку поверни, проверь, получается ли настроить томхолдер более удобно, И ЕСЛИ ДА, то тогда и пласты местами поменяй.
А с ножками что делать? (на ББ)
Не имей Amati, а умей играти
Купи себе ТАМА, даст любая дама!
Если очень хочешь girl, покупаешь себе Pearl.
А вот ножки можно крутить,вертеть как душе угодно-єто не проблема
2 Slaid Якщо образив,вибачаюсь А в тебе альти кріпляться до стойки креша на клемпах?В мене трабл залишаеться тільки з правим альтом Хочу бличе райд поставити!!!