Blind Crash Test

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Post Reply
ashim654321
Барабанщик тут уже давно ;)

Blind Crash Test

Post by ashim654321 »

Ось найшов пару цікавих відео:
В першому відео чувак грає на тарілках, але при тому не видно фірми виробника тарілок. :?:
http://www.youtube.com/watch?v=WFTrI-QsVLc
В другому відео він показує що це за тарілки :D
http://www.youtube.com/watch?v=kLrlNLGJRTw
Так от перевірте які ви всі професіонали і відгадайте що за тарілки в першому відео.
P.S. Обовязково перше відео дивіться першим, а то подивитесь друге в якому видно що це за тарілки і почнете розказувати що я все знав. :mrgreen:
trem

Re: Blind Crash Test

Post by trem »

была такая тема)
Я в контакте
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

мдаа. ДЄРЗКО, аднака, коротше цей тест ще раз доводить шо грань між топ і напівтоп тонка і розпливчата, і все діло тільки у вусі слухача по суто-то.... :jap:
Я вгадав тільки Сабіан ААХ, і то вагався між АА і ААХ, пайсті ше міг припустити, але гібрид - точно ні.....а Б8 дик то взагалі.....не уявляв, напевне, його довго вибирали з поміж Б8 заліза, бо шось я такого Б8 не чув наживо....
а так ідея зашибісь :opa: варто задуматись.
Tomas_Adzkee

Post by Tomas_Adzkee »

B8 меньше всех понравился.. даже меньше нелюбимого мной зилджана, который я, кстати, угадал.. Пейст больше всех понравился, но в нём я пейст совсем не угадал
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Мне больше всего понравился ААХплоужн, но угадал я только В8, и то только потому, что я знал, что он нам есть :)
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

Andy Gone wrote:угадал я только В8, и то только потому, что я знал, что он нам есть
:shit: :shit: тото же...
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Дык а что "то-то же"? Просто четыре разных тарелки. Как можно на слух угадать конкретную модель? На слух я нашел только сплав В8, потому что топовый пайсте так ацки прокован, что там В8 не услышишь. А то, что это был именно Сабиан В8, это я знал, а так это мог быть и ПСТ5 например.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Post Reply