Там такий прікол шо типу збереглись дробніки самі каркаси добре , деформації нема. В аматієвському болти( лаги поржавілі , але салідол і є така слабенька кислота все вирішать). А от пружинам торба на дробніку аматі. Треба купувати нові або переставляти з Рміфа. На Рміфі все гуд от тільки механізм натяжки в них якийсь такий незручний і громістки. ПРям як рубільнік якийсь
Засіб мульті метал чим являєтсья? Емульсією чи миючим засобом?
та я теж так думаю. що поки що поставити робочий пластик на дробнік рміфа , а потім реставрувати аматі і купити пластіки. Доречі на рахунок пластиків. Треба не саме лайно , але і не еванс який коштує як нормальний дронік. Шось типу - Аттак чув не погане? Просто якшо думати логічно ставити хороший пластік на дробніки типу аматі то всерівно шо ставити на трембіту струни за 200 грн.( говорю так як гітарист сам вже 9 років просто паралельно зайнявся ще ударними от) хоча якщо я не правий то порадьте які ви ставили пластіки на дробніки типу - аматі, макстон.
ска/реггі , панк-рок , альтернативний рок. Або просто рок середньої важкості. ПОдобаєтсья високий , дзвінкий звук дробніка(Ля) часто можна почути аналогічне звучання в панку або ска чи реггі або фанк-свінг.
знаю , що данного звучання добвиються шляхом гри на залізному малому барабані + добряче натягують резонаторний пластик , а от верхній вже відстроюють по свому смаку.
Тепер ще кілька питаннь. Хотів переставити пружини з Рміфа. Не получилось. Тому що вони заширокі і задовгі бо були заточені під механізм який був на рміфовському дробніку. ПРийдеться купляти. Але от думаю чи макстонівські дешеві пружини підійдуть. І ще як впливає на звук їхня кількімть?( 10 , 20 , 25).
Протер миючим засобом карскаси ударних все знову повернуло собі свіжий блиск. Бочку заглушив , але звук якийсь трохи зависокий і немає глибини. Поексперемнтувати з ганчірям яким заглушував чи з натяжкою пластика?
Distemper wrote:знаю , що данного звучання добвиються шляхом гри на залізному малому барабані + добряче натягують резонаторний пластик , а от верхній вже відстроюють по свому смаку.
Тепер ще кілька питаннь. Хотів переставити пружини з Рміфа. Не получилось. Тому що вони заширокі і задовгі бо були заточені під механізм який був на рміфовському дробніку. ПРийдеться купляти. Але от думаю чи макстонівські дешеві пружини підійдуть. І ще як впливає на звук їхня кількімть?( 10 , 20 , 25).
Протер миючим засобом карскаси ударних все знову повернуло собі свіжий блиск. Бочку заглушив , але звук якийсь трохи зависокий і немає глибини. Поексперемнтувати з ганчірям яким заглушував чи з натяжкою пластика?
а пружини Макстонівські в аматієвський дробнік зайдуть без вяких операцій чи вигинань пласкогубцями? І яку кількість треба ставити пружин шоб не було зашироке кріплення і спокійно заходило в ті щілини для пружин.
Пружину, думаю, прицепить проблемой не будет. Честно, не знаю на что влияет количество самих пружин, но на моём Соноре стоит 20.
На Амати я делал так - брал пружины, вырезал из обычной пластиковой бутылки такие полоски как на фотке, и цеплял на дробник.
ну думаю з дробніками аматі більшість знайомі. Та і на питання як впливає на звук кількість пружин і яку кількість без проблем можна поставити на дробнік аматі ніхто не сказав....