Дайте будь-ласка пару порад початківцю

Вопросы начинающих, советы бывалых :)

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Distemper
Пластики уже рвал...

Re: Дайте будь-ласка пару порад початківцю

Post by Distemper »

Там такий прікол шо типу збереглись дробніки самі каркаси добре , деформації нема. В аматієвському болти( лаги поржавілі , але салідол і є така слабенька кислота все вирішать). А от пружинам торба на дробніку аматі. Треба купувати нові або переставляти з Рміфа. На Рміфі все гуд от тільки механізм натяжки в них якийсь такий незручний і громістки. ПРям як рубільнік якийсь :shit:

Засіб мульті метал чим являєтсья? Емульсією чи миючим засобом?
FumoFFu
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by FumoFFu »

Не советовал бы тебе переставлять те пружины с рмифа, лучше новые купи. Те, что на рмифе и пружинами назвать сложно :)
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

та я теж так думаю. що поки що поставити робочий пластик на дробнік рміфа , а потім реставрувати аматі і купити пластіки. Доречі на рахунок пластиків. Треба не саме лайно , але і не еванс який коштує як нормальний дронік. Шось типу - Аттак чув не погане? Просто якшо думати логічно ставити хороший пластік на дробніки типу аматі то всерівно шо ставити на трембіту струни за 200 грн.( говорю так як гітарист сам вже 9 років просто паралельно зайнявся ще ударними от) хоча якщо я не правий то порадьте які ви ставили пластіки на дробніки типу - аматі, макстон.
3im

Post by 3im »

Distemper предупреждая последующие вопросы: скажи, какой тебя звук интересует? что играть планируешь?
Каждый из нас обладает определенным количеством отведенных сердцебиений, подобно часам, отсчитывающим секунды, приближающимся к нулевой отметке.
Distemper
Пластики уже рвал...

Дайте будь-ласка пару порад початківцю

Post by Distemper »

ска/реггі , панк-рок , альтернативний рок. Або просто рок середньої важкості. ПОдобаєтсья високий , дзвінкий звук дробніка(Ля) часто можна почути аналогічне звучання в панку або ска чи реггі або фанк-свінг.
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

знаю , що данного звучання добвиються шляхом гри на залізному малому барабані + добряче натягують резонаторний пластик , а от верхній вже відстроюють по свому смаку.

Тепер ще кілька питаннь. Хотів переставити пружини з Рміфа. Не получилось. Тому що вони заширокі і задовгі бо були заточені під механізм який був на рміфовському дробніку. ПРийдеться купляти. Але от думаю чи макстонівські дешеві пружини підійдуть. І ще як впливає на звук їхня кількімть?( 10 , 20 , 25).

Протер миючим засобом карскаси ударних все знову повернуло собі свіжий блиск. Бочку заглушив , але звук якийсь трохи зависокий і немає глибини. Поексперемнтувати з ганчірям яким заглушував чи з натяжкою пластика?
FumoFFu

Post by FumoFFu »

Distemper wrote:знаю , що данного звучання добвиються шляхом гри на залізному малому барабані + добряче натягують резонаторний пластик , а от верхній вже відстроюють по свому смаку.

Тепер ще кілька питаннь. Хотів переставити пружини з Рміфа. Не получилось. Тому що вони заширокі і задовгі бо були заточені під механізм який був на рміфовському дробніку. ПРийдеться купляти. Але от думаю чи макстонівські дешеві пружини підійдуть. І ще як впливає на звук їхня кількімть?( 10 , 20 , 25).

Протер миючим засобом карскаси ударних все знову повернуло собі свіжий блиск. Бочку заглушив , але звук якийсь трохи зависокий і немає глибини. Поексперемнтувати з ганчірям яким заглушував чи з натяжкою пластика?
Если звук высокий, то спускай немного пластик
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

а пружини Макстонівські в аматієвський дробнік зайдуть без вяких операцій чи вигинань пласкогубцями? І яку кількість треба ставити пружин шоб не було зашироке кріплення і спокійно заходило в ті щілини для пружин.
FumoFFu

Post by FumoFFu »

Пружину, думаю, прицепить проблемой не будет. Честно, не знаю на что влияет количество самих пружин, но на моём Соноре стоит 20.
На Амати я делал так - брал пружины, вырезал из обычной пластиковой бутылки такие полоски как на фотке, и цеплял на дробник.

Image
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

Ти що ці металічні відчіпав і перечіпав пружини на ті плстини пластмасові чи ти ними просто натягував?
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

я бачу тут з порадами та розясненнями не поспішають. Таке враження шо всі зразу стали професіоналами... :x
Slava McSyutenko

Post by Slava McSyutenko »

Distemper wrote:я бачу тут з порадами та розясненнями не поспішають. Таке враження шо всі зразу стали професіоналами... :x
Дай фотки, оторвись от компа. Тут экстрасенсов нет. :mrgreen:
Image
Long Live Rock'n'Roll !
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

ну думаю з дробніками аматі більшість знайомі. Та і на питання як впливає на звук кількість пружин і яку кількість без проблем можна поставити на дробнік аматі ніхто не сказав....
Slava McSyutenko

Post by Slava McSyutenko »

Distemper wrote:Та і на питання як впливає на звук кількість пружин і яку кількість без проблем можна поставити на дробнік аматі ніхто не сказав....
Догадайся сам. Если больше пружин - больше сыпи. Поставь Макстон пружину и не парься.
? 2020 Пружина для малого барабана 20 пружин 53
? 2025 Пружина для малого барабана 25 пружин 72
? 2042 Пружина для малого барабана 42 пружины 110
Image
Long Live Rock'n'Roll !
Distemper
Пластики уже рвал...

Post by Distemper »

біьше сили це зрозуміло. Як саме це впливає на звук? Вони більше шуршать? Більший або менший сустейн чи атака дробнкіка? Я саме це мав наувазі.
Post Reply