знаете чё?? а мож в Тернополе?? поб"юсь об заклад що більшість із вас не була у цьому місці ніколи в житті... Брати Гадюкіни влучно заспівали "....файне місто Тернопіль....", озеро в центрі міста, спокійна обстановка... нема того гамірного невстигання куди б це небуло як у столиці... реально вам кажу... в нас парки чудові.. і відпочините заодно, можно і шашлик організувати... і поджемити... коротче хай кожен поміркує над пропозицією...
Mefesto wrote:якщо на цих вихідних хтось десь у Тернополі збереться - я буду присутнім;)
тільки дууууже бажано щоб у п"ятницю чи в суботу
дафай арганізуєм!!!! можна ще Вулкана підключити... Вітька з Гіги... Ганса з ЛосКолорадоса... всіх кого назбираєм.. якщо добре підрахувати то в Терноплі знайдеться не менше 3-ох десятків непоганих драммерів... можна також і старших підключити... тіпа Толіка Палицю, Марущака і т.д. тай потріпатися трохи вживу... попити що кому п"ється...
Блин да чо тут решать... Вот завести надо хорошую практику скажим в 19-20 чесов на БЖ в центри круга (если вы некогда набыли и не знаете что такое БЖ то это полянки возле десетинной церкви в самом начале Андреевского спуска придёте увидете где там круг) каждую суботу. Если не понравится то можно переместится чуть дальше там поменьше людей.
Моя аська 496709221 стучите скорденируемся
Инструмент имеет свой придел... бесконечны вы и ту музыку которую вы играете.
kedr wrote:Блин да чо тут решать... Вот завести надо хорошую практику скажим в 19-20 чесов на БЖ в центри круга (если вы некогда набыли и не знаете что такое БЖ то это полянки возле десетинной церкви в самом начале Андреевского спуска придёте увидете где там круг) каждую суботу. Если не понравится то можно переместится чуть дальше там поменьше людей.
Моя аська 496709221 стучите скорденируемся
Согласен
Сегодня вряд ли, но идея сама по себе хорошая
А почему только в субботу ?
Я знаю, что там почти каждый день в летнее время сборы
Предлагаю сделать это место официальной джем сценой ::)