Поділитися цимбалами аби спробувати

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Post Reply
bazzaa
Новый участник

Поділитися цимбалами аби спробувати

Post by bazzaa »

Привіт.
Я починаю грати (стукати поки що). Шукаю залізо аби купити. Не знаю чого хочу. Все, що мені подобається (Meinl Byzance, напр.) - зарано і дорого, не те, щоби дорого, але я не знаю чи буде з мене толк, тому витрачати якісь суми більше 4000 я не хочу :) От промайнула така ідея - кожен пише місто, контакти, свій сет і запрошує у гості. Таким чином початківці (like me) можуть до вас прийти, постукати, поцокати, посплешити, покрешити, погомоніти за музику, познайомитись, оцінити звук вашого сету, порівняти. Можна і небєзвоздмєздно, куди подітися, за все треба платити :)
Що думаєте?
Дякую.
unklemoses
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: Поділитися цимбалами аби спробувати

Post by unklemoses »

bazzaa wrote:Привіт.
Я починаю грати (стукати поки що). Шукаю залізо аби купити. Не знаю чого хочу. Все, що мені подобається (Meinl Byzance, напр.) - зарано і дорого, не те, щоби дорого, але я не знаю чи буде з мене толк, тому витрачати якісь суми більше 4000 я не хочу :) От промайнула така ідея - кожен пише місто, контакти, свій сет і запрошує у гості. Таким чином початківці (like me) можуть до вас прийти, постукати, поцокати, посплешити, покрешити, погомоніти за музику, познайомитись, оцінити звук вашого сету, порівняти. Можна і небєзвоздмєздно, куди подітися, за все треба платити :)
Що думаєте?
Дякую.

привет! я продаю топовый креш Sabian AAX модель Stage размер 16" за 1100 грн, новое за эти деньги ты можешь купить только полупро уровня железо, типа Sabian B8 Pro.. вот цена на новый http://soundmaster.kiev.ua/shop/crash/s ... tage-crash. Вообще, же советую тебе покупать б/у железо у старожил этого форума, проверенных людей; таким образом ты серьезно сэкономишь, получив сет профессионального железа по цене полупро.. в 4000 точно войдешь. сейчас тут продается крутейший хет Zildjian New Beat за 1450 грн, райд тоже можно подыскать толковый
If god created man in his own image, I have no interest in meeting him
bazzaa
Новый участник

Post by bazzaa »

привет! я продаю топовый креш Sabian AAX модель Stage размер 16" за 1100 грн, новое за эти деньги ты можешь купить только полупро уровня железо, типа Sabian B8 Pro.. вот цена на новый http://soundmaster.kiev.ua/shop/crash/s ... tage-crash. Вообще, же советую тебе покупать б/у железо у старожил этого форума, проверенных людей; таким образом ты серьезно сэкономишь, получив сет профессионального железа по цене полупро.. в 4000 точно войдешь
Привет, спасибо, что ответил.
Я не против того, чтобы заиметь топовое б/у железо за незначительные, сравнительно, деньги :) ААХ - хорошо, но я не куплю креш, не имея хета. Ты говорил про старожилов форума, людей проверенных. Ссылки, пароли, явки? :) Может хетом из этой серии кто-то как раз приторговывает? Тогда я бы взял тот гипотетический хет + твой креш. Ну, по крайней мере подумал бы - точно :) Sabian, так Sabian. Миша Портной пользует и мне нравится, одобряю :)
Спасибо.
hunke
на drummer.org.ua я живу

Post by hunke »

Не знаю кому как - а мне железки - как зубная счетка и давать попробовать человеку, не зная как он играет, не видев предварительно его подачу - минимально стремно....
maxrudnitsky

Post by maxrudnitsky »

bazzaa wrote:Привіт.
Що думаєте?
Дякую.
Ты хоть город напиши,а то я тебя могу в гости позвать,приедешь через пол-страны? :)
Pavlentiy

Post by Pavlentiy »

Я прям уже представил как все резко захотели, чтоб их топовое железо оказалось под нежными и заботливыми руками и палочками начинающих драммеров.
Mayo

Post by Mayo »

к чему весь этот скепсис :|
человеку интересно навеное просто вживую услышать как звучит инструмент что бы составить какое то представление, это же не значит что он просит отдать ему ваш сэт на убой.
в крайнем случае можно своими "не кривыми" руками всё продемонстрировать если так уж жаба давит, хотя таким думаю проще просто мимо пройти
Pavlentiy

Post by Pavlentiy »

Mayo wrote: хотя таким думаю проще просто мимо пройти
Вот уже месяц, как именно этим "такие", как вы могли выразиться, и занимаются :D

И дело тут не в жадности. Просто люди насмотрелись на репбазах на ворох обрубков и огрызков, в который превращаются толстые ученические тарелки под воздействием юных дарований, и поэтому не спешат получить сомнительное удовольствие лицезреть радость новичка от возможности ху*нуть по дорогой тарелке.

Опять же, не думайте что я упрекаю новичков в чём-то и считаю что барабанщики должны рождаться с правильно поставленным ударом. Нет. Для этого нужно время и занятия. Просто я считаю что новичкам пока не нужно знать про Meinl Byzance и т.п.
SlavKo
Пластики уже рвал...

Post by SlavKo »

\m/Привіт...
ідея не погана навіть хороша..цікава.. :roll:
це і спілкування і своєрідна якась дружба може появитися..і таке інше.. :)
але знаючи драмерів мало хто дасть пограти на своєму сеті, показати, та з радісю... 8)
довірити свою дівчинку комусь? :shock: ?ну не знаю, я наприклад добре подумав би.. :lol:
до прикладу я довгенько збирав на свій сет MEINL MCS 14* 16* 20* :D
це були вагони, з цементом, це було... хай йому без пива..і морозива ...хахаха.. :mrgreen:
це не дуже крутий сет, але перед цим сетом, я розтрощив не один СССР креш якій був "позичений" з музшколи, але став норм удар. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---
моя думка..для початківців брати старе залізо, тут жеш на сайті його купити чи "позичити" в якому клубі, музшколі.. :mrgreen: :mrgreen: пограти, а тоді утвердитися що дійсно хочеш яке саме звучання, і купити.
=========
чому так кажу..я граю в оркестрі симфонічному-естрадному диригент серйозний 30 років за пультом офіційно не офіційно не каже :mrgreen:
граю я там на Sonor 505, і залізо Paiste Pst3.купили не так давно точніше 4 роки назад..а враження що 10 років назад..чому ???та просто репетирують якісь хлопчики які грають важку музику..пластики на томах побиті страх...я казав ще рік дав і там живого місця не буде..дивуюся як ще тарілки живі..
мені то таке я граю лише малий, ББ та тарілки, не моє..але серце крається просто дійсно хороший інструмент і так пропадає...і далі дають ключі, хлопцям.так що ось так буває.
bazzaa
Новый участник

Post by bazzaa »

Привіт! Залізо купив. Щодо ідеї, котра промайнула коли ще не мав сета - я таки хочу, аби це стало реальністю :) Для людей, котрі жалкують дати декілька разів стукнути у своїй присутності по безцінному їхньому залізу - це не тема для розмови, я розумію. Люди різні і пісні різні. Я купив Meinl MCS set + 10'' Classics splash. Знаю, що ходовий сет і всі знають що це, але якщо хтось хоче постукати: Львів, opuzyr at gmail.com, я буваю в Туристі після 19:00. Якщо я куплю Byzance (а раптом з мене буде толк?) - я так само буду запрошувати тих, кому цікаво. І якщо в мої безцінні тарілки людина буде лупити так як мені не подобається, то ми з нею будемо говорити про постановку. Як мінімум. Якщо ви розумієте про що мені йдеться.
drew

Post by drew »

bazzaa wrote:Якщо я куплю Byzance (а раптом з мене буде толк?) - я так само буду запрошувати тих, кому цікаво. І якщо в мої безцінні тарілки людина буде лупити так як мені не подобається, то ми з нею будемо говорити про постановку. Як мінімум. Якщо ви розумієте про що мені йдеться.
Я от нещодавно дав корішу свої навушники АКГ К271 мк2 (коштують як топовий крешик ;) ). Їх навіть не б'ють палкою, просто одягають на голову. От щойно забрав з ремонту :lol:

Нє, ну вдарити-разок другий то звичайно таке, але так тарілочку не розпробуєш, так можна і в будь-якому магазині стукнути.
Post Reply