Використання Ezdrummer як модуля.Які тріггери краще купувати
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
Використання Ezdrummer як модуля.Які тріггери краще купувати
Мене власне цікавить чи можливо використати замість модульного мозку ноут та, наприклад, EZdrummer (йдеться про підзвучку акустики тріггерами)?Що для цього потрібно?
Які тріггери краще купувати?
Чим крім ціни відрізняються Ddrum acоustic Pro, Red shot та DRT?
Які тріггери краще купувати?
Чим крім ціни відрізняються Ddrum acоustic Pro, Red shot та DRT?
Last edited by Raintime on 23 Mar 2011 17:13, edited 1 time in total.
- Baracuda BAZ
- Барабанщик тут уже давно ;)
Re: Використання Ezdrummer як модуля.Які тріггери краще купу
для цього крім ноута тобі потрібен буде модуль, який буде сприймати сигнал від тріґґерів і посилати на ноут, де буде хост програма з підключеним банком звуків
таким модулем може бути щось типу Alesis I\O http://www.alesis.com/triggerio або саморобний чи куплений в Слінгерленда на форумі Megadrum, або мозги від ел.установки, яка підтримує таку функцію
таким модулем може бути щось типу Alesis I\O http://www.alesis.com/triggerio або саморобний чи куплений в Слінгерленда на форумі Megadrum, або мозги від ел.установки, яка підтримує таку функцію

Припустимо що в мене 8-канальна звукова карта!Навіщо мені в такому випадку модуль!!!!Вона ж і буде виступати в ролі пристрою який сприймає сигнал і буде оброблятись уже тим самим EZdrummer чи Superiordrammer!Це наприклад така система як із МІДІ клавою!!!!Хіба це не так?!
- 3ub
в карту можна всунути мікрофони напряму, трігери ні. для трігерів потрібен модуль який буде обробляти сигнал з трігера і переводити його в міді, а вже міді буде обробляти ездрумер і класти на нього семпли.Raintime wrote:Припустимо що в мене 8-канальна звукова карта!Навіщо мені в такому випадку модуль!!!!Вона ж і буде виступати в ролі пристрою який сприймає сигнал і буде оброблятись уже тим самим EZdrummer чи Superiordrammer!Це наприклад така система як із МІДІ клавою!!!!Хіба це не так?!
трігер це не мікрофон. він звук не сприймає. трігер сприймає вібрацію перетворює її на електричний імпульс, а модуль обробляє цей імпульс перетворюючи його на міді, на яке вже можна ліпити шо хочеш хоть свист
Я зрозумів!Дякую за пояснення!
Може ще хтось щось підкаже на рахунок тріггерів!?Можливо хтось користується якимись конкретними моделями чи ще щось подібне!?
Може ще хтось щось підкаже на рахунок тріггерів!?Можливо хтось користується якимись конкретними моделями чи ще щось подібне!?
- HusH
- за мной 5000 постов и я все еще тут ;)
Можно использовать микрофон как триггер, есть такая программа "Драмагог", снимаешь установку миками, а потом в "Драмагоге" семплируешь себе дорожки как захочешь:D
И триггеры не нужны и модуль не нужен
http://www.youtube.com/watch?v=hx2v4wFGNsQ
И триггеры не нужны и модуль не нужен
http://www.youtube.com/watch?v=hx2v4wFGNsQ
Listen
HusH, HusH
Thought I heard her calling my name now
HusH, HusH
She broke my heart but I love her just the same now
HusH, HusH
HusH, HusH
I need her loving and I'm not to blame now
(с) DP
(с) арыть бабра
HusH, HusH
HusH, HusH
She broke my heart but I love her just the same now
HusH, HusH
HusH, HusH
I need her loving and I'm not to blame now
(с) DP
(с) арыть бабра
- Baracuda BAZ
точно, в пошуку поритися, то про цю прогу згадували
і взагалі купа інформації можна по темі знайти
і взагалі купа інформації можна по темі знайти

Хм....Цікаво!Драмагог кажете...Щось таке чув...зараз буду читати...=))))
В карту МОЖНО всунуть триггеры и они будут работать (проверено опытным путем: триггеры Роланд и Ддрам, карта Presonus FireStudio). Не берусь утверждать что работать будет с любой картой, но то что работало у меня 100%
Народ підкажіть ще ось що - допустимо я маю трігери які я комутую в модуль (мозги) а далі що?Як мені синхронізувати модуль і ноут щоб я на ноуті міг обробити сигнали з трігерів (тобто з мозгів)?Буду дуже вдячний якщо хтось опише усю лінійку комутації від барабанів до компа!
Карта в мене "Focusrite saffire PRO 24"
Карта в мене "Focusrite saffire PRO 24"
будет работать на любой - микрофон ведь тоже передает электрические импульсы. может быть разве что проблема с чувствительностьюDikro wrote:В карту МОЖНО всунуть триггеры и они будут работать (проверено опытным путем: триггеры Роланд и Ддрам, карта Presonus FireStudio). Не берусь утверждать что работать будет с любой картой, но то что работало у меня 100%