Заказ из memphisdrumshop.com
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
-
- Барабаню :)
Заказ из memphisdrumshop.com
Пробовал кто-нить из формучан заказывать из сайта http://www.memphisdrumshop.com/ ?
- Vladimir West
- на drummer.org.ua я живу
- Drumbulldog
- Барабанщик тут уже давно ;)
Re: Заказ из memphisdrumshop.com
значно дешевше буде робити пропозиції по ціні в темах на ібеї, в яких мемфісдрамшоп продає свій стаф....за півціни не віддадуть, але дешевше точно буде, а доставка з США літаком - пару тижнів.
-
- Барабаню :)
а якщо хотілось би нового? просто навіть з доставкою дешевше виходить ніж брати в магазинах...Drumbulldog wrote:значно дешевше буде робити пропозиції по ціні в темах на ібеї, в яких мемфісдрамшоп продає свій стаф....за півціни не віддадуть, але дешевше точно буде, а доставка з США літаком - пару тижнів.
і чи є якісь кращі варіанти?
- Drumbulldog
- Барабанщик тут уже давно ;)
я власне новий стаф і мав на увазі, просто якщо брати новий по фіксованих цінах (бай іт нау), то з доставкою НЕ буде дешевше за той же Музторг (Тік так не берем до уваги), інше діло - коли нова тарілка коштує, наприклад, 290 баксів, але є опція "мейк оффер"(зробити пропозицію), тоді можна запропонувати, скажімо, 210-240, і тоді, якщо продавці погодяться, з доставкою буде дешевше за Музторг
....... так цілком реально брати нове із Штатів дешевше ніж у нас.

я видел только предложения от мемфиса на ибэе с ценой "бай ит нау"(((Drumbulldog wrote:значно дешевше буде робити пропозиції по ціні в темах на ібеї, в яких мемфісдрамшоп продає свій стаф....за півціни не віддадуть, але дешевше точно буде, а доставка з США літаком - пару тижнів.
Live Fast, Die Fun