http://drumspeech.com/reviews.php?id=714
Що скажуть форумчани?
Drum Workshop 2000
Moderators: unklemoses, Модераторы
Re: Drum Workshop 2000
Чуваки, у меня есть юбилейный выпуск журнала "Ритм" английского, прошлого месяца. там есть обзор этих педалей. я отсканю и выложу,если кому интересно)
Live Fast, Die Fun
Ну давай, цікаво
Ще цікаво яка ціна буде на цю серію, бо ДВ самі пособі дорогущі....

цену могу сообщить сразу) у поставщиков в англии DWCP2000 Single - 76 pounds; DWCP2002 Double - 178 pounds.Crow wrote:Ну давай, цікавоЩе цікаво яка ціна буде на цю серію, бо ДВ самі пособі дорогущі....
Live Fast, Die Fun
ціна в укр долярах в районі 1000 за одиночку походу... ще + 50 баксій, грубо кажучи, і елімінатор перловский взяти можна
висновки....

аналогічно вважаю, що ця конкретна модель не варта цих грошей. ДВ просто "трошки" за бренд накидує, це не раз обсмоктувалось на нашому форумі. Я свою 5ку брав не в останню чергу через те, що хотів саме ДВ, всією душею і тілом. Хоча, я нею задоволений на всі сто. Едине, що вона в мене йшла з крупною фетровою колотухою, як на мене заважка штука. я брав у drummic.Crow wrote:ціна в укр долярах в районі 1000 за одиночку походу... ще + 50 баксій, грубо кажучи, і елімінатор перловский взяти можнависновки....
Live Fast, Die Fun
впринципі на рахунок якості то ДВ своє відпрацьовує в мене стійка під хет 9000, і міняти не збираюсь, але все ж ціна.....
так. була б змога витрачати тільки на барабанний стафф, у мене б було усе ДВ.Crow wrote:впринципі на рахунок якості то ДВ своє відпрацьовує в мене стійка під хет 9000, і міняти не збираюсь, але все ж ціна.....

Live Fast, Die Fun
- alexxxsey666
- Барабанщик написавший более 150 постов
Кстати, могу привезти DW 2002 и DW 3002. Есть одиночки 2000 и 3000 и другие педали. Кому интересно - обращайтесь в личку.