Температура Повітря!!!
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
Температура Повітря!!!
Народ я звичайно вибачаюсь,може така тема вже піднімалась но,може хто в курсі як температура впливає на тарілки?яка мінімальна температура повітря при якій можна грати?кажуть якщо температура меньше +5 то взагалі креш розлітїться за пів години!!!
(це все я до того що у нас на базі опалення не буде і от шото стрьомновато там залізо оставлять і взагалі)
(це все я до того що у нас на базі опалення не буде і от шото стрьомновато там залізо оставлять і взагалі)
Re: Температура Повітря!!!
Прошлую зиму мои Солары и Б8 пережили в неотопляемом гараже. Никаких эксцесов. Но может нормальные тарелки и не переживут, хз
у мене просто топовий Сабіан і как то жалко просто буде.....FumoFFu wrote:Прошлую зиму мои Солары и Б8 пережили в неотопляемом гараже. Никаких эксцесов. Но может нормальные тарелки и не переживут, хз
колись вже було, кажуть що при низькій температурі більша вірогідність тарілку розфігачити, багато тому було підтверджень, думаю меньше градусів 5ти вже погано

Дякую дядько,я думаю так само,але хотілось би провірених фактів!Dmee3 wrote:колись вже було, кажуть що при низькій температурі більша вірогідність тарілку розфігачити, багато тому було підтверджень, думаю меньше градусів 5ти вже погано

За плюсовую температуру не знаю,но могу подтвердить,что при температуре ниже нуля тарелки легко трескаются
Pearl drums, Paiste cymbals
Учиться, учиться и учиться (с)
був випадок коли людина при температурі близькій до нуля розбила креш аматі за 3хв., більше не памятаю, але памятаю шо булиSneg wrote:Дякую дядько,я думаю так само,але хотілось би провірених фактів!Dmee3 wrote:колись вже було, кажуть що при низькій температурі більша вірогідність тарілку розфігачити, багато тому було підтверджень, думаю меньше градусів 5ти вже погано

блин, не бейте, за возможно тупые рассуждения...
Температура плавления бронзы 930—1140°С и как-то не пойму, как 5°С могут навредить металлу
Температура плавления бронзы 930—1140°С и как-то не пойму, как 5°С могут навредить металлу
Я в контакте
не бачив ніколи експериментів з рідким азотом і трояндою? вона розбивалася мов скляна.. при охолодженні збільшується крихкість матеріалуtrem wrote:блин, не бейте, за возможно тупые рассуждения...

гарна річ цей азотSergei wrote:Не плачь,тебе ж правду рассказали,никто не обманывает.
http://www.youtube.com/watch?v=GwVefEfWtuA
Ага,с его помощью можно всякой фигней страдатьSneg wrote: гарна річ цей азот

http://www.youtube.com/watch?v=tiqcLykj7TE
добрый тыSneg wrote:Нада "дагдрама" заморозить

Я в контакте