метроном в мобилке???

Вопросы начинающих, советы бывалых :)

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

natasha
Драмер по призванию!

метроном в мобилке???

Post by natasha »

кто знает, возможно ли в мобилку загрузить прогу-метроном??? есть такое????
3im
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: метроном в мобилке???

Post by 3im »

http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
третій пункт явно відповідає запиту.
От тільки питання- чи вигрібуть стандартні навушники гучність метроному, яка необхідна при грі за установкою(якщо треба для домашніх занятть на педі- можна організувати метроном на ПК)? А якщо докупати перехідник на нормальні вуха, то:
а) навряд телефон потягне їх нормально
б) дешевше мабуть придбати найпростіший метроном)))
Каждый из нас обладает определенным количеством отведенных сердцебиений, подобно часам, отсчитывающим секунды, приближающимся к нулевой отметке.
trem

Post by trem »

у меня на мобиле ( SE w610i) есть стандартное приложение Music Mate, в котором есть метроном). Громкости стандартных наушников не хватает))))
Я в контакте
Mefesto
Барабанщик написавший более 150 постов

Post by Mefesto »

Гадаю, навіть якщо знайти навушники які "вигребуть" потрібну гучність, то вуха, вибачте, в трубочку скрутяться... Це ж за рік-два можна проблеми зі слухом заробити.

Думаю, краще вже спеціальні навушники придбати, які дадуть чудову звукоізоляцію: вуха у безпеці + барабанщик прекрасно чує всіх інших музикантів гурту, якщо такі є :)
Чесно кажучи сам такі навушники не випробував, тому якщо хтось має що заперечити до цієї поради, то будь ласка, висловтеся))

PS: І чому б той же метроном з мобілки не пустити "в лінію"? і користуватися берушами, щоб і слух зберегти і щоб той метроном не звів з розуму ціньканням.
Image
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Mefesto wrote:Гадаю, навіть якщо знайти навушники які "вигребуть" потрібну гучність, то вуха, вибачте, в трубочку скрутяться... Це ж за рік-два можна проблеми зі слухом заробити.

Думаю, краще вже спеціальні навушники придбати, які дадуть чудову звукоізоляцію: вуха у безпеці + барабанщик прекрасно чує всіх інших музикантів гурту, якщо такі є :)
Чесно кажучи сам такі навушники не випробував, тому якщо хтось має що заперечити до цієї поради, то будь ласка, висловтеся))

PS: І чому б той же метроном з мобілки не пустити "в лінію"? і користуватися берушами, щоб і слух зберегти і щоб той метроном не звів з розуму ціньканням.
власне як варіант в лінію)
я роблю ше інакше:

метрик в мобілці - включаємо в лінію, а собі навушники через подовжувач (і тут як правильно камрад сказав - правильні ізолюючі рулять) втикаємо в моніторний порт мікшера, так у нас є і метрик і моніторинг :idea: і зі слухом все чудово)
Image
Image
Napalmer
Брутальщик

Post by Napalmer »

Пробовал ставить несколько разных метрономов на мобилу - громкости совершенно не хватает, очень уж они тихие. Самый реальный вариант, который сам пользуюсь - писать партии метронома в мп3 на компе, и заливать в телефон (или мп3-плеер). Громкость можно поднять в звуковом редакторе.
Mefesto wrote:Гадаю, навіть якщо знайти навушники які "вигребуть" потрібну гучність, то вуха, вибачте, в трубочку скрутяться... Це ж за рік-два можна проблеми зі слухом заробити.

Ни фига подобного, сони эрикссон волкмэн (да и любые более-менее номальные наушники-затычки) дают нормальную звукоизоляцию для того чтобы разборчиво слышать метроном при игре, при условии нормальной громкости метронома.
Mefesto wrote:PS: І чому б той же метроном з мобілки не пустити "в лінію"? і користуватися берушами, щоб і слух зберегти і щоб той метроном не звів з розуму ціньканням.
А насчет пускания метронома в линию, считаю это лишнее. Для всех музыкантов метрономом на репетиции должен являться как раз барабанщик! Ориентироваться по метроному - чисто его прерогатива.
http://vk.com/super_futbolka - печать футболок на заказ
http://vk.com/napalmer
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Napalmer wrote:Ни фига подобного, сони эрикссон волкмэн (да и любые более-менее номальные наушники-затычки) дают нормальную звукоизоляцию для того чтобы разборчиво слышать метроном при игре, при условии нормальной громкости метронома.
изоляцию они дают кривую, и хотя метр слышно нормально, тут не спорю, но вот остальных членов коллектива - плохо (сам пробовал играть именно в волкменах, метр и с моб, и из метронома, и из линии) - это не то....

Napalmer wrote: насчет пускания метронома в линию, считаю это лишнее. Для всех музыкантов метрономом на репетиции должен являться как раз барабанщик! Ориентироваться по метроному - чисто его прерогатива.
Категорически не согласен, особенно это касается непроффесиональных музыкантов, время держит ВЕСЬ коллектив, а не только барабанщик..

Барабанщик конечно в намного большей мере, но коллектив играет хорошо и сыграно, когда все умеют играть под метроном вместе (без него или только барабанеру тоже полезно...). Уже проходили тему, когда под метр только барабаны, на записи барабасы ровные, все остальные - каша... и то, постоянно хочется сбится вместе с кривым рифом гитариста или соскочившим пальцем бассиста..
Image
Image
Napalmer
Брутальщик

Post by Napalmer »

Даже нет желания начинать с тобой дискуссию, мистер проф.музыкант! :shit: Про начинающие группы - это вообще отдельный разговор, когда слушают каждый клик, и пытаются в них попасть любой ценой.
http://vk.com/super_futbolka - печать футболок на заказ
http://vk.com/napalmer
Marco

Post by Marco »

Dmee3 wrote:на записи барабасы ровные, все остальные - каша... и то, постоянно хочется сбится вместе с кривым рифом гитариста или соскочившим пальцем бассиста..
А це вже питання індивідуальних вправ музикантів. Факт, що метроном в лінію (особливо для тяжових гуртів) може виявитися катастрофою - якийсь гітарний акорд із потужим басом налізе на клік, і барабанщик, наприклад, цей клік загубить. Звісно, якщо він достатньо досвідчений, це не стане великою проблемою. Але це задовбує - воно собі десь цокає й ти періодично його губиш. Бац - пропав. Знову пропав. На психіку діє не дуже позитивно. Та ще й коли барабанщик навіть трохи помилиться, в інших учасників гурту виникне питання: під що мені грати зараз - під барабанщика чи під метроном? Хтось вирішить, що під метроном, хтось вирішить - під барабанщика, а воно клацає далі. Це ж просто китайські тортури :)
Тому я обома руками голосую за те, щоб метроном чув тільки барабанщик. А інші хай регулярно вправляються вдома під метроном - і все буде в шоколаді.

OFFTOP UPD :lol:
Діма, нічого особистого, але... Очі мої б не бачили твого юзертайтла! ААА!!! Ну не буває активних дієприкметників в українській мові! Взагалі! Правильно буде "Експерт-початківець".
Вибачте мені. :roll:
https://shivathedestructor.bandcamp.com/

Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
FRiO

Post by FRiO »

А я останнім часом, як за перкусієї так і за драмами помітив, що метроном потрібен не мені, а всім іншим, бо яктільки я хочу перейти на такт-другий у інший розмір, чи зробити міні-соло залишаючи потактове мислення - більшість одразу губиться, але музиканти с досвідом завжди залишаються "в темі". Всі занадто цепляються за сильну-слабку долю драммера, тому їм треба метроном, щоб вони не губились, а драмер-перкусіоніст міг "вільно плавать" =)
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Napalmer wrote:Даже нет желания начинать с тобой дискуссию, мистер проф.музыкант! :shit:
оч. смешно, правда..
нафига вот это выеживатся? я же не выпендряюсь....
Я выразил свою мысль, обьяснил как и почему, а ты просто унижаеш....

Про то что под клик попасть любой ценой - правда, основные доли попадают, а все что между ними - не совсем) звучит смешно)
Image
Image
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Марко wrote: Факт, що метроном в лінію (особливо для тяжових гуртів) може виявитися катастрофою - якийсь гітарний акорд із потужим басом налізе на клік, і барабанщик, наприклад, цей клік загубить
при тому ніхто не заважає вихід лінії собі в вуха засунути і чути метроном через вуха...
Марко wrote:Діма, нічого особистого, але... Очі мої б не бачили твого юзертайтла! ААА!!! Ну не буває активних дієприкметників в українській мові! Взагалі! Правильно буде "Експерт-початківець".
Вибачте мені. :roll:
Блін) дякую за підказку...
Соромно блін, рідну мову не знати :oops:
Image
Image
Rock'n'Rolla
Постоянно на этом сайте

Post by Rock'n'Rolla »

Ребят!так вы по теме так и не ответили!где можно скачать толковый метроном?а то, тот, что ZimKo советовал-вообще гавно-сам не играет!
Черый
Пластики уже рвал...

Post by Черый »

смотря что у тебя за телефон,если смарт Нокиа на symbian 9.1 то зайди на www.dimonvideo.ru и вбей в поиск VITO Metronome,хорошая штука,мне нравиться,правда версия 1.0 еще не на столько сильна как хотелось бы.. Простачок.. Подходит всем Nokia на Symbian 9.1
Kabibi
Life is drums, so enjoy it.

Post by Kabibi »

подскажите на 7-8 симбу метроном или метр на джаве, у которого был бы темп выше 200, желательно до 250 :surfing: , а то мне моего не хватает. Жаль что я не програмер, и не могу замутить себе метр :cry:
Hours of practice technique to make the music.
Image
Image
Post Reply