метроном в мобилке???
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
метроном в мобилке???
кто знает, возможно ли в мобилку загрузить прогу-метроном??? есть такое????
Re: метроном в мобилке???
http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
третій пункт явно відповідає запиту.
От тільки питання- чи вигрібуть стандартні навушники гучність метроному, яка необхідна при грі за установкою(якщо треба для домашніх занятть на педі- можна організувати метроном на ПК)? А якщо докупати перехідник на нормальні вуха, то:
а) навряд телефон потягне їх нормально
б) дешевше мабуть придбати найпростіший метроном)))
третій пункт явно відповідає запиту.
От тільки питання- чи вигрібуть стандартні навушники гучність метроному, яка необхідна при грі за установкою(якщо треба для домашніх занятть на педі- можна організувати метроном на ПК)? А якщо докупати перехідник на нормальні вуха, то:
а) навряд телефон потягне їх нормально
б) дешевше мабуть придбати найпростіший метроном)))
Каждый из нас обладает определенным количеством отведенных сердцебиений, подобно часам, отсчитывающим секунды, приближающимся к нулевой отметке.
у меня на мобиле ( SE w610i) есть стандартное приложение Music Mate, в котором есть метроном). Громкости стандартных наушников не хватает))))
Я в контакте
Гадаю, навіть якщо знайти навушники які "вигребуть" потрібну гучність, то вуха, вибачте, в трубочку скрутяться... Це ж за рік-два можна проблеми зі слухом заробити.
Думаю, краще вже спеціальні навушники придбати, які дадуть чудову звукоізоляцію: вуха у безпеці + барабанщик прекрасно чує всіх інших музикантів гурту, якщо такі є
Чесно кажучи сам такі навушники не випробував, тому якщо хтось має що заперечити до цієї поради, то будь ласка, висловтеся))
PS: І чому б той же метроном з мобілки не пустити "в лінію"? і користуватися берушами, щоб і слух зберегти і щоб той метроном не звів з розуму ціньканням.
Думаю, краще вже спеціальні навушники придбати, які дадуть чудову звукоізоляцію: вуха у безпеці + барабанщик прекрасно чує всіх інших музикантів гурту, якщо такі є

Чесно кажучи сам такі навушники не випробував, тому якщо хтось має що заперечити до цієї поради, то будь ласка, висловтеся))
PS: І чому б той же метроном з мобілки не пустити "в лінію"? і користуватися берушами, щоб і слух зберегти і щоб той метроном не звів з розуму ціньканням.
власне як варіант в лінію)Mefesto wrote:Гадаю, навіть якщо знайти навушники які "вигребуть" потрібну гучність, то вуха, вибачте, в трубочку скрутяться... Це ж за рік-два можна проблеми зі слухом заробити.
Думаю, краще вже спеціальні навушники придбати, які дадуть чудову звукоізоляцію: вуха у безпеці + барабанщик прекрасно чує всіх інших музикантів гурту, якщо такі є![]()
я роблю ше інакше:
метрик в мобілці - включаємо в лінію, а собі навушники через подовжувач (і тут як правильно камрад сказав - правильні ізолюючі рулять) втикаємо в моніторний порт мікшера, так у нас є і метрик і моніторинг

Пробовал ставить несколько разных метрономов на мобилу - громкости совершенно не хватает, очень уж они тихие. Самый реальный вариант, который сам пользуюсь - писать партии метронома в мп3 на компе, и заливать в телефон (или мп3-плеер). Громкость можно поднять в звуковом редакторе.
Ни фига подобного, сони эрикссон волкмэн (да и любые более-менее номальные наушники-затычки) дают нормальную звукоизоляцию для того чтобы разборчиво слышать метроном при игре, при условии нормальной громкости метронома.Mefesto wrote:Гадаю, навіть якщо знайти навушники які "вигребуть" потрібну гучність, то вуха, вибачте, в трубочку скрутяться... Це ж за рік-два можна проблеми зі слухом заробити.
А насчет пускания метронома в линию, считаю это лишнее. Для всех музыкантов метрономом на репетиции должен являться как раз барабанщик! Ориентироваться по метроному - чисто его прерогатива.Mefesto wrote:PS: І чому б той же метроном з мобілки не пустити "в лінію"? і користуватися берушами, щоб і слух зберегти і щоб той метроном не звів з розуму ціньканням.
изоляцию они дают кривую, и хотя метр слышно нормально, тут не спорю, но вот остальных членов коллектива - плохо (сам пробовал играть именно в волкменах, метр и с моб, и из метронома, и из линии) - это не то....Napalmer wrote:Ни фига подобного, сони эрикссон волкмэн (да и любые более-менее номальные наушники-затычки) дают нормальную звукоизоляцию для того чтобы разборчиво слышать метроном при игре, при условии нормальной громкости метронома.
Категорически не согласен, особенно это касается непроффесиональных музыкантов, время держит ВЕСЬ коллектив, а не только барабанщик..Napalmer wrote: насчет пускания метронома в линию, считаю это лишнее. Для всех музыкантов метрономом на репетиции должен являться как раз барабанщик! Ориентироваться по метроному - чисто его прерогатива.
Барабанщик конечно в намного большей мере, но коллектив играет хорошо и сыграно, когда все умеют играть под метроном вместе (без него или только барабанеру тоже полезно...). Уже проходили тему, когда под метр только барабаны, на записи барабасы ровные, все остальные - каша... и то, постоянно хочется сбится вместе с кривым рифом гитариста или соскочившим пальцем бассиста..

Даже нет желания начинать с тобой дискуссию, мистер проф.музыкант!
Про начинающие группы - это вообще отдельный разговор, когда слушают каждый клик, и пытаются в них попасть любой ценой.

- Marco
- Барабанщик тут уже давно ;)
А це вже питання індивідуальних вправ музикантів. Факт, що метроном в лінію (особливо для тяжових гуртів) може виявитися катастрофою - якийсь гітарний акорд із потужим басом налізе на клік, і барабанщик, наприклад, цей клік загубить. Звісно, якщо він достатньо досвідчений, це не стане великою проблемою. Але це задовбує - воно собі десь цокає й ти періодично його губиш. Бац - пропав. Знову пропав. На психіку діє не дуже позитивно. Та ще й коли барабанщик навіть трохи помилиться, в інших учасників гурту виникне питання: під що мені грати зараз - під барабанщика чи під метроном? Хтось вирішить, що під метроном, хтось вирішить - під барабанщика, а воно клацає далі. Це ж просто китайські тортуриDmee3 wrote:на записи барабасы ровные, все остальные - каша... и то, постоянно хочется сбится вместе с кривым рифом гитариста или соскочившим пальцем бассиста..

Тому я обома руками голосую за те, щоб метроном чув тільки барабанщик. А інші хай регулярно вправляються вдома під метроном - і все буде в шоколаді.
OFFTOP UPD

Діма, нічого особистого, але... Очі мої б не бачили твого юзертайтла! ААА!!! Ну не буває активних дієприкметників в українській мові! Взагалі! Правильно буде "Експерт-початківець".
Вибачте мені.

https://shivathedestructor.bandcamp.com/
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
А я останнім часом, як за перкусієї так і за драмами помітив, що метроном потрібен не мені, а всім іншим, бо яктільки я хочу перейти на такт-другий у інший розмір, чи зробити міні-соло залишаючи потактове мислення - більшість одразу губиться, але музиканти с досвідом завжди залишаються "в темі". Всі занадто цепляються за сильну-слабку долю драммера, тому їм треба метроном, щоб вони не губились, а драмер-перкусіоніст міг "вільно плавать" =)
оч. смешно, правда..Napalmer wrote:Даже нет желания начинать с тобой дискуссию, мистер проф.музыкант!![]()
нафига вот это выеживатся? я же не выпендряюсь....
Я выразил свою мысль, обьяснил как и почему, а ты просто унижаеш....
Про то что под клик попасть любой ценой - правда, основные доли попадают, а все что между ними - не совсем) звучит смешно)

при тому ніхто не заважає вихід лінії собі в вуха засунути і чути метроном через вуха...Марко wrote: Факт, що метроном в лінію (особливо для тяжових гуртів) може виявитися катастрофою - якийсь гітарний акорд із потужим басом налізе на клік, і барабанщик, наприклад, цей клік загубить
Блін) дякую за підказку...Марко wrote:Діма, нічого особистого, але... Очі мої б не бачили твого юзертайтла! ААА!!! Ну не буває активних дієприкметників в українській мові! Взагалі! Правильно буде "Експерт-початківець".
Вибачте мені.
Соромно блін, рідну мову не знати

-
- Постоянно на этом сайте
Ребят!так вы по теме так и не ответили!где можно скачать толковый метроном?а то, тот, что ZimKo советовал-вообще гавно-сам не играет!
смотря что у тебя за телефон,если смарт Нокиа на symbian 9.1 то зайди на www.dimonvideo.ru и вбей в поиск VITO Metronome,хорошая штука,мне нравиться,правда версия 1.0 еще не на столько сильна как хотелось бы.. Простачок.. Подходит всем Nokia на Symbian 9.1
подскажите на 7-8 симбу метроном или метр на джаве, у которого был бы темп выше 200, желательно до 250
, а то мне моего не хватает. Жаль что я не програмер, и не могу замутить себе метр 

Hours of practice technique to make the music.