armet wrote:Там розміри 10", 12", 14", 16", 22", так?
А звучать як? Семплів ніяких нема?
C размерами прав . Миков нормальных для записи нет , ну а звук стал более собранный появились обертона дерева которых с дымовухой и близко не было, с настройкой пока эксперементирую - новые размеры , пласты .
Ясно! В мене також такі розміри, але буду шпонувати, є можливість і невеликий досвід. І лаги буду ставити інші - з раніх Аматі, в формі капель.
Одна морока це як поміняти системи кріплень. Сучасні дорогі, собаки...
П.С. А які пласти внизу?
[quote="armet"]Ясно! В мене також такі розміри, але буду шпонувати, є можливість і невеликий досвід. І лаги буду ставити інші - з раніх Аматі, в формі капель.
Одна морока це як поміняти системи кріплень. Сучасні дорогі, собаки...
П.С. А які пласти внизу?[/quot
Старые лаги вроде ж не совместимы с новыми (разные расстояния между винтами).
скажите граждане пожалуйста,а кто-нибудь воплощал в жизнь идею натягивания москитной сетки?
кагбЭ сетку нашёл,теперь с тал вопрос как её законектить с барабаном.не могу понять как это сделать...
я так понимаю,что надо взять старый пластик и втулить на место пластика сетку и закрепить в обруче?или же может кто каким другим образом делал...
заранее спасибо!)
робив так:
1) з порваного пласта зрізав залишки пластика з алюмінієвого кільця
2) склав в два рази посилену москітну сітку і вирізав круг сантиметрів на 6 більшого діаметру ніж кільце пластика - що б ззовні залишилось 3 см
3) обгорнув і прошив сітку два рази по периметру доволі грубою і міцною синтетичною ниткою
4) можна ставити на барабан і натягувати. Шва не видно, сітка трохи потягнеться перший час і треба буде підстроювати
5)??...
6) ПРОФІТ
о,спасибо огромное буду как-то мутить...я ещё вот подумал о чём:а что если как-то попыться разогнуть обруч от старого пластика и просто втулить вместе в клеем сетку?
что думаешь по этому поводу?
я пробував таке робити із потухшим радянським пластом - фігня виходить. край алюмінієвого кільця розгинається нерівно, витягнути залишки пласта проблємно, не те, що туда якось запресувати сітку і щоб вона при тому звідти не витягалась при натяжці. Намудохався і в результаті ще й то кільце погнув, бо коли я розігнув вальц, воно втратило жорсткість. таке
так що з прошивкою краще