NEW GEAR (кто чего нового купил?)
Moderators: unklemoses, Модераторы
- Angry Metallist
- колотушечний фахівець
Flying Cobra
Я тоже благодарен Жукову. Он Атец!ZiH wrote:А я вот себе колотушку взял (спасибо Жукову), так шо теперь мая Ямаха пачти Айрон Кобра..![]()

Радий за Депутата і Амаля.
Я своєму приятелю підігнав кобрівські колотушки з дерев"яними головками. Він поставин на Ямаху Ftying Dragon 9410. Тепер у нього тюнінгова педаль Flying Cobra

А собі я поставив такі самі на P-122TW. Ще у мене з"явився Snare Drum Verve All Maple 14,5" (на фото) з литими ободами.
- Alex Zhukov
- Ковбой ритма
- Angry Metallist
- колотушечний фахівець
Verve All Maple
Перше враження: голосний, без обертонів, немає довгого сусейну, добрий для швидких чемпів, т.як дає чіткий звук. Бластбіти звучать класно - не розмазано. Рімшоти - супер. По частотам теж класно - насичено, я низ щільний і верх класний ("стріляє" з піднятими пружинами). Рідні пружини - херня. Пласт я поміняв поки тілльки верхній на Ремо амбас. коатед. Рідні пласти по якості не самі погані. Все решту у барабані - супер. КрасавЕць, машина - хеві д"юті. Я ще не встиг його достатньо покрутити і погратись з пластами. Відзвітую пізніше.
- Alex Zhukov
- Ковбой ритма
Re: Verve All Maple
А скільки там лагів 8 чи 10?
ЗЫ А то там ноги твого малого виглядують ?
ЗЫ А то там ноги твого малого виглядують ?

- Baracuda BAZ
- Барабанщик тут уже давно ;)
Вот, минулої п'ятниці приїхав мій сплешик. Істанбул Агоп - 10" сплеш. Хотів 8", але не було. Тепер не жалію. Звук набагато кращий ніж в семплах, плюс до того в магазині вибирав між 4-ма однаковими сплешками і звук в них різний, але загалом всі були непогані. Апробував в умовах близьких до бойових - в Кракові на виступі. Маса позитиву - дуже задоволений!
- Attachments
-
- а з внутрішнього боку підпис майстра.
- Istanbul Agop 10in splash.JPG (59.17 KiB) Viewed 7346 times

- Alex Zhukov
- Ковбой ритма
Купил себе пед для хета на эл.барабасы, CY-5.
И крепленьице MDH-10, так что теперь адин PD-8 поставлю как райд, и буит у меня два креша!)
И крепленьице MDH-10, так что теперь адин PD-8 поставлю как райд, и буит у меня два креша!)
- Attachments
-
- Image(517).jpg (96.68 KiB) Viewed 6933 times
-
- Image(515).jpg (104.15 KiB) Viewed 6930 times
Last edited by ZiH on 19 Feb 2007 19:18, edited 1 time in total.