NEW GEAR (кто чего нового купил?)

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

Zartiss
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: NEW GEAR (кто чего нового купил?)

Post by Zartiss »

Угол колотушки там должен регулироваться. Думаю за это отвечает болт, ниже того, который отвечает за длину колотушки. (см. фото)
Hi-Gain

Post by Hi-Gain »

Mr Kitayoza wrote: Ну не думаю, що моєму баті продали махтон за 370 євро 8) Хоч і зробили знижку на 170 євро. Педаль ахуєнна, кобру справді нагадує більше ззовні. Це вам не махтон, фіра прсто в нас не відома, не потрібно сприймати все невідоме, як макстони і сліпо поклонятися тамам і перлам, я навмисне не купляв ні одну із них.
Меня умиляют такие люди как ты, педаль безусловно бюджетного уровня, и НЕ стоит тех денег что ты за неё заплатил.
Соглашусь с Dmee3, за эти деньги ты мог бы купить у нас любую уровнем выше, и по настройкам и по надёжности она была бы лучше в разы.
Не пойму логики - у нас не продаётся, а в европе продаётся, да ещё и не дешёвая, значит очень крутая педаль.
А подумать в обратную сторону мозги не работают.

з.ы. твоему брату могли продать и макстон за 500 евро.
Image
FRiO

Post by FRiO »

А я дет читал что эт ничего такие педальки очень даже =)
Neskwik

Post by Neskwik »

блин, ну че прицепились к парню?!?! ну радуеться, купил то что хотел, ну порадуйтесь вместе!! он раньше где то писал что любит уникальные вещи. вот такая педаль в Украине - уникальная)) да, важно чтоб она была и хорошей в работе, но думаю что при даже самых худших раскладах, она принципиально ничем нр200 не уступает - не в устройстве, не в использовании. 200 евро вполне нормальная цена. тем более это первый кардан. может следующий будет дв9000?!?!?
Mr Kitayoza, с покупкой ;)
"Без музыки жизнь была бы ошибкой"
(с) Фридрих Ницше
HusH
за мной 5000 постов и я все еще тут ;)

Post by HusH »

Neskwik wrote:блин, ну че прицепились к парню?!?! ну радуеться, купил то что хотел, ну порадуйтесь вместе!! он раньше где то писал что любит уникальные вещи. вот такая педаль в Украине - уникальная)) да, важно чтоб она была и хорошей в работе, но думаю что при даже самых худших раскладах, она принципиально ничем нр200 не уступает - не в устройстве, не в использовании. 200 евро вполне нормальная цена. тем более это первый кардан. может следующий будет дв9000?!?!?
+1
Мои поздравления
Listen
HusH, HusH
Thought I heard her calling my name now
HusH, HusH
She broke my heart but I love her just the same now
HusH, HusH
Thought I heard her calling my name now
HusH, HusH
I need her loving and I'm not to blame now
(с) DP

(с) арыть бабра
Mr Kitayoza
на drummer.org.ua я живу

Post by Mr Kitayoza »

HusH wrote:
Neskwik wrote:блин, ну че прицепились к парню?!?! ну радуеться, купил то что хотел, ну порадуйтесь вместе!! он раньше где то писал что любит уникальные вещи. вот такая педаль в Украине - уникальная)) да, важно чтоб она была и хорошей в работе, но думаю что при даже самых худших раскладах, она принципиально ничем нр200 не уступает - не в устройстве, не в использовании. 200 евро вполне нормальная цена. тем более это первый кардан. может следующий будет дв9000?!?!?
+1
Мои поздравления
Кхе, кхе... Дякую :D
Ну доречі сумнівався чи показувати його Вам, о всезнаючі профі :D Просто цей культ поклонніння кабрам і ілюмінаторам за_рахав. В Європі справді все дороге, але з США ніхто не міг привезти. Мій кардан був куплений останнім з вітрини, тобто в магазині їх розібрали повністю, а це про щось говорить, для мене принаймі 8) Якщо ноги ростуть погано то і на трік і на дв не зіграєш, а Дерек Роді думаю і на макстоні задасть жару. Педаль хороша і надійна, ті настройки, що потрібні мені там є, єдина проблема зараз розробити мені ліву ногу, так як права має непоганий стаж в 11 років. Система з пружинами також хороша, я даю голову на відсіч, що була б це тама нр200 ніхто б нічого не говорив, привітали б і все, а тут розвели дискусію, що мене на_бали, це вже мої проблеми. Вас, шановні, також на_обують, велику частину ціни ви платите лише за бренд. А ця фірма створена з людей, що працювали на різні великі компанії з виробництва барабанів і зробила хороший продукт по доступним цінам. Про ці педалі та й про фірму взагалі я не чув ЖОДНОГО поганого відгуку, лише ваші, але справа в тому, що ви її продукцію навіть в руках не тримали... хм...
Просто якщо я чимось загорівся, то це остаточно, я міг би взяти щось друге, але тоді б я не спав ночами думаючи про ту річ яку СПРАВДІ хотів. Тепер мене з покупок хвилюють лише Zildjian Pitch Black(ну ну, давайте женіть, Вам ж пофіг, що людині можливо подобається їх звук :D ) і машинка на робочий. Доречі, про робочий, свій малий Аматі я ні на що не проміняю, серйозно, це той звук, що мені був потрібен всі ці роки, але ж фак... Аматя не Тама :cry: Візьми Таму, ти її ненавидітимеш, але ж це Тама :opa:
"What doesn't kill me makes me stronger"
FRiO

Post by FRiO »

Во ненмого материала:
http://www.drums.jazzcss.ru/content/view/101/51/
Mr Kitayoza
на drummer.org.ua я живу

Post by Mr Kitayoza »

FRiO wrote:Во ненмого материала:
Да, да, я це ж саме читав, тільки англійською. Дяк.
Neskwik

Post by Neskwik »

Mr Kitayoza wrote:Просто цей культ поклонніння кабрам і ілюмінаторам за_рахав.
так, попрошу. насчет кобры не надо :twisted:
Mr Kitayoza wrote:Тепер мене з покупок хвилюють лише Zildjian Pitch Black(ну ну, давайте женіть, Вам ж пофіг, що людині можливо подобається їх звук :D )
на вкус и цвет))))))) и звук))))
"Без музыки жизнь была бы ошибкой"
(с) Фридрих Ницше
Napalmer
Брутальщик

Post by Napalmer »

Педали короче не фонтан, так, средний класс.
http://vk.com/super_futbolka - печать футболок на заказ
http://vk.com/napalmer
Mr Kitayoza
на drummer.org.ua я живу

Post by Mr Kitayoza »

Neskwik wrote:
Mr Kitayoza wrote:Просто цей культ поклонніння кабрам і ілюмінаторам за_рахав.
так, попрошу. насчет кобры не надо :twisted:

Хе хе :D Та то я так, зпалив :) Я і сам люблю Кобру, грав на ній довго, Перл трішки зам"який для мене, але преміум клас, проти нього не попреш.
Mr Kitayoza wrote:Тепер мене з покупок хвилюють лише Zildjian Pitch Black(ну ну, давайте женіть, Вам ж пофіг, що людині можливо подобається їх звук :D )
на вкус и цвет))))))) и звук))))
:D Та да, тільки бачать колір і одразу гнати, от расисти, нас афроамериканців завжди гнобили, йоу нігга! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mr Kitayoza
на drummer.org.ua я живу

Post by Mr Kitayoza »

Napalmer wrote:
Педали короче не фонтан, так, средний класс.
АААААААААаааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!! Так я і не сказав, що вони кращі за топи!!!!
Napalmer
Брутальщик

Post by Napalmer »

Але незважаючи на це вони дорожче :mrgreen:
http://vk.com/super_futbolka - печать футболок на заказ
http://vk.com/napalmer
Mr Kitayoza
на drummer.org.ua я живу

Post by Mr Kitayoza »

Napalmer wrote:Але незважаючи на це вони дорожче :mrgreen:
Ну в Європі так, в Америці ні! Та й бабло тут ні при чому, не я за неї платив, в папа :mrgreen: Доречі, народ з Дніпропетровська, поступила інфа від знайомого, що у Вас в місті є в наявності в когось такий кардан! Точно такий, його ні з ким не сплутаєш. :D
Amal`
Carbokiller

Post by Amal` »

Блин, ну не пофиг, а? Человеку отец подарок сделал, а вы вместо того, чтоб поздравить... :x
Играй пока можешь, а когда уже не можешь, то упади сохраняя ритм...

Image
Image
Post Reply