Устройство кардана
Moderators: unklemoses, Модераторы
Re: Устройство кардана
Всім привітик!!! У мене питання.. Яктй кардан краще брати, коли ще тільки вчишся? Щоб не розлетівся, коли дівчина буде грати гг. Пишіть в асю 314615187
ну то шо дівчина буде грати то навіть краще, то ніжніше буде))
з надійностірадив би Pearl 122TW або TAMA HP200, ІМХО перл за ті гроші кращий) (обидва десь 1400 грн)
Якщо дешевше, то можна взяти 2021 Макстон, шоб не казали, кардан непоганий, хоча надійність і не на найвищому ріні, але він коштує 695 грн, має 2 плити і по відчуттям досить непоганий, я б сказав навіть дуже непоганий, тим більше за такі гроші...
пару років протягне, а потім можна і продати гривень за 300 - 400 і сідати на щось серйозніше
з надійностірадив би Pearl 122TW або TAMA HP200, ІМХО перл за ті гроші кращий) (обидва десь 1400 грн)
Якщо дешевше, то можна взяти 2021 Макстон, шоб не казали, кардан непоганий, хоча надійність і не на найвищому ріні, але він коштує 695 грн, має 2 плити і по відчуттям досить непоганий, я б сказав навіть дуже непоганий, тим більше за такі гроші...
пару років протягне, а потім можна і продати гривень за 300 - 400 і сідати на щось серйозніше

тока харош оффтопить. дета было на эту тему, щас некада искать
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
а де можна купити? Чи то заказувати в магазинах треба?
Pearl - realmusicmanewnya wrote:а де можна купити? Чи то заказувати в магазинах треба?
Tama - музторг
Maxtone - в ЛС, дам телефон магазину, там 695 і гарантія..

Радиш брати 2021 Макстон? хм, я просто взагалі новачок в тому всьому. Дякую за пораду. Давай.
Якщо є гроші (1400) набагато краще взяти перл чи таму!!!manewnya wrote:Радиш брати 2021 Макстон? хм, я просто взагалі новачок в тому всьому. Дякую за пораду. Давай.
якщо немаєж то макстон,
а взагалі тут хтось тв122 перл за 1000грн продавав, якщо в гарному стані я би його радив)
взагалі на кардані економити не варто, тільки якщо зовсім складно з фінансами

Dmee3, маєш аську? Давай краще черрез неї поговоримо. так і швидше, і нема стільки нервів. 314615187