Отношение вашей второй половинки к вашему увлечению
Moderator: Модераторы
- slon40
- Барабанщик-теоретик
Эх Амаль, я тоже так думал.....Amal` wrote:негативное отношение сразу выкупаеться, а если в статусе жены будет такое говорить духов и прочих ксметических средств не получит.
не мне говорить сколько эти кремы-баночки-скляночки стоят.![]()

Ну будем надеятся, что в твоем случае это будет приятным исключением

Не имей Amati, а умей играти 
Купи себе ТАМА, даст любая дама!
Если очень хочешь girl, покупаешь себе Pearl.

Купи себе ТАМА, даст любая дама!
Если очень хочешь girl, покупаешь себе Pearl.
- Hexilium Noxa
- БЕЗБАШ
........

Коли одружився, то ми з дружиною на гроші шо подарували на весілля купили їй клавіші і разом грали в двох проектах. установку купили трохи пізніше

все було просто як у казці, одне захоплення, разом на репетиції, концерти, фестивалі...

Потім ми розлучилися (через два роки) не з причин барабанів чи музики, чесно навіть і не знаю причини до цих пір, та й і не хочу вже знати, якось не склалося.
З приводу цін вона все знала ми ж їй теж шось докупляли, то шнури, то стойку, ну шось там трохи бухтіла, шо скільки тобі цих тарілок потрібно буде....але їй то подобалося....зараз ніби грає в іншому проекті, у мене теж два нових....так шо отакої.
А мене хлібом не годуй, дай пограти! 

Re: ........
Прям как в Кино...OzzYck wrote:Так!!!!! Цікава темка.
Коли одружився, то ми з дружиною на гроші шо подарували на весілля купили їй клавіші і разом грали в двох проектах. установку купили трохи пізніше![]()
все було просто як у казці, одне захоплення, разом на репетиції, концерти, фестивалі...![]()
Потім ми розлучилися (через два роки) не з причин барабанів чи музики, чесно навіть і не знаю причини до цих пір, та й і не хочу вже знати, якось не склалося.
З приводу цін вона все знала ми ж їй теж шось докупляли, то шнури, то стойку, ну шось там трохи бухтіла, шо скільки тобі цих тарілок потрібно буде....але їй то подобалося....зараз ніби грає в іншому проекті, у мене теж два нових....так шо отакої.

Life is pretty exciting!
You don't know what's gonna happen!
(Любящий Pearlовку)
http://www.theburnedup.com
Только что жена читала эту тему
(женаты 12 лет)
Цитирую

Цитирую
По-моему, моей половинке пора памятник ставитьНу, меня тоже колбасит от этих трат... Но на баб бы больше тратил...
Но имей в виду - либо барабаны, либо бабы!

"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека