Marco wrote:Тільки що приїхав мій Домініон Еш із Джема Ліпше пізно, ніж ніколи (22:30) А чого Еш, а не Мейпл - це таємниця
УРРА!!! МОЇ КЛАСНІ БАРАБАСИ У МЕНЕ!!!
Поздравляю! Слайды, плиз ! Похоже, у твоей девушки появилась конкурентка?
Мені чогось здається, що конкурентка з"явилася в роботи й навчання А з дівчиною конкурувати в барабасів не вийде
А нащо слайди? Он котяра такі самі купив - темі 200 років. Хоча я можу зробити, але зараз фотика при собі не маю.
Искренние поздравление, чувак, у тебя теперь две девушки и за каждой нужен уход и внимание
Производство барабанных тюнеров и девайсов, металлические малые. Востановление и кастом-шоп барабанов. Сегментная и круговая обрезка тарелок. Ремонт педалей любой сложности. 098-431-63-04 Тарантул
Marco wrote:Тільки що приїхав мій Домініон Еш із Джема Ліпше пізно, ніж ніколи (22:30) А чого Еш, а не Мейпл - це таємниця
УРРА!!! МОЇ КЛАСНІ БАРАБАСИ У МЕНЕ!!!
Marco wrote:Мені чогось здається, що конкурентка з"явилася в роботи й навчання А з дівчиною конкурувати в барабасів не вийде
А нащо слайди? Он котяра такі самі купив - темі 200 років. Хоча я можу зробити, але зараз фотика при собі не маю.
Да мужик жи это вылитый!! Вот Тама ... Это да.. Девушка.. Эх И у меня тоже мужик! А конкурент учебе - так точно! )) Поздравляю с покупкой! )) Отличные барабасы!
"Наконец-то 10 лагов на бочке.Чувствую себя человеком"(С)
Marco wrote:Це вельми цікаві, хоча й безперспективні роздуми - якої статі барабани? От "барабан" - він, "ударна установка" - вона... І однозначної відповіді нема
А я се новую прихожую у калидор купил, фотки выложить, или выкласть????
Производство барабанных тюнеров и девайсов, металлические малые. Востановление и кастом-шоп барабанов. Сегментная и круговая обрезка тарелок. Ремонт педалей любой сложности. 098-431-63-04 Тарантул