Кімната відпочинку з диванчиком буде. Щодо напоїв, тоя пожартував, але бачу, що це справді актуальна штука
Кондиціонер/обігрівач будуть, це без питань. За якість комбіків не переживайте, все буде
А от щодо плачтикового екрана й бочки в монітори, то над цим ми замислимося. Ідея виглядає непоганою.
Marco wrote:Кімната відпочинку з диванчиком буде. Щодо напоїв, тоя пожартував, але бачу, що це справді актуальна штука
Кондиціонер/обігрівач будуть, це без питань. За якість комбіків не переживайте, все буде
А от щодо плачтикового екрана й бочки в монітори, то над цим ми замислимося. Ідея виглядає непоганою.
насправді я так на одній з баз осів, там хоч і не дешево, але вокалер вперше нормально себе чує, і баланс поза моєю кабінкою регулюється, а мені не треба грати тихіше ніж я того хочу
Marco wrote:Народ, висловлюємося з приводу прозорого екрану перед драмзами!
Хорошая вещь, если не большая комната или скажем есть аккустические инструменты типа скрипки или акккустической гитары! Только вот барабанщику беруши не помешали бы!
Listen
HusH, HusH
Thought I heard her calling my name now
HusH, HusH
She broke my heart but I love her just the same now
HusH, HusH
Thought I heard her calling my name now
HusH, HusH
I need her loving and I'm not to blame now
(с) DP (с) арыть бабра
Marco wrote:Ну це вже справа індивідуальна - навряд чи хтось захоче пхати собі в вуха щось, що перед ним пхали бо-зна скільки людей
У Музторзі колись екранчик бачив. Але тоді не поцікавився ціною.
то трохи не той экран, я маю на увазі экран від підлоги до стелі, щоб робив таку своєрідну будочку для барабанера.... і невеличкі двері збоку щоб виходити, там ще дуже класно ставити бассову апаратуру)
Вставлю свои пять копеек, у мя В8Про уже почти год скоро.....вот им хоть бы что, при чём замечу, я их далеко не глажу, а херячу норм. при записи себя отчень хорошо показали...чисто и открыто.
Производство барабанных тюнеров и девайсов, металлические малые. Востановление и кастом-шоп барабанов. Сегментная и круговая обрезка тарелок. Ремонт педалей любой сложности. 098-431-63-04 Тарантул
А я за Харпун, кльовиє тарєлкі, звук набагато гучніший, сустейн набагато довший, і взагалі крутше звучить, у мене крєшик вже 3 місяця, дуже гарно себе веде!
Взагалі я б повісив на стійку одне, і друге, і порівнював-би - що краще!
P@R@Zit wrote:А я за Харпун, кльовиє тарєлкі, звук набагато гучніший, сустейн набагато довший, і взагалі крутше звучить, у мене крєшик вже 3 місяця, дуже гарно себе веде!
Взагалі я б повісив на стійку одне, і друге, і порівнював-би - що краще!
Харпун - ХЕНДМЄЙД і дешевше за Б8про
Я так і знав, що ти за Харпуни виступиш Якщо можеш щось конкретне порадити - прошу в ПП чи Асю. Буду вдячний дуже. Мені, в принципі, головне, щоб "дєятєлі" їх як можна довше вбивали - надійність тарілок на репбазі є ключовим фактором.