Кто чем занимается вне установки :)
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
- Tarantooll
- Барабанщик тут уже давно ;)
Re: Кто чем занимается вне установки :)
не твоё дело
- Marco
Учусь в Києво-Могилянській академії, спеціальність - філологія. Крім української говорю й пишу російською (це зрозуміло само собою, просто не розмовляю нею у повсякденні), англійську знаю дуже добре (школа з поглибленим вивченням плюс Могилянка даються взнаки
), доволі добре знаю польську (перший раз поїхав тули у 2,5 роки, потім вчив у Могилянці), трохи знаю німецьку. Наступного року, як нічого не станеться
, вчитиму хорватську й давньогрецьку.
Звісно, граю музичку в гурті (навіть у двох
), люблю важку музику у багатьох її проявах, часами пописую оповідання, які іноді друкують
, грав у баскетбол (брав участь в чемпіонаті Києво-Могилянської академії; тепер щось часу не вистачає
).
Люблю пиво, кальян, гулянки в гуртожитках, зирити футбол, ходити в Карпати (нещодавно збиралися серйозно, але ніфіга не вийшло
), люблю Львів (моє улюблене місто).

Звісно, граю музичку в гурті (навіть у двох

Люблю пиво, кальян, гулянки в гуртожитках, зирити футбол, ходити в Карпати (нещодавно збиралися серйозно, але ніфіга не вийшло

https://shivathedestructor.bandcamp.com/
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
І мені Львів доже сподобався, але був тільки у його старій частині, непогано було б подивитись на його "андеграунд" =) Нажаль був там лише один раз і недовго 
А в Карпати дійсно кльово ходити. Природа, дощи, книга + кава

А в Карпати дійсно кльово ходити. Природа, дощи, книга + кава

На данный момент работаю в банке оценщиком имущества. До этого где только не работал... 

По образованию - специалист международных отношений...
понимать можно как угодно, но имелась ввиду дипломатическая деятельность
По профессии - рекрутер.

"рекрутер"???? - это то кто в военкомат призывает? (шутка)zum wrote:По образованию - специалист международных отношений...понимать можно как угодно, но имелась ввиду дипломатическая деятельность
По профессии - рекрутер.

Banana King
сотрудник отдела кадров предприятия, чаще кадрового агенства, набирающего персонал.
Кадровые от рекрутинговых отличаются тем, что клиентами кадровых агентств являются люди, которые ищут работу. У рекрутинговых Агентств клиентами являются компании, которые и оплачивают услуги Агентства.
Отдел кадров на предприятии, также отличается от отдела персонала. Отдел кадров занимается кадровым делопроизводством, отдел персонала - мотивацией, подбором, адаптацией, формированием команды, развитием и еще много чем. 

вполне может быть, хотя лично я с этим не согласен, т.к. на рынке труда предложение - рабочая сила, а спрос - компании, предлагающие рабочие места.zum wrote:Кадровые от рекрутинговых отличаются тем, что клиентами кадровых агентств являются люди, которые ищут работу. У рекрутинговых Агентств клиентами являются компании, которые и оплачивают услуги Агентства.Отдел кадров на предприятии, также отличается от отдела персонала. Отдел кадров занимается кадровым делопроизводством, отдел персонала - мотивацией, подбором, адаптацией, формированием команды, развитием и еще много чем.
ну понятно, что сейчас разделение есть т.к. появилось обучение, мотивация и т.п.
- Marco
Апдейт моєї небарабанної діяльності (хоча вона дуже сприяє апргейду інструмента
):
Віднедавна я працюю на студії 1+1, де займаюся розробкою й редагуванням ігрових питань для шоу "Найрозумніший". Це україномовний проект для дорослих (раніше були дитячі й російськомовні).
Коротше кажучи, питання придумую. Не сам, звісно. Нас таких шість чоловік.
Продати вам праиильні відповіді не зможу, і не просіть
. Тим більше, що списко граців уже повний.
От таке.

Віднедавна я працюю на студії 1+1, де займаюся розробкою й редагуванням ігрових питань для шоу "Найрозумніший". Це україномовний проект для дорослих (раніше були дитячі й російськомовні).
Коротше кажучи, питання придумую. Не сам, звісно. Нас таких шість чоловік.
Продати вам праиильні відповіді не зможу, і не просіть

От таке.
https://shivathedestructor.bandcamp.com/
А я автомойщик

а я щас рекламирую двери, окна, кондеры 

А який курс? Я тепер теж студент Могилянки..))Marco wrote:Учусь в Києво-Могилянській академії, спеціальність - філологія. Крім української говорю й пишу російською (це зрозуміло само собою, просто не розмовляю нею у повсякденні), англійську знаю дуже добре (школа з поглибленим вивченням плюс Могилянка даються взнаки), доволі добре знаю польську (перший раз поїхав тули у 2,5 роки, потім вчив у Могилянці), трохи знаю німецьку. Наступного року, як нічого не станеться
, вчитиму хорватську й давньогрецьку.
Звісно, граю музичку в гурті (навіть у двох), люблю важку музику у багатьох її проявах, часами пописую оповідання, які іноді друкують
, грав у баскетбол (брав участь в чемпіонаті Києво-Могилянської академії; тепер щось часу не вистачає
).
Люблю пиво, кальян, гулянки в гуртожитках, зирити футбол, ходити в Карпати (нещодавно збиралися серйозно, але ніфіга не вийшло), люблю Львів (моє улюблене місто).
закончил транспортно экономический техникум ( на менеджмент автопредприятия) сейчас на заочном в НТУ 3 курс))) работаю мерчандайзиром в сети магазинов райдера(волком, биллабонг) и продавцом в биллабонге)
а хобби: freesyle snowboarding
, BMX, SK8, drumms!))ну и конечно потусить))
а хобби: freesyle snowboarding

un camines centre candidades de aminos!!!