Бачив сьогодні в Так-Таку шнягу такого типу, виробнитцва Ремо. Це не Томас Ланг пректіс кіт, щось простіше. 1900 гривень коштує. Я на нього не сильно втикав, бо ходив за Паверсоніком, якого там не виявилося
Хто бачив - скажіть чи варте воно бабла такого?
Johnik wrote:я бы взял электронну. ямаху без модуля. Совершенно тихая, и в последствии пригодится. Модуль докупил и уперёд.
А может пэди и подешевле, б/ушные взять
Тю, тоді я ліпше вже візьму Yamaha DTXplorer. Про що, в принципі, зараз і думаю. Як тільки розживуся на потрібну суму грошенят, так зразу й затарюся.
Але дякую за інфу
шось мені здається, що вона від першого ж удару впаде ))) якось не надійно так )))
Марко подивись у розділі "Продам" там хлопець робив за 700грн. тренувальний сет, доволі непоганої якості.
Каждый из нас обладает определенным количеством отведенных сердцебиений, подобно часам, отсчитывающим секунды, приближающимся к нулевой отметке.
я вже казав але повторюсь....
замість витрачати гроші на сумнівні макстони і далеко недешеві ремо і аналоги можна купити
-пед під педалю перл, ямаха, ролянд, гібралтар
-хорошу стійку під малий
-пед вік фьорс 12"
пед ББ 350 - 500 грн
стійка 400 - 500 грн
пед 230 двосторонній vic firth
в результаті пед знадобится будь кому, + у тебе буде гарна стійка під малий і електронній пед під ББ який можна в результаті вікористовувати з модулем.....
продовжуючи тему ще можна стійку під тарылку і пед на 6" замысть хету, стійка в результаті знадобиться, а 6" пед зручно тягати з собою для розігріву перед репетиціями чи виступами...