Модерн_драммер_2008 wrote:я играю макстоновскими 5В, мне нравится...
у мене теж було дві пари макстонів 5А. вони протрималися більше року. до того купував інші дешеві палки,яких вистачало на 3-5 репетицій.
зараз у мене в місті макстонів нема, тому купив собі vic firth 5A - класні палки! маса і баланс якраз мені підходять
Подскажите какие палки отвечают таким запросам:
1. это,конечно, прочность - постояно играю рим-шотом.
2. палки должны быть максимально длиные.
3. не тяжелые
По прочности советую 3 Драмстикс (ДВ), по весу они выбираются легко (там лазером написано), по длине то уж какую модель выберешь. Репу целую своим очень плохо поставленным римшотом отстучал и хоть бы что
Я хочу переголосувати))))
раніше грав Віками, а тепер ПроМарками (дубові 5А) - от вони дійсно міцні!, бо Віки убиваю дві пари за місяць, а ПроМарк тримаються десь удвічі довше, хоч це не головне, головне вони краще відчуваються пальцями(по масі однакові, але тоньші віків), але це звісно ж ІМХО
DDrummer wrote:Я хочу переголосувати))))
раніше грав Віками, а тепер ПроМарками (дубові 5А) - от вони дійсно міцні!, бо Віки убиваю дві пари за місяць, а ПроМарк тримаються десь удвічі довше, хоч це не головне, головне вони краще відчуваються пальцями(по масі однакові, але тоньші віків), але це звісно ж ІМХО
мне они тож понравились... но вот только я почему то все три пары убил оч быстро скорей всего потому что играть не умею
купил палки Вэкла именные, Эволюшн, поиграл, за недели 3 начали рзлетатся по кускам головки,нелюблю этого, в следующий раз буду брать такиеже токо с пластиковыми головками, а так то нормальные палки