З дешевого (чи відносно дешевого) пеіста є лише 502 (який зняли з виробництва) та ПСТ5, який коштує у Києві 380 у.о. 502 тільки з рук. Я взагалі рекомендую купляти юзане залізо, якщо стан добрий і ціна непогана ;-0
Я так розумію ,що цей відносно дешевий ПСТ5 може скласти конкурецію - Meinl MCS та Sabian B8.
(Можливо, у тебе була можливість послухати (Meinl MCS або Sabian B8,
просто є можливість купити, як із однієї цінової категорії,порадь що краще, (сет буде першим, і мінятиму я їх точно , ще не скоро
PST5 покраще буде наголову Б8, але дорожчий теж. У нас в Киэвы Б8 - 1400 грн, ПСТ5 - 1900. А 502 Пест коштував 1500, і мені більш подобався ніж Б8, але то кому як + зараз вже нового не продаюсь. Меінл сулхав райд та хет, якось вони не зачепили мене
Ну бьются тарелки исключительно руками, а не самостоятельно Люди умудрялись и power rock райды разбивать.
По теме: между Сабиановским Б8 и Майнловским MCS, выбрал бы Майнл. Слушал и то и другое
3ub wrote:А есле выбирать между MCS и B8Pro, то что приличней будет?
И Какое отличие между MCS и Classics?
Отличие между MCS и Classic всё-же какое то есть наверное. Я не шарю в Майнле, поэтому только предполагаю.
По сравнению Майнл и B8Pro: хорошие райды и там и там, хороший мягкий звук хай-хета и у Майнла и у Сабиана, но по крэшам выигрывает Майнл ибо у B8Pro крэш с добавлением брони