Тотальна заглушка барабанів

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

DDrummer
April Drummer

Post by DDrummer »

MadDrummer wrote:ну вот бочку и томы может и можно так... а с малым точно никак! будет тогда полная каша... а что там за помещение? какого размера?
приміщення незнаю, на око прямокутник десь 6х12
сцена й апарат у вузькій стороні.
Image
Image

Nosce te ipsum!
DDrummer
April Drummer

Post by DDrummer »

Є такий комплект трігерів "DDRUM Trigger Red Shot Kit" , як вони використовуються, всмислі який потрібен їм модуль(основне питання: Варіанти?!) як саме підключаються і чи вагома різниця між ними та скажімо "DDRUM Trigger Acoustic Pro Kit ".
Я з тригерами не стикався, тому прошу поради. В поизГу був:)
Image
Image

Nosce te ipsum!
Hi-Gain
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by Hi-Gain »

DDrummer wrote:Є такий комплект трігерів "DDRUM Trigger Red Shot Kit" , як вони використовуються, всмислі який потрібен їм модуль(основне питання: Варіанти?!) як саме підключаються і чи вагома різниця між ними та скажімо "DDRUM Trigger Acoustic Pro Kit ".
Я з тригерами не стикався, тому прошу поради. В поизГу був:)
Любые тригеры врубаются в любой модуль с понравившимися тебе звуками.

ред шот и про акустик отличаются такими вещами:
1, Про акустик переносные, они крепятся своими болтами на обод барабана, Ред шот крепятся на один из болтов што прижимает обод.
2, Акустик про имеют каноновый разьём. што позволяет передавать сигнал на более дальние растояния, да и на концертах с ними проще буит. У ред шота разьём - обычный джек.
3, Также было замечено на тригерре для снейра серии акустик про дополнительный пьезо для снятия вирбрации корпуса барабана.

p/s/ собираюсь брать себе или то или то, ещё думаю)))
Image
AmaDeus

Post by AmaDeus »

DDrummer wrote:Є такий комплект трігерів "DDRUM Trigger Red Shot Kit" , як вони використовуються, всмислі який потрібен їм модуль
Саме до цих тригерів потрібен якомога простіший модуль: бюджетні Роланди або навіть Алезіс ДМ5. Хоча реально підключити їх можна до б.-якого модуля, але це не потрібно, так як всі можливості модуля використовуватися не будуть.
як саме підключаються і чи вагома різниця між ними та скажімо "DDRUM Trigger Acoustic Pro Kit ".
Підключаються вони звичайними інструментальними дротами до модуля, а з модуля вже на пульт (зазвичай, стерео-пара). Різниця між цими моделями триґерів вагома, але для конкретної ситуації Ред Шот - достатньо.
Image
Image
DDrummer
April Drummer

Post by DDrummer »

Дякую всім за інфу:)
скажіть ще будьласка скільки коштує модуль дешевий ну наприклад Алезіс ДМ5, і хто ними займається(Алезісами)

..а якщо брати DDRUM Trigger Acoustic Pro Kit, то який модуль до них потрібен(приклад моделі будь-ласка)

П.С. мене щось зацікавила ця тема:), правда от незнаю куди наступні прибутки пускати, на тарілки-стойки-перкусію чи тригери узяти(правда необхідності їх я небачу, але все ж можна придумати де їх використовувати)

2Санчес а на які саме тригери-модуль ти націлений?
Image
Image

Nosce te ipsum!
AmaDeus

Post by AmaDeus »

DDrummer wrote:скажіть ще будьласка скільки коштує модуль дешевий ну наприклад Алезіс ДМ5, і хто ними займається(Алезісами)
Алезісами займається Музторг. ДМ5 з педами коштує майже 4000 грн. Не знаю, скільки модуль окремо.
Image
Image
игорь

Post by игорь »

а если щёточками играть? отрегулировать их пожоще или помягче как лучше. меня недавно попросили подыграть одной певице на вечере дак щёточки подошли идеально :wink:
DDrummer
April Drummer

Post by DDrummer »

игорь wrote:а если щёточками играть? отрегулировать их пожоще или помягче как лучше. меня недавно попросили подыграть одной певице на вечере дак щёточки подошли идеально :wink:
хм.. впринципі цікаво..
але якби там грав я(тільки я), то може й варіант пройшов, але там мають виступати різні групи, у одній з них скоро буду грати я(сподіваюсь), ця група є основним організатором, тому ця робота(даний сабж) падає на мене. Я думаю що деякі барабанщики із інших команд незахочуть грати щітками.
Image
Image

Nosce te ipsum!
DDrummer
April Drummer

Post by DDrummer »

доречі по сабжу тригерів: а як вони зі щітками працюють, нормально?
(особливо при колових рухах)?
Image
Image

Nosce te ipsum!
Post Reply