Тотальна заглушка барабанів
Moderators: unklemoses, Модераторы
Тотальна заглушка барабанів
Мені поручили задачу. ТЗ:
є маленький арт-клуб(кабак), мале приміщення ~ на 30-50 чоловік.
Потрібно максимально заглушити барабани(що б їх не було чути зі сцени), але щоб можна було зняти мікрофонами( і пустити у лінію) з барабанів ПРАВИЛЬНИЙ звук.
ускладнення ТЗ: поки що там стоїть МакстоуН, хоча планується апгрейд у дуже близькому майбутньому але все ж ТЗ залишиться.
Прошу ваших порад у цьому питанні!
є маленький арт-клуб(кабак), мале приміщення ~ на 30-50 чоловік.
Потрібно максимально заглушити барабани(що б їх не було чути зі сцени), але щоб можна було зняти мікрофонами( і пустити у лінію) з барабанів ПРАВИЛЬНИЙ звук.
ускладнення ТЗ: поки що там стоїть МакстоуН, хоча планується апгрейд у дуже близькому майбутньому але все ж ТЗ залишиться.
Прошу ваших порад у цьому питанні!
Складність для мене(хоча думаю це основна складність) сумістити: "заглушити барабани" і "зняти з них нормальний звук".
Поки що у мене є думка повністю заглушити резонаторні пластики(для збараження вигляду мабуть з середини) - мабуть просто повністю з пластом на кадло(під пласт) покласти грубу(масивну, щоб добре глушила) тканину. і надіти резонаторний пласт(слабо натягуючи).
правда незнаю який буде ефект, і ця фішка з робочим та бочкою думаю не прокатить.
глобальний ХЕЛП!!!
Поки що у мене є думка повністю заглушити резонаторні пластики(для збараження вигляду мабуть з середини) - мабуть просто повністю з пластом на кадло(під пласт) покласти грубу(масивну, щоб добре глушила) тканину. і надіти резонаторний пласт(слабо натягуючи).
правда незнаю який буде ефект, і ця фішка з робочим та бочкою думаю не прокатить.
глобальний ХЕЛП!!!
- Лякиш Лякер
- Шансонщик
-
- Стукач
там будуть постійно грати різні команди, восновному рок-н-рок, блюз джаз-рок + кавера (на різні команди включаючи ДіПьопл, аєросміс і т.д.)MadDrummer wrote:та скока там тех барабанов! ничего глушить и потом подзвучивать не надо! играть надо просто тише без замахаа это на "постоянной основе"? типа там кто-то играть все время будет?
-
- Стукач
-
- Стукач
от у цьому й проблема: "максимально заглушити барабани(що б їх не було чути зі сцени), але щоб можна було зняти мікрофонами( і пустити у лінію) з барабанів ПРАВИЛЬНИЙ звук."MadDrummer wrote:ну а если полностью заглушить барабаны, то они же вообще звучать не будут!! или будут но совсем не так как надо...и никакие микрофоны не помогут...
от я й не знаю як так зробити, і чи можливо це( хоча все можливо..)
-
- Стукач