Angry Metallist wrote:Ёп, твою м... Ну нема такого слова у російській мові "рудиментальный", знайди його у словнику і покажи мені!!

!
Ru`di`men´tal
a. 1. Rudimentary.
http://www.thefreedictionary.com/Rudimental
Не потрібно сюди приплітати ментальный!
Існує закон терміноутворення. Якщо при створенні якої-небудь теоретичної праці, автор видав нові терміни на тій мові, на якій написана робота, з врахуванням етимології складу похідних слів, то дані терміни стають законними разом з публікацією його книг та у відповідності до авторського права.
Наскільки мені відомо, першим, хто ввів термін в російську мову “рудіментальна теорія” у своїх книжках, є Макієвський С. Ось до нього і відправляйте всі свої претензії, і разом з тим до тих організацій держстандартів, рецензентів, комісій, видавництв та інших фірм, що надають дозволи на публікування наукових розробок.
Відомо також, що пан Макієвський є членом РАО та перебуває в міжнародному музичному каталозі авторів нарівні з видатними музикантами Світу.
Можливо мої пізнання відрізняються від Ваших, оскільки я музикознавець за освітою і деякі речі мені відомі не за чутками, а з усіма подробицями. Говорю я це не для того, щоб демонструвати якусь зверхність, а для того, щоб залишили у спокої мою маму.