стив вандер на барабанах!!!!!

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Post Reply
daztrigger
Барабанщик тут уже давно ;)

стив вандер на барабанах!!!!!

Post by daztrigger »

правду говорят, если человек талантлив, то он талантлив во всем!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4SCZv778 ... ed&search=
Angry Metallist
колотушечний фахівець

Стіві

Post by Angry Metallist »

Ну, чувак колбасит нехило! Мне особенно понравился момент, где он палками (когда он руки вверх стал подымать) чуть не зашиб барабанщика, который у него стоял за спиной - то аж отошёл :). Было бы ещё прикольней, если бы он головой его в челюсть - бах! Вот бы шоу вышло :lol: !

До речі, Омарь Гакімь на майстер-класі у Києві казав, що Стіві класний друммер - без жартів! Я, роки два тому, коли переглянув дискограхвію Стіві, припух - у чувавка кілька десятків альбомів, починаючи з якихсь-там 60-х! Ще мій вчитель казав, що варто послухати 74, чи 75 (я так і не послухав ще).
daztrigger

Re: Стіві

Post by daztrigger »

Angry Metallist wrote:Ну, чувак колбасит нехило! Мне особенно понравился момент, где он палками (когда он руки вверх стал подымать) чуть не зашиб барабанщика, который у него стоял за спиной - то аж отошёл :). Было бы ещё прикольней, если бы он головой его в челюсть - бах! Вот бы шоу вышло :lol: !

До речі, Омарь Гакімь на майстер-класі у Києві казав, що Стіві класний друммер - без жартів! Я, роки два тому, коли переглянув дискограхвію Стіві, припух - у чувавка кілька десятків альбомів, починаючи з якихсь-там 60-х! Ще мій вчитель казав, що варто послухати 74, чи 75 (я так і не послухав ще).
що варто послухати 74, чи 75 .... варто слухати те шо в україні писалося того часу! скажу тобі українські записи 70х це щось дуже і дуже особливе!!! послухай кобзу і смерічку, там такі класні барабани, стільки фанку!!! якось днями наштовхнувся на кобзу в неті, така хвиля ностальгіі за дитинством, програвачем і мініралкою з сиропом за 3 коп мене захопила :lol: невідчував такого, напевно, ніколи :lol: а загалом дуже сумно, що після таких класних груп ми скотились до сердючкі.... :evil:
Angry Metallist
колотушечний фахівець

100% відсотків! Я в дитинстві слухав записи, які мали мої батьки, там була одні пісня "Розпрягайте хлопці коней" - у такому аранжуванні!!! Deep Purple - не менше. Я кілька років тому відкопав цю бабінку і записв на комп. Хочеш вишлю? Там десь 1,5 Мб.
Angry Metallist
колотушечний фахівець

Re: Стіві

daztrigger wrote: а загалом дуже сумно, що після таких класних груп ми скотились до сердючкі.... :evil:
Сердючка/Данилко - це повний факфейс. Не краще і усілякий "гламур" типу О.Вінницької, Повалій і таке подібне. Зате, яка у них всіх мегаломанія!!!
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

металіст, виклади цей запис на якийсь файлообмінник - класна штука. Я таку теж колись в батьків пам'ятаю.
Image
daztrigger

Post by daztrigger »

Angry Metallist wrote:100% відсотків! Я в дитинстві слухав записи, які мали мої батьки, там була одні пісня "Розпрягайте хлопці коней" - у такому аранжуванні!!! Deep Purple - не менше. Я кілька років тому відкопав цю бабінку і записв на комп. Хочеш вишлю? Там десь 1,5 Мб.
засилай на daztrigger@yahoo.com буду дуже вдячний!
Angry Metallist
колотушечний фахівець

Розпрягайте хлопці коні

Привіт! Вибачте, що раніше не відповів. Не було вдома. Був у Києві. Пісеньку можна качнути Ось тут. Розмір біля 1,5 Мб

Модераторів прошу вибачення, що тема зовсім не та.
daztrigger

Post by daztrigger »

ха ха ха , дуже класно!!!! :lol: :lol: :lol: дякую!
Post Reply