DELIVER@NCE wrote:Тогда еще подскажите, что лучше выбрать этот MAXTONE MX121 новый (с магазина), или SUPER AMATI (на которых не разу не играли, но состояние не известное так как они пролежали на чердаке (запечатанные) лет 7). На AMATI играл, на что они способны я знаю, а вот Maxtone не слышал.
глянь на Аматі, якшо мони не розсохлись і не потріскались(а я думаю що з ними все має бути норм) то бери Аматі !!! ,ні разу не реклама.
Начіт так. Шо про макстон можна сказати... Ну шо, бувають різні варіанти, іноді навіть може шось непогане попастися. АЛЕ! В першу чергу - хардвер - фуфло! Стійки, педаль і кріплення зроблені з пресованої стружки.... тому можуть легпо поламатися. Потім пластики - ще гірші. За тарілки, які можуть йти в комплекті взагалі мовчу. Вони там для краси. Я скажу так. у мене - омега (ше гірше фуфло ніж макстон). Я її цілий рік строїв-строїв, і нарешті більш-менш відстроїв. Але гємороя скільки було.... А скільки коштує такий макстон взяти? Якшо є варіянт аматі брати - бери і не думай!!! Там хоча б дерево набагато краще. Або можна сонор 505 брати - ідеальний варіант для початківців, а коштує не набагато дорожче від макстона.
Я теж за Аматю. Все одно педаль, стійки і хет машинку докуповувати., а якщо в хорошому стані кадушки і є зворотки на томах, то вуупше Аматі перемагає Махтон глибоким нок-аутом на 30 секунді бою.
Плюс до того, якщо є руки і моск, то стареньку мона до ума довести, до стану ляльки.
Если ты будешь покупать Макстон то тебе придется сразу менять пласты все,ето гдето 500-600 грн, стойку для креша, тарелки можешь выкинуть(как по мне так они сделаны из пресованой фальги ), педаль так вроди как я смотрел идет более-менее нормальная,на первое время хватит пока не розшатается, + комлект железа. В сумме у тебя выйдет гдето 550-600 баксов, саму установку я видел за 1400 грн. Как по мне лутше Амати, но опять таки от пластиков и железа не куда не уйдешь
DELIVER@NCE wrote:Почему все так против Maxtone? Если Kirk (the Seeker) говорил, что из РМИФа можно сделать конфетку то, что Maxtone даже хуже РМИФа?
ну а нашо паритися??? та можна і з макстлна зровити лялю (відносно...) але повір, шо то дуже важко.... краще одразу купити шось біль-менш. Бери Аматі, або сонор
medard wrote:Если ты будешь покупать Макстон то тебе придется сразу менять пласты все,ето гдето 500-600 грн, стойку для креша, тарелки можешь выкинуть(как по мне так они сделаны из пресованой фальги ), педаль так вроди как я смотрел идет более-менее нормальная,на первое время хватит пока не розшатается, + комлект железа. В сумме у тебя выйдет гдето 550-600 баксов, саму установку я видел за 1400 грн. Как по мне лутше Амати, но опять таки от пластиков и железа не куда не уйдешь
До DELIVER@NCE:
От товаріщь medard (Гофмана полюбляєш;) правий стосовно апгрейдів та цінових розкладів, якщо ти візьмеш Макстон. Якщо у тебе є 350-400 дол, піднапряжись, підзароби, або потерпи, якщо зараз прибутків немає. Дозбирай ще порядка 160-170 долярів і купи Мапекс Q. Це чудові барабани з хорошим хардваром і дуже прийстойним звуком. Ти можеш грати, як то кажуть америкоси - right from the box. Пласти там класні, хет і педаль чудові-ніц не потрібно міняти. Вигляд теж класний. Я грав на установці BD20х16, SD 14x5", TT 10x9", 12x10", FT 14x14" - хотів собі її брати, але мене переконали брати ТАМУ Суперстар, яка вдвічі дорожча. Я не шкодую, але Мапекс Q мені запали до душі .
Знову до DELIVER@NCE:
Якщо ж Аматі тобі продадуть баксів за 200, то бери і не думай! Аматі - чудові барабани для початку і для розвитку. Тільки пласти бажано купити фірмові. А тарелі там можуть бути дуже непогані. Хардвар - поганенький, але точно не гірше ДЕШЕВОГО Макстона.