Соседи, девушки, жены, дети, родители, гитаристы, начальники, сотрудники и многие другие могут сюда жаловаться на барабанщиков. Но мы ничего не обещаем
mbirja wrote:Всім привіт. Та шо ви мозги довбете))) Зробіть так як на фростері. Нашо видумувати колесо знов))). Хай буде прикріплена тема на форумі в розділі оголошення. І там всі бажаючі зможуть залишити вдгук.
Наприклад продавець такий-то купив те-то пройшло все ок. Позитивний відгук або
продавець такий-то купив те-то продавець фігня. (і чому фігня, якщо якісь проблеми можна створити тему для обговорення ситуації)Відкуг негативний
і вся любов.......
mbirja wrote:Всім привіт. Та шо ви мозги довбете))) Зробіть так як на фростері. Нашо видумувати колесо знов))). Хай буде прикріплена тема на форумі в розділі оголошення. І там всі бажаючі зможуть залишити вдгук.
продавець такий-то купив те-то продавець фігня. (і чому фігня, якщо якісь проблеми можна створити тему для обговорення ситуації)Відкуг негативний
і вся любов.......
і буде 100000000000000 сторінок
краще зробить рейтинг і ставить + і -
і вся любов.......
і буде 100000000000000 сторінок
краще зробить рейтинг і ставить + і -
Нічого подібного. На фростері продається набагато більше ніж тут та зайдіть подивіться яких там 10000000000 сторінок... пурга
і зверніть увагу сторінка то всього навсього одна))) Просто не потрібно запускати і вчасно модерувати.
ааа ну так то модератор відписує там
у нас модери цим займатись не будуть нажаль
Так в них запитати або знайти когось для того щоб модерував цей розділ. Хай відпишуться на цей рахунок...
там не модер відписує, він тільки потім добавляє до теми, а відписують ті хто купую або продає, там зараз просто немає записів, після того як покупець або продавець залишає відгук, модер його добавляє в список, і видаляє повідомлення продавця або покупця...
тільки щось я сумніваюся що на фростері набагато більше продається...скоріше наоборот, якщо з драммера мої продажі-купівлі йдуть ліком на СОТНІ, та на фростері немає й десяти...чуєш різницю ? )))
Доставка товаров из США,Канады.Европы и Японии Ebay и другие ресурсы самые приятные цены!
098 617 64 30
Elano wrote:тільки щось я сумніваюся що на фростері набагато більше продається...скоріше наоборот, якщо з драммера мої продажі-купівлі йдуть ліком на СОТНІ, та на фростері немає й десяти...чуєш різницю ? )))
потому-что фростер по большому счёту гитарный форум.
Elano wrote:тільки щось я сумніваюся що на фростері набагато більше продається...скоріше наоборот, якщо з драммера мої продажі-купівлі йдуть ліком на СОТНІ, та на фростері немає й десяти...чуєш різницю ? )))
ПРосто там тема по ударках не дуже ... Там в основному продається гітарне обладнання. Але це суті не міняє. Таку штуку можна булоб зробити це не важко.
потому-что фростер по большому счёту гитарный форум.
Mr_splash из Запорожья.
Обещал купить у меня одиночную педаль. В Л.С. писал, что забирает сто процентов, в итоге отказал другому покупателю. Сейчас читает мои личные сообщения, и включает мороз. Из-за этого подонка пришлось педаль везти на Украину из России. Будьте осторожны с этим треплом.
ЗЫ: Не надо выдумывать про "могло что-то поменяться". В таких случаях просто по-мужски было бы написать и извиниться за то, что подставил. А включать мороз - родственник драмбульдога что-ли? ))
я переписки все удаляю в вк, но было в конце много матов, послов. и нецензурных унизителых оскорблений! хотя я вообще по началу на "вы" обращался к человеку.