заказ робив ще в березні....отримав в травні походуdri wrote:ты наверное летом заказ делал?
Внимание!Кидала!
Moderator: Модераторы
Re: Внимание!Кидала!
І так ситуація данного характера-я чекаю посилку більше чим пів року,ситуацію він пояснив як запарка у перевізника і всяке таке,спілкуючись з Драмбульдогом і знаючи його як порядну людину я розуміючи що у кожного можуть буть проблеми погодився підождать спочатку до кінця осіні,потім до нового року,а тепер коли настав час координально щось вирішувать чувака тупо нема!на дзвінки і смс не відповідає(хоча телефон постійно ввімкнений),саме цікаве що вконтакті повідомлення читає але відповіді нема!тому я змушений звернутись до органів влади,раз людина по хорошому не розуміє буде по закону!
не приємно розчаровуваться в людях
эх, что ж он так 

ого.....
надіюсь все обійдеться без конфліктів....
надіюсь все обійдеться без конфліктів....

драмбуль вроди бы нормуль... Думаю, случилось чего...
STRIKER drum workshop
приват карта 4149 6258 0956 4444 Виктор Гарарук
050 462 5009 Киев
приват карта 4149 6258 0956 4444 Виктор Гарарук
050 462 5009 Киев
- chino
- Барабанщик тут уже давно ;)
Да, не похоже на него...Неприятная ситуация
Коллекционирую анекдоты про драммеров!
Интернет магазин перкуссии и этнических инструментов
http://zen-percussion.com/
пока надо открыть тему которая была с его ником... людей которые с ним контактируют очень прошу связаться, сказать что дело уже серьезное. мне тоже честно говоря надоело ждать и деньги сейчас бы обратно неплохо было получить, потому что это никуда не годиться.
в мене та сама ситуація з ним.20,06,11 перевів гроші і до сих пір чекаю.на сьогоднішній день на мої повідомлення та дзвінки він не відповідаєSneg wrote:І так ситуація данного характера-я чекаю посилку більше чим пів року,ситуацію він пояснив як запарка у перевізника і всяке таке,спілкуючись з Драмбульдогом і знаючи його як порядну людину я розуміючи що у кожного можуть буть проблеми погодився підождать спочатку до кінця осіні,потім до нового року,а тепер коли настав час координально щось вирішувать чувака тупо нема!на дзвінки і смс не відповідає(хоча телефон постійно ввімкнений),саме цікаве що вконтакті повідомлення читає але відповіді нема!тому я змушений звернутись до органів влади,раз людина по хорошому не розуміє буде по закону!
Все такие толерантные и понимающие.
чувак не язви і так не веселоFRiO wrote:Все такие толерантные и понимающие.
- chino
Ну на форуме есть же какие-то знакомые?
Sneg wrote:І так ситуація данного характера-я чекаю посилку більше чим пів року,ситуацію він пояснив як запарка у перевізника і всяке таке,спілкуючись з Драмбульдогом і знаючи його як порядну людину я розуміючи що у кожного можуть буть проблеми погодився підождать спочатку до кінця осіні,потім до нового року,а тепер коли настав час координально щось вирішувать чувака тупо нема!на дзвінки і смс не відповідає(хоча телефон постійно ввімкнений),саме цікаве що вконтакті повідомлення читає але відповіді нема!тому я змушений звернутись до органів влади,раз людина по хорошому не розуміє буде по закону!
Думаю, что наши заказы в одной коробке.
Жду примерно столько же.
У тебя сделка с Даней была официально оформлена?
PS Он с Росом изодного города.
- serj_drummer
пользователь Elano - из Тернополя, свяжитесь с ним, он постоянно на форуме естьsoundr wrote:Sneg wrote:І так ситуація данного характера-я чекаю посилку більше чим пів року,ситуацію він пояснив як запарка у перевізника і всяке таке,спілкуючись з Драмбульдогом і знаючи його як порядну людину я розуміючи що у кожного можуть буть проблеми погодився підождать спочатку до кінця осіні,потім до нового року,а тепер коли настав час координально щось вирішувать чувака тупо нема!на дзвінки і смс не відповідає(хоча телефон постійно ввімкнений),саме цікаве що вконтакті повідомлення читає але відповіді нема!тому я змушений звернутись до органів влади,раз людина по хорошому не розуміє буде по закону!
Жду примерно столько же.
на офіційному "чесному слові"soundr wrote:Sneg wrote:І так ситуація данного характера-я чекаю посилку більше чим пів року,ситуацію він пояснив як запарка у перевізника і всяке таке,спілкуючись з Драмбульдогом і знаючи його як порядну людину я розуміючи що у кожного можуть буть проблеми погодився підождать спочатку до кінця осіні,потім до нового року,а тепер коли настав час координально щось вирішувать чувака тупо нема!на дзвінки і смс не відповідає(хоча телефон постійно ввімкнений),саме цікаве що вконтакті повідомлення читає але відповіді нема!тому я змушений звернутись до органів влади,раз людина по хорошому не розуміє буде по закону!
Жду примерно столько же.

- chino
Ros вроде уехал, не?