Діло було так....Взяв я свою аматі відчистив її максимально добре і колір дерева який получився (тобто натуральний) мені дуже сподобався. Але знаю що потрібно їх ше чимось покрити. От тепер незнаю яким лаком (паркетний,яхтний...) покрити так і яким способом (пензликом, пульвіком, мочалкою) нанести його шоб не змінити цей колір. Знаю ше є різні масла, сатінойли але ціна на них не радує такшо шукаю дешевшого варіанту. Порадьте хто чим користувався. І ше цікаво, якщо не покрити їх нічим як це вплине на барабани?? Наперед дякую
Attachments
Отак от відчистив і хочу макимально зберегти колір
vodim wrote:переглядав цю тему.....от такого я хочу як на першому фото але де це масло взяти хз.....такшо можливо попробую яхтним лаком з пульвілізатора
Рос им банчит.
Лучше маслом, хоть, как я понял этот процесс геморроидален. Вроде как без ущерба для звука. И вид очень хорош.
Купи яхтный прозрачный лак ток не самый дешевый, покрывать конечно лутче с пульвика есле есть,и есле есть где барабану высохнуть ибо сохнет минимум 8 часов 1 слой
В мире две вещи бесконечны!Вселенная и человеческая тупость!
И я ещо не уверен по поводу вселенной. Альберт Энштейн
я вже вроді десь писав як можна але ще тут напишу) береш спиртову морилку за 10 грн любий колір+також лак на спиртовій основі не в якому випадку не на алкідній!!!!!!!!!!!!!! і з пульвера фігачиш це самий дешевший варіант)
я узнавал за это масло. в киеве есть фирма, которая продает всякие разные масла для дорогущего паркета. http://bormawachs.io.ua/
среди всего есть и тунговое масло. когда я задал вопрос, можно ли применять для дерева муз инструментов, то мне ответили, что гитаристы брали маслить гитары (я кстати тоже свою маслил, только другим). у них тара 5 литров, но говорят, что могут отлить в пластиковую бутылку . 1 литр-215 грн.