Може хтось з вас бачив тему, де продавали DDrum Diablo Player за 3200? Якшо ні, то можете почитати: http://www.drummer.org.ua/forum/viewtop ... lo#p205455
Купив установку, все пройшло без проблем взагалі. Забрав з "Автолюкса" і привіз на базу. В такому вигляді вона простояла місяць, так як купувалась на комерційну рєп базу, з якою виникли заминки. І от через місяць починаємо збирати все докупи. І тут починається... Ось перелік деяких речей, про які я відписав Андрію на мейл:
1) педаль для бас барабана погнута, нема пружини, молоток перев"язаний скотчем, войлок на ньому стертий. грати на ній нереально.
2) кріплення для тарілки сам мож побачити в якому стані... приїхало просто перемотано скотчем. Коли відкрив - побачив те шо тут на фотці. До речі, я аж тепер замітив, шо на тій фотці шо ти викладав на форумі цей синій скотч теж видно. Можеш подивитись.
3) підкладка під нижню хетову тарілку тріснута. видно на фото.
4) повністю вбитий пласт на першому томі, фоткати вже змісту нема, поміняю з свої гроші.
5) в місці де педаль кріпиться до бочки не царапини, а скотчем заліплений відслоєний (!!!) край обода для бочки. сфоткаю сьогогодні ше і скину.

До цього переліку додались ще: наклейки на всіх томах і харді, які не відшкрябуються (харда успішно відмита уайт спірітом); відсутня пружинка на малий барабан; мембрана малого барабану це просто якась клейонка, це не пласт.
Звонив і пробував виясняти ситуацію з Андрієм на пряму. Він сказав, що установки в розібраному вигляді не бачив, а коли приїхав забирати з бази під Києвом, вона була вже запакована в коробки. По його словах, це його друзі чи знайомі, які грали на ній сказали про її ідеальний стан. В результаті вийшла підубита барабанна установка. Андрій обіцяв приїхавши з Росії все вияснити. В результаті я не можу дозвонитись до нього 3 тижні (не відповідає), мейл також мовчить.
Форумчани, які може знають його, допоможіть ви мені вирішити якось проблему що склалась!

П.С. стрілкою показано плече стійки перемотане тим самим синім скотчем: