5, от байзановских сплешек 16 и 18 отказался3ub wrote:Макс у тебя уже 6 чайн или 7?

Moderators: unklemoses, Модераторы
5, от байзановских сплешек 16 и 18 отказался3ub wrote:Макс у тебя уже 6 чайн или 7?
по очередиZartiss wrote:пипец... как ты это все тягаешь? ))
до чого тут жиди??unklemoses wrote:давай прекращать про "бей жыдов спасай рассею"
може вони себе і вважали добрими людьми, але врешті решт людство дало оцінку їм і їх намірам
ох і примітивний же ти, дядя мойша, ти напевно крім фюрера більше диктаторів і не знаєш, так от, для загального розвитку, є люди в недалекій історії ХХ століття, порівняно з якими напівєврей Шікльгрубер - невинне дитя, бачу ти далі шкільного курсу історї совкового толкування не копав....і намірів благих не треба йому приписувати - він чітко виконував настанови "звише", а під кінець рівняв з землею власну країну - ДЕ там були благі наміри??unklemoses wrote:человечество сделало выводы, и теперь все образованные и воспитанные люди, и даже дети в детсадике знают: гитлер - плохой дяденька, нельзя убивать людей, только потому, что они тебе не нравятся цветом волос, даже имея пылкое сердце и самые при самые лучшие намерения
твій страшний сон?unklemoses wrote:ну, ты не виляй же, мы то понимаем, про какие такие заговоры ты говорил
Drumbulldog wrote:ох і примітивний же ти, дядя мойша, ти напевно крім фюрера більше диктаторів і не знаєш, так от, для загального розвитку, є люди в недалекій історії ХХ століття, порівняно з якими напівєврей Шікльгрубер - невинне дитя, бачу ти далі шкільного курсу історї совкового толкування не копав....і намірів благих не треба йому приписувати - він чітко виконував настанови "звише", а під кінець рівняв з землею власну країну - ДЕ там були благі наміри??unklemoses wrote:человечество сделало выводы, и теперь все образованные и воспитанные люди, и даже дети в детсадике знают: гитлер - плохой дяденька, нельзя убивать людей, только потому, что они тебе не нравятся цветом волос, даже имея пылкое сердце и самые при самые лучшие намерения- і це давно визнано світовою історіографією, тому то в сучасній Німеччині напроч заборонено фактично навіть поминати фюрера, бо німці розуміють - ця людина була психічно хворою і нікому насправді добра не хотіла! достовірні джерела вивчати треба, мойшечка
![]()
...
а я говорив про купу справді добрих і порядних людей, які, розуміючи несправедливість світу, мають мужність жити з цим і не опускатися до по*уїзму і приниження інших....в тебе дійсно комплекси якісь на рахунок цього...![]()
твій страшний сон?unklemoses wrote:ну, ты не виляй же, мы то понимаем, про какие такие заговоры ты говорилвсюди вороги народу ввижаються?....в мене сусід поверхом нижче - психіатр, можу вибити безплатну консультацію
![]()
брехня! я там не писав нічого такого, що суперечило б написаному тутunklemoses wrote:вот оно двуличие. ну, что сказать.. Марко бы нас рассудил, ибо того, что ты писал тут пару дней назад, боюсь никто, кроме нас и него (перед тем, как он это потер) не видел, скорее всего..и я мог бы повторить про русских, например, и чему ты так был безмерно рад касаемо их, и было бы интересно на этот счет послушать мнение людей, имеющих русских в родственниках или родню в России, и про евреев мог бы.. но без документальных подтверждений это будет похоже на клевету. так, что это остается на твоей совести
йоптерметрunklemoses wrote:давай. тему назовем " Теракты в Москве: так им, собакам, и надо". не обещаю частое присутствие, но вяло текущую полемику обеспечу )
ану давай!Varfolom wrote:пасаны давайте лучше о райде Криса Адлера поговорим