Для особливо зациклених на своєму одному дорогому і безцінному хеті пояснюю: так, друже, продав вже 5 чи 6 хетів, бо хотів попробувати багато варіантів різної товщини, діаметру, фінушу і брендів, ясне діло....з кожним хетом моє розуміння по специфіці звуку, серії і бренду тільки розширювалось і вже купа людей на цьому форумі при потребі звертається до мене за порадою "а який хет для такої-то музики, а який діаметр найкращий, а може традішмнал краще від бріліанта в моєму випадку, а як звучить хет такої то моделі вживу???? і так далі....... і не один я тут такий на форумі любитель перепробувати побільше і не треба плутати закупку для перепродажу від покупки час від часу ще одної тарілки!!!!!!!!DUNCAN wrote:Развивать вопрос о стилистике и исполнении моей бывшей команды я не хочу! но правда , что "почитати як те, що ти виклав сприймають інші люди" и не более. Меня больше интересует момент, когда барыги(да " бариги продавали топові хети по 1100-1600-1700 грн?? спробуй відрізнити ситуацію, коли зливаєш падєшовкє щоб отримати хоч щось, бо сет обновився" да у нас тут Базилио по три хета продавать чтоб заменить!!!) загоняют более вдохновлённых людей чем вы, к музыке относятся только продажей железяк и проч., а потом обсырают тех людей которые покупают от безысходности ситуации по псевдо дешевим ценам ваши товары!!!! Из-за таких людей как вы, продавцов гнобящих, никто не хочет выкладывать свои видосы. Сужу по себе - на форуме уж год ,мабуть, но чтот выкладывать стыдно, сам знаю о сраче и говне исполения, но не для того ли эта тема, чтоб показать наш професионализм(и не проф)) на данный момет!
...... стандартно в мене в сеті 3-5 різних хетів, тож поміняти 2-3 зразу, коли прийшла їм заміна - як два пальці обі***ти

А чого ж не хочеш обговорювати стилістику команди? Нафігша тоді відео викладав? Щоб всі тут завмерли в оціпенінні від твоєї "тру" брутальності? Адекватна реакція на відео, а якщо ти страус і не хочеш нічого збоку/ззовні чути, то так треба було і написати "викладаю відео, дивіться, хваліть, решта коментів, будь-ласка, при собі" чи щось типу того....
Так, тема дійсно для того, щоб показати свій рівень на даний момент, але з того відео твого рівня не видно, чути щось схоже на бласти+жужжалка і свиняче повизгування/похрюкування....от я і написав те що почув і свою аналогію.... вибач, якщо зачепив правдою, їй богу, не хотів образити і тебе навіть не згадував ні разу.....а така апасна музика реально викликає посмішку, хіба це не прекрасно коли мистецтво дарує людям позитив?