Наши видео.

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Drumbulldog
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: Наши видео.

Post by Drumbulldog »

DUNCAN wrote:Развивать вопрос о стилистике и исполнении моей бывшей команды я не хочу! но правда , что "почитати як те, що ти виклав сприймають інші люди" и не более. Меня больше интересует момент, когда барыги(да " бариги продавали топові хети по 1100-1600-1700 грн?? спробуй відрізнити ситуацію, коли зливаєш падєшовкє щоб отримати хоч щось, бо сет обновився" да у нас тут Базилио по три хета продавать чтоб заменить!!!) загоняют более вдохновлённых людей чем вы, к музыке относятся только продажей железяк и проч., а потом обсырают тех людей которые покупают от безысходности ситуации по псевдо дешевим ценам ваши товары!!!! Из-за таких людей как вы, продавцов гнобящих, никто не хочет выкладывать свои видосы. Сужу по себе - на форуме уж год ,мабуть, но чтот выкладывать стыдно, сам знаю о сраче и говне исполения, но не для того ли эта тема, чтоб показать наш професионализм(и не проф)) на данный момет!
Для особливо зациклених на своєму одному дорогому і безцінному хеті пояснюю: так, друже, продав вже 5 чи 6 хетів, бо хотів попробувати багато варіантів різної товщини, діаметру, фінушу і брендів, ясне діло....з кожним хетом моє розуміння по специфіці звуку, серії і бренду тільки розширювалось і вже купа людей на цьому форумі при потребі звертається до мене за порадою "а який хет для такої-то музики, а який діаметр найкращий, а може традішмнал краще від бріліанта в моєму випадку, а як звучить хет такої то моделі вживу???? і так далі....... і не один я тут такий на форумі любитель перепробувати побільше і не треба плутати закупку для перепродажу від покупки час від часу ще одної тарілки!!!!!!!!
...... стандартно в мене в сеті 3-5 різних хетів, тож поміняти 2-3 зразу, коли прийшла їм заміна - як два пальці обі***ти :idea: 8)

А чого ж не хочеш обговорювати стилістику команди? Нафігша тоді відео викладав? Щоб всі тут завмерли в оціпенінні від твоєї "тру" брутальності? Адекватна реакція на відео, а якщо ти страус і не хочеш нічого збоку/ззовні чути, то так треба було і написати "викладаю відео, дивіться, хваліть, решта коментів, будь-ласка, при собі" чи щось типу того....

Так, тема дійсно для того, щоб показати свій рівень на даний момент, але з того відео твого рівня не видно, чути щось схоже на бласти+жужжалка і свиняче повизгування/похрюкування....от я і написав те що почув і свою аналогію.... вибач, якщо зачепив правдою, їй богу, не хотів образити і тебе навіть не згадував ні разу.....а така апасна музика реально викликає посмішку, хіба це не прекрасно коли мистецтво дарує людям позитив? :lol:
DUNCAN
Пластики уже рвал...

Post by DUNCAN »

Svartthrone wrote:Да не парся ты,нормальное видео.Где кто слышал или видел другой grindcore.А качество это вопрос вторго плана у кого какие рекординговые девайсы,не каждый может позволить дорогие.
да я не парюсь , просто замучело читать про обсираловку
Svartthrone

Post by Svartthrone »

Набирись терпения.Я вот сколько наблюдаю тут постоянно такое кино.
DUNCAN
Пластики уже рвал...

Post by DUNCAN »

Drumbulldog wrote:
DUNCAN wrote:Развивать вопрос о стилистике и исполнении моей бывшей команды я не хочу! но правда , что "почитати як те, що ти виклав сприймають інші люди" и не более. Меня больше интересует момент, когда барыги(да " бариги продавали топові хети по 1100-1600-1700 грн?? спробуй відрізнити ситуацію, коли зливаєш падєшовкє щоб отримати хоч щось, бо сет обновився" да у нас тут Базилио по три хета продавать чтоб заменить!!!) загоняют более вдохновлённых людей чем вы, к музыке относятся только продажей железяк и проч., а потом обсырают тех людей которые покупают от безысходности ситуации по псевдо дешевим ценам ваши товары!!!! Из-за таких людей как вы, продавцов гнобящих, никто не хочет выкладывать свои видосы. Сужу по себе - на форуме уж год ,мабуть, но чтот выкладывать стыдно, сам знаю о сраче и говне исполения, но не для того ли эта тема, чтоб показать наш професионализм(и не проф)) на данный момет!
Для особливо зациклених на своєму одному дорогому і безцінному хеті пояснюю: так, друже, продав вже 5 чи 6 хетів, бо хотів попробувати багато варіантів різної товщини, діаметру, фінушу і брендів, ясне діло....з кожним хетом моє розуміння по специфіці звуку, серії і бренду тільки розширювалось і вже купа людей на цьому форумі при потребі звертається до мене за порадою "а який хет для такої-то музики, а який діаметр найкращий, а може традішмнал краще від бріліанта в моєму випадку, а як звучить хет такої то моделі вживу???? і так далі....... і не один я тут такий на форумі любитель перепробувати побільше і не треба плутати закупку для перепродажу від покупки час від часу ще одної тарілки!!!!!!!!
...... стандартно в мене в сеті 3-5 різних хетів, тож поміняти 2-3 зразу, коли прийшла їм заміна - як два пальці обі***ти :idea: 8)

А чого ж не хочеш обговорювати стилістику команди? Нафігша тоді відео викладав? Щоб всі тут завмерли в оціпенінні від твоєї "тру" брутальності? Адекватна реакція на відео, а якщо ти страус і не хочеш нічого збоку/ззовні чути, то так треба було і написати "викладаю відео, дивіться, хваліть, решта коментів, будь-ласка, при собі" чи щось типу того....

Так, тема дійсно для того, щоб показати свій рівень на даний момент, але з того відео твого рівня не видно, чути щось схоже на бласти+жужжалка і свиняче повизгування/похрюкування....от я і написав те що почув і свою аналогію.... вибач, якщо зачепив правдою, їй богу, не хотів образити і тебе навіть не згадував ні разу.....а така апасна музика реально викликає посмішку, хіба це не прекрасно коли мистецтво дарує людям позитив? :lol:
я поблагодарил за критику( без сарказма) а ты срачь развёл!!
"..... стандартно в мене в сеті 3-5 різних хетів, тож поміняти 2-3 зразу, коли прийшла їм заміна - як два пальці обі***ти" мля я хочу Эт увидеть . 5 хетов в сете... а крешей , райдов, чайн, сплешев и проч атрибутики?? давай фото сета хотябы. Круто, поиграть на иструменте прежде чем продать, заказаном на ибее для когото другого!
DUNCAN
Пластики уже рвал...

Post by DUNCAN »

Drumbulldog wrote:

"сам знаю о сраче и говне исполения" читай внимательней
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

DUNCAN wrote:а ты срачь развёл!!
я срач не рохводив, це ти після першого мого поста почав додовбуватись особисто до мене і переводити стрілки.....я хвалив себе? я просто прокоментив твоє відео.......
DUNCAN wrote:мля я хочу Эт увидеть . 5 хетов в сете... а крешей , райдов, чайн, сплешев и проч атрибутики??
ого :shock: оце реакція :shit: :mrgreen: погугли, найдеш і не такі сети....чи в твоєму усвідомленні є хет/райд/креш/чайна і не дай боже ще щось? :lol: а ще ти навіть не припускаєш, що хет можна використати просто як стек з двох тарілок, фіксовано, без контролю ногою......коротше розширюй кругозір :wink:
DUNCAN wrote:Круто, поиграть на иструменте прежде чем продать, заказаном на ибее для когото другого!
а оце ти дурню повну змолов. Так, дійсно, час від часу знайомі просять мене притащити якусь тарілку чи кардан з ібея, і я це без проблем організовую.
Але я ніколи не граю на девайсах, привезених для когось іншого, довше 3-5 хвилин, знову ж таки, для загального розвитку + перед тим як відправити девайс людині-замовнику, треба уважно покрутити в руках інструмент, щоб точно впевнитись, що він без браку, потестити звук і т.д.
Продаю я час від часу виключно те, що купував/привозив/замовляв особисто для себе, причому перш ніж вирішити продавати, довго думаю чи варто і переважно якщо хочу щось інше на заміну, то чекаю, по те інше прийде.......причому за такою схемою проходить "кругообіг" інструментів в усіх світил драмінгу України і не тільки - в них десятки тарілок, малих барабанів, педалей, і постійно приходить щось нове, якась заміна, тому частина наявного стає непотрібною і продовжує мандрувати далі по руках. Запитай будь-кого, і всі це підтвердять. До чого тут барижество, я не знаю, особливо якщо девайси продаються дуже дешево..........думай перш ніж писати, це корисно :idea: 8)
DUNCAN
Пластики уже рвал...

Post by DUNCAN »

я СРАЧЬ прекратил в данный момент! перед kesha58 извенясь , хороший звук и ровно, отличное папури :surfing:
Drumbulldog мож в грубой форме попросил видео? соглашусь так и было. И без приколов, хотелось бы увидеть твою кухню и исполнение.,я такого ещё не видел на этом форуме.
И .....тыж не еврей"Drumbulldog"?! не попросишь(извеняюсь-скажешь) извиниться перед всем написаным. Спасибо.
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

Ні, я не жид, можеш не вибачатися :shit: ..... про відео я писав десь тут по сусідству - як тільки так зразу, я зацікавлений зробити його "чітким" як в плані змісту, так і в плані самого запису, щоб не було перетирань на кшталт оцього 8)
Slava McSyutenko

Post by Slava McSyutenko »

Хороша пісня про жидів http://www.youtube.com/watch?v=5anbAzWKvUU
Image
Long Live Rock'n'Roll !
kesha58

Post by kesha58 »

DUNCAN wrote:kesha58 переведа плиз(можна на украЇнську!) А тепер уяви, що такого самого гатунку відео, але не твоє власне, а когось іншого тобі дали послухати і покайфувати.
Я розомію то таким чином. Вам під час тієї сесії було кльово, а решта яка з вами не преця від того, то є теплепні. Шкода, що такі висновки приходять, але на жаль ти не дав другого підгрунтя.
І ще одне. Навіть коли ти не згоден з іншою думкою, не слід вдаватися до образ, тим більше голословних.
Навязуется вопрос что, где, когда?? Мож я ошибаюсь, но вашего видоса тож не видно??!

Про возраст. Мне 25 и я не жалею про зделаное и не собирась подсраиватся под мнение других. Учился и буду продолжать учиться, а говорить єт говно а єт нет, до периода пока ты сам не научишься играть или не придумаешь чтот новое.
Вы хотябы фото своё выкинули :opa: ато мож боты какие нибудь :roll:
Для
DUNCAN"]
Привет коллега. Зря ты столько злости имееш. Ни я тебе, ни ты мне не соперники и не конкуренты. Ты намекнул на то, что я писал свой пост пользуясь Украинским, но я и есть Украинец. И меня этот факт ни чуть не оскорбляет...
Ты спросил фото, нет проблем.
Предлагаю, не то, чтобы закопать топор войны, а ВООБЩЕ О НЁМ НЕ ВСПОМИНАТЬ.
Удачи тебе.
unklemoses

Post by unklemoses »

мда.. начались приступы латентного (или открытого, я просто не в курсе) расизма. печально..
If god created man in his own image, I have no interest in meeting him
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

unklemoses wrote:мда.. начались приступы латентного (или открытого, я просто не в курсе) расизма. печально..
Вони шукають те чого нема, щоб довести що його не існує (с)

НЕ старайся побачити неіснуючі речі і роздмухати вогонь без іскри :wink: :|
unklemoses

Post by unklemoses »

ну ну
If god created man in his own image, I have no interest in meeting him
Napalmer
Брутальщик

Post by Napalmer »

DUNCAN, советую не обращать внимания на эти красноречивые трактаты. :lol: Тут грайдкор к сожалению не хавают... :D
http://vk.com/super_futbolka - печать футболок на заказ
http://vk.com/napalmer
Zmiewski

Post by Zmiewski »

Грайндкор вобще мало где хавают :)
Post Reply