Zartiss wrote:
Кстати не могу понять, как можно сказать про креш пст5 рок "громкий"?
Вчера поставил свой сет и добавил к нему креш пст5 рок и райд медиум, так вот райд на уровне, а креш как сплешка по громкости, думаю сплеш ААХ 10" звучит громче
Удивил
Pearl drums, Paiste cymbals
Учиться, учиться и учиться (с)
Народ привіт!
У мене сет PST5 Rock + Wuhan 18" China з заклепками.
На днях приїхав мені набір для чистки Paiste Cymbal Cleaner i Paiste Cymbal Protector.
Я вже збирався чистити залізо, як тут випадково не нарив фразу шо мол "після клінера тарілка біліє" і т.д. чи не могли-б ви підказати точну інструкцію по застосуванню клінера і протектора??
Ramonsterator wrote:Народ привіт!
У мене сет PST5 Rock + Wuhan 18" China з заклепками.
На днях приїхав мені набір для чистки Paiste Cymbal Cleaner i Paiste Cymbal Protector.
Я вже збирався чистити залізо, як тут випадково не нарив фразу шо мол "після клінера тарілка біліє" і т.д. чи не могли-б ви підказати точну інструкцію по застосуванню клінера і протектора??
если дело не совсем худо - советовал бы не чистить
пст 5 от чистки очень быстро теряет цвет, и хватает все отпечатки пальцев =\
попробуйте dunlop65 polish&cleaner. я им все железо тру!!!чистит идеально, как с магазина (у меня набор zildjian hibrid: 10", 18", 20" )...правда сильную грязь нужно подольше помучить))
Данлопівський клінер - один із найінтенсивних. Я маю пляшечку, але в мене він для найтяжчих випадків, до яких я не допускаю)
все-таки, я погоджуюсь з FRiO - волога шматка, або теплий мильний душ і паперові рушнички заберуть основний бруд і сліди, а хімію на тарілки лити шкода
Baracuda BAZ wrote:Данлопівський клінер - один із найінтенсивних. Я маю пляшечку, але в мене він для найтяжчих випадків, до яких я не допускаю)
все-таки, я погоджуюсь з FRiO - волога шматка, або теплий мильний душ і паперові рушнички заберуть основний бруд і сліди, а хімію на тарілки лити шкода
может мы про разные средства говорим... есть intensive clean а есть polish & clean. я говорю про второй! спрей которий
Baracuda BAZ wrote:Данлопівський клінер - один із найінтенсивних. Я маю пляшечку, але в мене він для найтяжчих випадків, до яких я не допускаю)
может мы про разные средства говорим... есть intensive clean а есть polish & clean. я говорю про второй! спрей которий