ти шо як Александер Муренко сів за барабани в 3 роки? ???Киря Свирид wrote:мажор 6 лет играл на тактоне и только месяц назад смог купить себе таму
Большинство критики действительно без иронии взято на заметку.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
ти шо як Александер Муренко сів за барабани в 3 роки? ???Киря Свирид wrote:мажор 6 лет играл на тактоне и только месяц назад смог купить себе таму
Большинство критики действительно без иронии взято на заметку.
Ну, а я шо казав "ви всє сраниє мажори таварісчі!!!!"Киря Свирид wrote:мажор 6 лет играл на тактоне и только месяц назад смог купить себе таму
Нє, ти шо))) Дагдрам тіки на аматях, сонорах і ямаха грає, а тут люди на тактоні і тамі)))))tank wrote:походу мужики у нас нова звязда появилась на форуміТреба його з дагрдамом позна
йомити
Спускай меньше бабла на траву, и сможешь купить инструментShaggy wrote: Якшо тобі стане легше, то я граю майже 3 роки. А серйозно то десь 2 з копійками. І маю лише аматі старушку.
Всі мажори так відповідають)))) Хто тобі сказав шо я бабло на траву спускаю?))) Це ще раз підтверджує, що ти не розумієш жартівКиря Свирид wrote:Спускай меньше бабла на траву, и сможешь купить инструментShaggy wrote: Якшо тобі стане легше, то я граю майже 3 роки. А серйозно то десь 2 з копійками. І маю лише аматі старушку.
Будь проще, и люди к тебе потянуться!Киря Свирид wrote: PS Танк, что ты залупился на меня? чем я тебя обидел?
це теж був жарт! Чи якщо смайлика не поставити в кінці то ніхто вже не розуміє?Shaggy wrote: Хто тобі сказав шо я бабло на траву спускаю?)))
COLD wrote:Вот наш дебютный клип. Советую смотреть в HD качестве. Комментируем)
http://www.youtube.com/watch?v=ahKdxGBryjE