Як зробити з кімнати дешеву реп-базу? :)
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
- H2Obi
- Барабанщик тут уже давно ;)
Re: Як зробити з кімнати дешеву реп-базу? :)
все норм, вони там висять тільки коли ми відпочиваєм і "нагревательний прибор" не працює)
- Ramonsterator
гарно зробили звісно!
а спочатку гараж який був?
земляна підлога, цегляні стіни, зверху протікаючі плити?))
а спочатку гараж який був?
земляна підлога, цегляні стіни, зверху протікаючі плити?))
- H2Obi
нажаль фото "До" немає)
була бетонна підлога, стіни цегляні, а стелю і стелею важко було назвать) використовувалась як чердак)
що ми зробили, ми зробили підлогу, спочатку бревна приколотили, згори осб здається а потім кавролінчиком. Стелю майже так само) так як основа була, ми трохи проапгрейдили) і стіни обшили ОСБ і кавроліном (мене тоді не було, коли стіни робили, тому про них точно сказать не можу)
звук став дуже шикарним, все прекрасно чутно, до цього рєпали в невеликій аудиторії, було ехо, і мої тарілки, а вони в мене ой які голосні (14 хх ПСТ5 рок, 16" Альфа Павер креш(старої серії), 20" 802+, Альфа 18" чайна (старої Серії)) а тут все круто і я можу грать нормально))
була бетонна підлога, стіни цегляні, а стелю і стелею важко було назвать) використовувалась як чердак)
що ми зробили, ми зробили підлогу, спочатку бревна приколотили, згори осб здається а потім кавролінчиком. Стелю майже так само) так як основа була, ми трохи проапгрейдили) і стіни обшили ОСБ і кавроліном (мене тоді не було, коли стіни робили, тому про них точно сказать не можу)
звук став дуже шикарним, все прекрасно чутно, до цього рєпали в невеликій аудиторії, було ехо, і мої тарілки, а вони в мене ой які голосні (14 хх ПСТ5 рок, 16" Альфа Павер креш(старої серії), 20" 802+, Альфа 18" чайна (старої Серії)) а тут все круто і я можу грать нормально))
- Ramonsterator
у мене ще таке питання:
панове браття по палках (
)
на підлогу буде стелитись паркетна дошка.
підкажіть - яким чином (а-ля "на що") поставити на неї установку так, щоб в майбутньому після установки на паркеті не лишилось ні сліду???
установка - Аматі, ноги там з резиновими насадками, на бочці ще викручуються штирьки для фіксації
панове браття по палках (

на підлогу буде стелитись паркетна дошка.
підкажіть - яким чином (а-ля "на що") поставити на неї установку так, щоб в майбутньому після установки на паркеті не лишилось ні сліду???
установка - Аматі, ноги там з резиновими насадками, на бочці ще викручуються штирьки для фіксації
А положи на паркет сверху кусок фанеры, на него постели коврик, а уже на него ставь ударку. Тогда не покоцает паркет.
- Ramonsterator
ее всерівно здається мені шо фанера потре паркет.
думається що треба на низ постелити якусь тканину, а тоді вже все інше.
але тоді через тканину на низу "конструкція" буде все-таки "ялозити" по підлозі...
зараз ще не лежить паркет, тому перевірити власноруч не можу)
думається що треба на низ постелити якусь тканину, а тоді вже все інше.
але тоді через тканину на низу "конструкція" буде все-таки "ялозити" по підлозі...
зараз ще не лежить паркет, тому перевірити власноруч не можу)
Та в принципе, почему оно должно соватся по полу? Сомневаюсь что если просто играть, то вся конструкция будет ползать с места на место
Как вариант - тут была тема про подиум на теннисных мячиках. Там уж точно никуда не денется и не поцарапает пол, но требует немного больших затрат

Как вариант - тут была тема про подиум на теннисных мячиках. Там уж точно никуда не денется и не поцарапает пол, но требует немного больших затрат

- Ramonsterator
ну візуально це буде незамітно.
але з часом залишить слід.
так само як посуд в серванті пилюкою припадає.
Вроді незамітно, а через тиждень ьуде видно)
але з часом залишить слід.
так само як посуд в серванті пилюкою припадає.
Вроді незамітно, а через тиждень ьуде видно)
Ковер советский постели и будет тебе счастье.
Я, из-за лени, так и сделал - ударка стояла, щас перкуссия стоит - никаких следов и легко пылесосится
Только вет ковер ненмого ездил, но я его колонкой С90 (кг 10 дет) привалил и норм
Я, из-за лени, так и сделал - ударка стояла, щас перкуссия стоит - никаких следов и легко пылесосится

Только вет ковер ненмого ездил, но я его колонкой С90 (кг 10 дет) привалил и норм

- Ramonsterator
оце не зрозумів шо значить))FRiO wrote:вет ковер
думаю - всетаки навіть в совєтських коврах тильна сторона жеж жорстка...
а якщо по площі ковра підкласти поролон?
це взагалі тупо шик буде!

Если ковер изнутри жесткий, положи его вверх ногами 

- Ramonsterator
привіт народ ще раз!
значить знову піднімаю питання, тепер налаштований остаточно - робить базу!
тому прохання - хто знається: будь-ласка, по порядку: від кращого до гіршого - засоби звукоізоляції!
значить знову піднімаю питання, тепер налаштований остаточно - робить базу!

тому прохання - хто знається: будь-ласка, по порядку: від кращого до гіршого - засоби звукоізоляції!
Тут немного есть инфы http://vk.com/album-12692722_98632345Ramonsterator wrote:привіт народ ще раз!
значить знову піднімаю питання, тепер налаштований остаточно - робить базу!![]()
- Ramonsterator
оу, дуже дякую друже!Amon G?th wrote:Тут немного есть инфы http://vk.com/album-12692722_98632345
але то для мене надто круто!
розумієш,
я хочу облаштувати реп-базу в новобудові, там пошпакльовані стіни, стеля.
тому варіант ставить направляючі деревяні не канає - я ж не буду стіни довбать

варіант який підходить - по углах на стику стін і потолка, засверлить диркі і позабивать дюбєля, на які потім повісить ковролін!
тобто якшо ковролін буде просто отак висіть від потолка і до підлогі, це буде ефективно?
і ще - мені сказали - шо для економії можна чіпляти ковролін не на всі чотири стіни, а тількі на дві, а на відбиваючі можна не вішать - типа просто шоб не було звуку куда відбиватись

це правда?
Ramonsterator wrote:оу, дуже дякую друже!Amon G?th wrote:Тут немного есть инфы http://vk.com/album-12692722_98632345
але то для мене надто круто!
розумієш,
я хочу облаштувати реп-базу в новобудові, там пошпакльовані стіни, стеля.
тому варіант ставить направляючі деревяні не канає - я ж не буду стіни довбать
варіант який підходить - по углах на стику стін і потолка, засверлить диркі і позабивать дюбєля, на які потім повісить ковролін!
тобто якшо ковролін буде просто отак висіть від потолка і до підлогі, це буде ефективно?
і ще - мені сказали - шо для економії можна чіпляти ковролін не на всі чотири стіни, а тількі на дві, а на відбиваючі можна не вішать - типа просто шоб не було звуку куда відбиватись
це правда?
Не верю я в ковролин как в звукоизоляционный материал. Гул уберет (отражение звука от стен), но соседи от этого добрее не станут, эт точно. Ну разве что оочень толстый прорезиненый ковролин...

---------------------------------------------------------------
Репетиционная студия "ТруБа" http://vkontakte.ru/rb_truba
Репетиционная студия "ТруБа" http://vkontakte.ru/rb_truba