Питання по ударці "АМАТІ" - Що з ними робити?

Вопросы начинающих, советы бывалых :)

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Toxygen
Пластики уже рвал...

Питання по ударці "АМАТІ" - Що з ними робити?

Post by Toxygen »

Всім привіт! Барабаню не так давно,приблизно рік, і ,впринципі, топчусь на місці. Зараз вирішив поміняти ударку, і я незнаю що робити. В мене ударка "АМАТІ", або можливо SUPER AMATI я точно незнаю, купив в сільському клубі :) Так от,ударці 16-ий рік і на ній:
-Половина різьб зірвано
-пластики рідні крім робочого (на робочому еванс)
-про резонатори неможе бути й мови (крім робочого звичайно :))
-педаль підгулявша вже =\ хід поганий (16 років довбати...авжеж) :)
-краска пооблазила і вид вже дещо не солідний
-пружини на робочому вже штучки 3 порвались =\ (Доречі робочий - дерев"яний а не металевий)
Хочу спитати вашої поради - чи є толк її зробити нормально і продовжувати грати і підвищувати рівень гри ЧИ продати їх як є за копійки і купити щось китайське? =\ Дякую!

апд.
Доречі збираюсь грати ( ну і граю ) панк :) (прохання не кричати що панкам срати на драми,аби лупити по них ,бухати і ригати :)))
Amigo
на drummer.org.ua я живу

Re: Питання по ударці "АМАТІ" - Що з ними робити?

Post by Amigo »

фото выложи
http://barabany.com/- для лучших барабанщиков
Jenia
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by Jenia »

Toxygen wrote:Всім привіт! Барабаню не так давно,приблизно рік, і ,впринципі, топчусь на місці. Зараз вирішив поміняти ударку, і я незнаю що робити. В мене ударка "АМАТІ", або можливо SUPER AMATI я точно незнаю, купив в сільському клубі :) Так от,ударці 16-ий рік і на ній:
-Половина різьб зірвано
-пластики рідні крім робочого (на робочому еванс)
-про резонатори неможе бути й мови (крім робочого звичайно :))
-педаль підгулявша вже =\ хід поганий (16 років довбати...авжеж) :)
-краска пооблазила і вид вже дещо не солідний
-пружини на робочому вже штучки 3 порвались =\ (Доречі робочий - дерев"яний а не металевий)
Хочу спитати вашої поради - чи є толк її зробити нормально і продовжувати грати і підвищувати рівень гри ЧИ продати їх як є за копійки і купити щось китайське? =\ Дякую!

апд.
Доречі збираюсь грати ( ну і граю ) панк :) (прохання не кричати що панкам срати на драми,аби лупити по них ,бухати і ригати :)))

не советовал бы играть на таком =\

я как раз продаю китайскую ударку, недорого в отличном состоянии :) обращайся)
Toxygen
Пластики уже рвал...

Post by Toxygen »

"не советовал бы играть на таком =\

я как раз продаю китайскую ударку, недорого в отличном состоянии :) обращайся)"

Обгрунтуй хоча-б оО

Фото ось. Іншого зараз немає =\
Залізо там зараз інше - хет пст3 14" і креш пст3 16" а райд аматі 20" :) Ну то не важливо
Attachments
АМАТІ
АМАТІ
ударка.jpg (75.88 KiB) Viewed 7439 times
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

якщо інструмент не викликає дискомфорт, то не він гальмує прогрес в грі, а за наявності рук і трохи вільного часу Аматьку можна зробити +/- комфортною в грі. Тобі дісталася хороша комплектація, яку варто довести до ума.
Ясне діло, педальку міняти, ставити пласти і ударні і резонаторні, перенарізати кромки, якщо є доступ до токарів, то поміняти вкладки з різьбою в лагах, або перенарізати під більший болт. В перспективі замінити стійки. Про шкурення, помальовку і шпонування тут вже піднімалися питання
Роботи буде багато, тому, якщо немає можливості/бажання всім цим займатися, то кЕтай - варіант, але якщо впряжешся в кастом-шоп, то ти отримаєш рідну серцю (бо скільки ж праці на неї пішло :D ) установку, яка по звуку буде краща за кетайські бюджетки.
Image
Toxygen
Пластики уже рвал...

Post by Toxygen »

якщо інструмент не викликає дискомфорт, то не він гальмує прогрес в грі, а за наявності рук і трохи вільного часу Аматьку можна зробити +/- комфортною в грі. Тобі дісталася хороша комплектація, яку варто довести до ума.
Ясне діло, педальку міняти, ставити пласти і ударні і резонаторні, перенарізати кромки, якщо є доступ до токарів, то поміняти вкладки з різьбою в лагах, або перенарізати під більший болт. В перспективі замінити стійки. Про шкурення, помальовку і шпонування тут вже піднімалися питання
Роботи буде багато, тому, якщо немає можливості/бажання всім цим займатися, то кЕтай - варіант, але якщо впряжешся в кастом-шоп, то ти отримаєш рідну серцю (бо скільки ж праці на неї пішло :D ) установку, яка по звуку буде краща за кетайські бюджетки.
Дякую за конструктивну відповідь! Інструмент дискомфорту не викликає, просто сам звук відштовхує від бажання грати...я думаю ви розумієте :) Руки ростуть із жэ але я буду старатись, тому-що "фінанси пают раманси" щодо Китаю :) Хотілось-би від вас почути декілька порад
-Яку педальку ви порекомендуєте?
-Які ставити пласти?(Граю панк рок,потрібно щось таке з швидкою атакою,не дзвінке і глибоке. Ну ви зрозуміли :))
-перенарізати кромки, якщо є доступ до токарів, то поміняти вкладки з різьбою в лагах, або перенарізати під більший болт.
? Можна більш детально про це :) Про таке ще я не чув, я в цьому ділі новачок :)
-Якою краскою і ЯК красяться барабани? Чи не дуже вплине краска на звук?
Jenia

Post by Jenia »

Toxygen wrote: -Половина різьб зірвано
тобто пласти налаштовані аби-як
Toxygen wrote:-пластики рідні крім робочого (на робочому еванс)
а пластам то 16 років!...
Toxygen wrote:-педаль підгулявша вже =\ хід поганий (16 років довбати...авжеж) :)
після довгої грі на такий педалі (особливо коли тільки вчишся) при переході на нормальну почнуться проблєми

а робочий мабудь гуде як електричка
не дивно що звук видбіває бажання грати.

звичайно, можна її переробити. але це все займе дуже багато часу і коштів як на китайчик. тож вирішувати тобі
Sergei

Post by Sergei »

Конечно можно сделать резьбы,поменять пласты,поменять педаль,звук будет лучше,но на это уйдет куча времени и результат вряд ли будет стоить этого,все таки как не крути,старье есть старье,да и харда у амати на редкость говеная.
Я б тебе посоветовал не заморачиваться с этим всем,а купить какую нибудь бюджетку,типа Sonor Force 507,к тому же там будут в комплекте и стойки,и педаль,и что самое главное все будет новое.
Pearl drums, Paiste cymbals
Учиться, учиться и учиться (с)
Toxygen
Пластики уже рвал...

Post by Toxygen »

Конечно можно сделать резьбы,поменять пласты,поменять педаль,звук будет лучше,но на это уйдет куча времени и результат вряд ли будет стоить этого,все таки как не крути,старье есть старье,да и харда у амати на редкость говеная.
Я б тебе посоветовал не заморачиваться с этим всем,а купить какую нибудь бюджетку,типа Sonor Force 507,к тому же там будут в комплекте и стойки,и педаль,и что самое главное все будет новое.
Хм. І скільки така установка коштує? І куди мені дівати свої старі драми? Чи є толк зробити їх і продати потім докинути трішки і купити цей сонор?
після довгої грі на такий педалі (особливо коли тільки вчишся) при переході на нормальну почнуться проблєми

а робочий мабудь гуде як електричка
не дивно що звук видбіває бажання грати.

звичайно, можна її переробити. але це все займе дуже багато часу і коштів як на китайчик. тож вирішувати тобі
Вирішувати то мені, але питаю то ВАШУ ДУМКУ :)
Jenia

Post by Jenia »

Toxygen wrote: Вирішувати то мені, але питаю то ВАШУ ДУМКУ :)
а, тю)
я б цю продав. гривень 500 за стійки буде. самі барабани не знаю, може Росу для експериментів підійдуть :)
за півтори тисячі можна купити більш-менш нормальний б/у китай. з часом поміняеш педаль і поставиш норм пласти - і буде дуже прилічна установка
Toxygen
Пластики уже рвал...

Post by Toxygen »

а, тю)
я б цю продав. гривень 500 за стійки буде. самі барабани не знаю, може Росу для експериментів підійдуть :)
за півтори тисячі можна купити більш-менш нормальний б/у китай. з часом поміняеш педаль і поставиш норм пласти - і буде дуже прилічна установка
тільки де я за 1.5к грошей знайду сет зі стійками? оО Мені стійки самому треба))) Так шо я навіть і незнаю що робити :(((
Sergei

Post by Sergei »

Toxygen wrote:
Хм. І скільки така установка коштує? І куди мені дівати свої старі драми? Чи є толк зробити їх і продати потім докинути трішки і купити цей сонор?
По поводу Сонора обратись к Санчесу,думаю он раскроет тему цен.
Думаю есть смысл разобраться с резьбой и продать установку по штучно и стойки тоже.
Если разница в цене для тебя будет слишком велика,вылавливай бюджетную установку на этом форуме,они периодически появляются.
Или потом после продажи своей Амати размести объяву "Куплю установку,бюджет такой-то"
Pearl drums, Paiste cymbals
Учиться, учиться и учиться (с)
jushchik
Барабанщик написавший более 150 постов

Post by jushchik »

Я на АМАТИ тоже около года играю и учусь одновременно. Меня все устраивает, педаль и рабочий поменял, на бас бочку поставил РЕМО паверстрок 3 - ударный, резонаторный аквариан (перед этим был ударный, хотя написано resonant) бочка звучит так как надо(мясцо). ДКовский макстон курит бамбук. В планах поставить резонаторы на тома, а если появиться возможность то к РОСу отправлю на кастом. Вот только вопрос что поставить на тома (верх-низ)? Играю Панк-Кор.
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

Toxygen wrote:Інструмент дискомфорту не викликає, просто сам звук відштовхує від бажання грати...
ясно що ніякого кайфу - старезні пластики, зірвані різьби і роздовбана педалька

-купи педальку б/в-шну одиночку якусь на платформі, але не ведись на макстони http://drummer.org.ua/forum/viewtopic.p ... 0p#p119995

-з пластиками є перевірені варіанти Пінстрайпи наверх, Амбасадори на низ, як варіант - двошарові Аттаки. якщо знайдеш, то звучать вони на Аматях дуже добре

- розкрути один лаг і піди в школу до вчителя праці, він порадить як перерізати під М8 і постав болти під внутрішній шестигранник

- фарбувати краскопультом акуратно в кілька шарів і покрити лаком, попередньо підготувавши поверхню. Звук стане тільки кращим, повір
Image
Toxygen
Пластики уже рвал...

Post by Toxygen »

ясно що ніякого кайфу - старезні пластики, зірвані різьби і роздовбана педалька

-купи педальку б/в-шну одиночку якусь на платформі, але не ведись на макстони viewtopic.php?f=2&t=11338&p=119995&hilit=Pearl+120p#p119995

-з пластиками є перевірені варіанти Пінстрайпи наверх, Амбасадори на низ, як варіант - двошарові Аттаки. якщо знайдеш, то звучать вони на Аматях дуже добре

- розкрути один лаг і піди в школу до вчителя праці, він порадить як перерізати під М8 і постав болти під внутрішній шестигранник

- фарбувати краскопультом акуратно в кілька шарів і покрити лаком, попередньо підготувавши поверхню. Звук стане тільки кращим, повір
Різьби,впринципі ,зірвані лиш в одному місці - різьба яка держить правий том...він тупо не держиться...все інше по мєлочах.
-Про педаль вже думав. Яку порекомендуєш з не дуже жорстким ходом, щоб панк на швидкості 240бпм грати?)))
-Про пластики : пінстрайпи на все чи на томи а на робочий щось інше ? І що порекомендуєш поставити на бас бочку? Чи обов"язково ставити резонатори?
-Що таке "перерізати під М8" і з чим його їдять? ))) І для чого ставити болти під внутрішній шестигранник? В мене є ключ аматі. Це важливо?
-Фарбувати сам не буду,віддам комусь щоб пофарбували. підготувати = зашкурити? Чи що ти маєш на увазі?

апд.
Ще хотів дізнатись про "подструнник"...Який краще вибрати? Якщо в пластиках хоть трішки розбираюсь то тут...ну взагалі 0!
Post Reply