Можливо і так. Але хотів би побачити, щоб на картинці з Тераною стояли червоні барабани і спереду був напис- Макстон. А головний їхній лозунг-Гроші Перемагають Звук
Ну не завжди. Якщо давали б гроші-чи грали б Ви на Макстоні?
Ну є в мене підозра, що барабанидля ендорсерів дещо відрізняються від барабанів для "смертних". Maxtone - дуже потужна контора, тож для ендорсера жодних проблем не було би зробити бутікові барабани, які би надерли той же DDrum без питань. Тому я з радістю продався би
Але їм ендорсери не потрібні просто - вони й так бабло гребуть добряче.
Ну от є підписний снер Мишка Портного, наприклад. Так от такий, як у нього, є індивідуально виготовленим вручну екземпляром, а те, що продають обивателю, зроблено звичайним методом.
Та можна на заказ собі зробити все що завгодно. Зроблять тобі звичайним методом, потім добавлять якийсь кастом лаг чи болт і буде в тебе свій кастом барабан. Хоча на мою думку- ендопсери вибирають собі барабанп з того, що їм запропонують. А пропонують їм звичайно самі дорожчі серії. І більшість на тих серіях і залишаються.
В інтерв"ю говорить, що це модна кастомна установка, зроблена для нього Драмкрафтом повністю з берези. Звук, як на мене, чудовий.
А нам теж можна буде замовляти?
Drumbulldog wrote:В інтерв"ю говорить, що це модна кастомна установка, зроблена для нього Драмкрафтом повністю з берези. Звук, як на мене, чудовий.
А нам теж можна буде замовляти?
любой каприз за ваши деньги)
серийки тоже очень и очень хорошо звучат
Производство барабанных тюнеров и девайсов, металлические малые. Востановление и кастом-шоп барабанов. Сегментная и круговая обрезка тарелок. Ремонт педалей любой сложности. 098-431-63-04 Тарантул
Все буде вирішувати ціна, як завжди.
Хоча деякі недоліки навіть з цього відео помітні.
Словом, буде тема про них, там і подискотуємо, а це тема для фанів Террани